اجتماعی 20:32 - 06 فروردین 1404
رئیس بنیاد شهید درگذشت بانوی ماجده و مومنه «حاجیه خانم عزیزه حبیبی کرهرودی» مادر گرامی شهیدان معزز «زهره، مجتبی و عباس رسولی کرهرودی» را تسلیت گفت.

پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام رسولی کرهرودی

باشگاه خبرنگاران جوان - متن پیام تسلیت سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به شرح زیر است:

«انا لله و انا الیه راجعون

خانواده محترم شهیدان گرانقدر رسولی کرهرودی

سلامٌ علیکم

صلابت و شکیبایی مادران شهدای معزز که فرزندان خویش را در راه رضای پروردگار و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی، نثار کردند در وصف نمی‌گنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل این بانوان والامقام نیست.

درگذشت بانوی ماجده و مومنه «حاجیه خانم عزیزه حبیبی کرهرودی» مادر گرامی شهیدان معزز «زهره، مجتبی و عباس رسولی کرهرودی» را به شما خانواده محترم تسلیت عرض می‌نمایم.

از منظر ادب و ارادت بر ساحت ایمان و مقام صبرشان ادای احترام نموده و از درگاه پروردگار متعال علو مرتبه ربانی برای آن مرحومه مغفوره و بردباری برای بازماندگان مسألت دارم. امید آن که به فضل الهی و در جوار شهیدان قرین رحمت ربوبی گردند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت


12171027
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهمنامه همکاری با رویکرد کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی، ارتقای فرهنگ عمومی، احترام به قانون و رعایت حقوق شهروندی بین دادگستری کل استان تهران و شورای شهر تهران منعقد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه با عالی‌رتبه‌ترین مقام قضایی ازبکستان در حاشیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای دیدار کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات والدین تفسیر اشتباهی از جدا کردن جای خواب فرزند از خود دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران وضعیت فعلی آلودگی هوای پایتخت را ناشی از نقض قوانین و ترک فعل برخی از مدیران در انجام وظایف قانونی دانست و از محکومیت کیفری برخی مدیران در زمینه قانون هوای پاک خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روانشناس در برنامه سیمای خانواده گفت: انسان باید تلاش کند تا ارزش‌های خود را به خوبی پیدا کند و مورد استفاده قرار دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» امر ازدواج می‌تواند از لحاظ روحی، روانی و جسمی برای انسان مفید باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت: یک ایرانی محبوس در زندان‌های چین برای گذران ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای به منظور شرکت در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، وارد هانگژو چین شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در شبکه یک سیما، چهار نفر از عوامل اصلی پخش این برنامه با دستور قضایی بازداشت شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از شناسنامه‌دار شدن ساختمان‌های پرخطر پایتخت خبر داد و بر ایمن‌سازی فوری بازار بزرگ تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است