پخش سریال جدید «کافر» از شبکه تماشا

سریال «کافر» در گونه اکشن، درام و وسترن هر شب ساعت ۲۳ از شبکه تماشا پخش می‌شود.

پخش سریال جدید «کافر» از شبکه تماشا

سریال «کافر» در گونه اکشن، درام و وسترن محصول آمریکا در سال ۲۰۱۷ هر شب ساعت ۲۳ از شبکه تماشا پخش می‌شود.

این سریال داستان مردی به نام روی گود، با استعداد افسانه‌ای در تیراندازی است. روی به شهری به نام لابل که توسط زنان اداره می‌شود می‌رود. بیشتر مردان شهر در حادثه معدن جانشان را از دست داده‌اند. روی که یک فراری از دست غارتگران و راهزنان است در ابتدا سعی می‌کند که هویت خویش را از مردم شهر مخفی و اعتماد آن‌ها را جلب کند که موفق هم می‌شود. اما در همان ابتدا شهردار از هویت او آگاه شده و او را دستگیر می‌کند.

لوکیشن سریال به فیلمبردار و کارگردان این فرصت را داده که تصاویر و چشم انداز‌های زیبایی را خلق کنند ضمن آن که سریال شخصیت‌هایی جذاب دارد که بیننده را با خود همراه می‌کنند. تعلیق و هیجان قصه تا پایان ادامه می‌یابد و تمام این ویژگی‌ها اثر را به اثری سرگرم کننده و جذاب تبدیل کرده است.

شبکه‌ی تماشا، مسئولیت رصد این اثر را بر عهده داشته است و پس از طی مراحل تایید و روند‌های ترجمه، ویراستاری و سپس دوبله این عنوان برای مخاطبان درنظرگرفته شده است.

سریال «کافر» هر شب ساعت ۲۳ پخش و در ساعات ۱۷، ۱۱، ۵ از شبکه تماشا بازپخش می‌شود.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف از برگزاری داوری مرحله نیمه‌نهایی چهل‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پوستر چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با حضور اعضای شورای سیاست‌گذاری رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با آیین گشایش بارگاه شمس تبریزی در شهرستان خوی، کتابخانه تخصصی «استاد دکتر محمدعلی موحد»، با حضور مسئولان کشوری و استانی، افتتاح شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل سوم از سریال سرو سپید سرخ با موضوع دلاورمردان نیروی انتظامی از شبکه یک پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» منتخبی از فیلم‌ها و انیمیشن‌های کوتاه و تصحیح‌رنگ‌شده گنجینه فیلمخانه ملی ایران در قالب چند برنامه ویژه، در چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به نمایش درمی‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چندین فیلم از جمله «گنج آدم کوچولوها»، «جایی که ماندیم»، «ربات جنجالی»، «جوجه تیغی»، «هشتگ خانه»، «یولی و سه پهلوان» و «سرزمین ربات ها»، پنج‌شنبه و جمعه این هفته از شبکه‌های سیما روی آنتن می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم کوتاه «زیور» به کارگردانی صباح محمدی، برنده جایزه بهترین فیلم از جشنواره‌های جهانی در ایتالیا و تایلند شد. 
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم تجلیل از خانواده چهار شهید دانش‌آموز میناب با حضور دبیر بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت در آستانه اجرای نمایش «قبولی اسفند» به نویسندگی و کارگردانی حسن صبحانی در شهرستان میناب برگزار شد. 
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم اختتامیه نهمین المپیاد فیلمسازی نوجوانان ایران، سه‌شنبه شب با معرفی برگزیدگان و تجلیل از نادره ترکمانی فیلمساز باسابقه سینمای کودک برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «آسباد» در بهترین لحظاتش از همین امکان استفاده می‌کند؛ از اینکه قصه‌ای درباره یک روستا، در نهایت بتواند درباره نسبت انسان با خانه‌اش حرف بزند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است