فرهنگی‌هنری 12:15 - 07 اسفند 1402
سریال «کافر» در گونه اکشن، درام و وسترن هر شب ساعت ۲۳ از شبکه تماشا پخش می‌شود.

پخش سریال جدید «کافر» از شبکه تماشا

سریال «کافر» در گونه اکشن، درام و وسترن محصول آمریکا در سال ۲۰۱۷ هر شب ساعت ۲۳ از شبکه تماشا پخش می‌شود.

این سریال داستان مردی به نام روی گود، با استعداد افسانه‌ای در تیراندازی است. روی به شهری به نام لابل که توسط زنان اداره می‌شود می‌رود. بیشتر مردان شهر در حادثه معدن جانشان را از دست داده‌اند. روی که یک فراری از دست غارتگران و راهزنان است در ابتدا سعی می‌کند که هویت خویش را از مردم شهر مخفی و اعتماد آن‌ها را جلب کند که موفق هم می‌شود. اما در همان ابتدا شهردار از هویت او آگاه شده و او را دستگیر می‌کند.

لوکیشن سریال به فیلمبردار و کارگردان این فرصت را داده که تصاویر و چشم انداز‌های زیبایی را خلق کنند ضمن آن که سریال شخصیت‌هایی جذاب دارد که بیننده را با خود همراه می‌کنند. تعلیق و هیجان قصه تا پایان ادامه می‌یابد و تمام این ویژگی‌ها اثر را به اثری سرگرم کننده و جذاب تبدیل کرده است.

شبکه‌ی تماشا، مسئولیت رصد این اثر را بر عهده داشته است و پس از طی مراحل تایید و روند‌های ترجمه، ویراستاری و سپس دوبله این عنوان برای مخاطبان درنظرگرفته شده است.

سریال «کافر» هر شب ساعت ۲۳ پخش و در ساعات ۱۷، ۱۱، ۵ از شبکه تماشا بازپخش می‌شود.


12033790
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بیست‌ودومین اجلاس بین المللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی شامگاه بیست‌ودوم آبان‌ماه با حضور رئیس صداوسیما و به میزبانی خراسان رضوی در صحن قدس حرم مطهر رضوی به کار خود پایان داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما در نشستی با مهمانان خارجی بیست و دومین اجلاس پیرغلامان حسینی با تأکید بر جهانی بودن پیام نهضت عاشورا گفت: مکتب سیدالشهدا (ع) پیام جهانی ایستادگی در برابر ظلم است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صالحی امیری با تاکید بر جایگاه بی‌بدیل کاخ گلستان و بافت تاریخی تهران در هویت ملی، اعلام کرد: تمامی ضوابط عرصه و حریم آثار تاریخی لازم‌الاجراست و وزارتخانه با رویکردی شفاف، علمی و مبتنی بر قانون، روند حفاظت از این میراث ارزشمند را پیگیری می...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جدیدترین قسمت از برنامه‌ی تلویزیونی «نردبان» نگاهی به خطه‌ی خراسان جنوبی داشته و مستندسازان شرق کشور را به شبکه‌ی مستند آورده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه تجلیل از فیلم‌سازان برجسته سینمای ایران، این هفته را به مرور آثار یدالله صمدی اختصاص داده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رادیو قرآن با اجرای طرحی نوین و گسترده در ماهیت و ساختار خود، گامی بلند در مسیر بازگشت به مأموریت اصلی و گسترش فرهنگ استماع و انس با قرآن بر می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» گزیده‌ای از پنجاه سال نقاشی‌های همایون سلیمی با عنوان «شاعر هایکو‌های رنگین» در نگارخانه آرگون به نمایش در می‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند تلویزیونی «دشمنتو قورت بده» روایتی مستند از قدرت نظامی ایران است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما از ساخته شدن سریال حضرت موسی در ۵۰ قسمت خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره جهانی فیلم فجر برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است