ورزشی 12:18 - 03 فروردین 1404
سرمربی اسبق تیم ملی ماراتن دوومیدانی از وزیر ورزش و جوانان خواست که هر چه سریعتر ریشه فساد در دوومیدانی را ریشه‌کن کند.

وزیر ورزش ریشه فساد در دوومیدانی را ریشه‌کن کند

باشگاه خبرنگاران جوان - حسن شیرقوی سرمربی اسبق تیم ملی ماراتن دوومیدانی  درباره شرایط حاکم بر دوومیدانی کشور، اظهار کرد: وزیر ورزش و جوانان تا نقشه خانواده دوومیدانی کامل نشده است، هرچه سریع‌تر فساد در فدراسیون دوومیدانی را ریشه کن کند. 

سرمربی اسبق تیم ملی ماراتن دوومیدانی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی درمورد فساد اخلاقی به مسئولان  تذکر شدیدی داده است با این مضمون که باید گوش بفرمان باشید، نه زیرگوش بیندازید. دراین مورد هم تأکید دارند که هرجا در هر ارگانی و درهر پست و مقامی فساد اخلاقی راحس کنید، آنجا نماینده تمام اختیار من هستید و بر آتش و ریشه کن کردن فساد، تأکید ویژه دارند.

ا‌و ادامه داد: متاسفانه ۷یا ۸ ماه است که این موضوع را به صورت کتبی و شفاهی اعلام کردیم ومدارک کتبی را تحویل دادیم، منتظر اقد ام وزارت ورزش و جوانان هستیم که می‌دانیم این وزارتخانه نگاه جدی در برخورد با فساد دارد.

شیرقوی تصریح کرد: از وزارت ورزش و جوانان انتظار داریم، تا دیر نشده است این مشکل را در فدراسیون دوومیدانی برطرف کند. 

او بیان کرد:اجازه نخواهیم داد نفوذی‌های داخلی جوانان را با رفتارشان بد بین کنند و فراری بدهند، اگر یادتان باشد رئیس فدراسیون بوکس رفتارهایی مثل دوومیدانی داشت که در نهایت نفوذی درآمد وپناهنده شد. آقای دنیا مالی! فدراسیون دوومیدانی ارثیه پدری کسی نیست برای یک مسئول  خائن نباید اینقدر بی تفاوت شد و اعتراضات بر علیه اش رو نادیده گرفت. واقعا  آیا فرزند خوانده شماست که اینقدر حامی این مفسد  اخلاقی شدید و به شعبه  ۲۹ دیوان عالی مراجعه بفرمایید تا خدمت شما  محکومیت قضایی   را شفاف نشان بدهند.  

شیرقوی تصریح کرد: حسین فهمیده‌ها برای آبروی نظام وپرچم و آرمان‌های انقلاب به شهادت رسیدند. نباید برای ماندن در یک سمت برای نظام جمهوری اسلامی بار و هزینه داشته باشیم.


12169889
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتسال دانش‌آموزی پسران ایران در جام جهانی با نتیجه سه بر صفر از سد کرواسی عبور کرد و حریف برزیل میزبان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶، انگلیس و فرانسه به برتری دست پیدا کردند و انگلیس با امتیاز کامل به جام جهانی رهسپار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده تکواندو ایران مبارزه نهایی را به نماینده عنوان دار ازبکستان واگذار کرد و به نشان نقره دست یافت تا پرونده تکواندو ایران در پایان روز دوم با ۷ مدال بسته شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده وزن ۸۲+ کیلوگرم تکواندوی ایران به مدال طلای بازی‌های همبستگی اسلامی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده وزن ۶۰- کیلوگرم ایران به مدال طلای بازی‌های کشور‌های اسلامی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش ووشو ایران با پیروزی در مبارزه فینال به مدال طلای این رشته در ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو تیم ملی ووشو ایران با پیروزی برابر حریف مصری در مبارزه فینال، مدال طلای این رشته در ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی را برگردن آویخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده وزن ۵۱- کیلوگرم تکواندوی زنان ایران به مدال برنز بازی‌های کشور‌های اسلامی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سلسائوی اروپا در دیداری پرگل و کاملاً یک‌طرفه، ارمنستانِ نگون‌بخت را در هم شکست و جواز حضور در جام جهانی را دریافت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با تصمیم سرمربی تیم ملی، مهدی قائدی و مهدی محبی به جمع ملی‌پوشان فوتبال ایران در العین اضافه خواهند شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است