اجتماعی 18:25 - 04 مهر 1400

محدودیت های عراق موجب عدم رضایت زائران ایرانی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس سازمان حج و زیارت در جریان دیدار با شیخ عبدالمهدی کربلایی تولیت آستان مقدس امام حسین (ع) در کربلا با اشاره به برخی مشکلات و گلایه‌های زائران بابت ایجاد محدودیت در پذیرش زائران و الزام به اعزام هوایی زائران گفت: این محدودیت‌ها موجب عدم رضایت زائران ایرانی شد.

وی عنوان کرد: از قبل مراسم عرفه با توجه به توسعه واکسیناسیون و تهیه دستورالعمل‌های بهداشتی برای سفرهای زیارتی که مدت‌ها قبل در اختیار طرف عراقی قرار گرفته بود، تلاش کردیم تفاهم نامه‌ای در رابطه با اعزام زائران ایرانی به سفر عتبات با طرف عراقی به امضا برسانیم.

وی عنوان کرد: متاسفانه این موضوع تا ماه صفر به نتیجه نرسید اما در جریان سفر مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق به ایران با سهمیه‌ای ۶۰ هزار نفری موافقت شد که این محدودیت تعداد زائر در کنار شروط اعلامی موجب نارضایتی زائران ایرانی شد.

وی تصریح کرد: زائران و عاشقان اباعبدالله به ویژه جوانان، سفر اربعین را زیارتی ارزان در عین حال توام با آثار معنوی ارزشمند می‌دانند و هر ساله پای پیاده راهی این سفر می‌شدند اما امسال با توجه به محدودیت پذیرش و شروط دیگر بسیاری از مردم از این سفر بازماندند.

وی ادامه داد: در کنار آن مشکلاتی هم در زمینه صدور ویزا و انتقال وسایل موکب ها به داخل عراق وجود داشت که موجب معطلی کامیون‌ها در مرز شده بود و در این میان تجمع جمعیت در مرزها برای حضور در زیارت اربعین در کنار مشکلاتی که در انجام پروازها و تاخیرهای طولانی آنها و معطلی مردم در فرودگاه‌ها ایجاد شده بر این نارضایتی‌ها دامن زده است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه مساله ورود کامیون‌های حامل تجهیزات موکب ها حل شده و برخی از زائران ساکن مناطق مرزی که دارای روادید سفر به عراق بودند نیز توانستند با همکاری دولت عراق از مرزها عبور کنند.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: در این میان مشکلاتی هم در انتقال برخی اقلام به ویژه دارو داشتیم که پیگیری و تا حدود زیادی رفع شده است؛ از روزهای گذشته کادر پزشکی، درمانی نیز با استقرار درمانگاه‌ها در نجف و کربلای معلی فعال شده و به زائران خدمت رسانی می‌کنند.

رشیدیان همچنین از حضور نیروهای فعال در راستای امداد و راهنمایی گمشدگان خبر داد و گفت: زائران به دلیل نا آشنا بودن به منطقه و همچنین ازدحام بیش از حد جمعیت، نیازمند هدایت و راهنمایی صحیح هستند که در این راستا راهنمایان زائر در شهر نجف در قالب هفت ایستگاه و در کربلا ۱۵ ایستگاه سیار در این زمینه فعال شده‌اند که انتظار است پلیس با آنان همراهی بیشتری داشته باشد.

وی ادامه داد: همچنین سامانه راهنمایان زائر سازمان حج و زیارت هم به کمک آنان آمده و تمامی نقشه‌های ضروری، آدرس ستادها، مسیرها، مراکز امداد پزشکی، راهنمایی گمشدگان و اطلاعات ضروری بر روی این سامانه طراحی شده است.

رئیس سازمان حج و زیارت بیان کرد: ما در حج نیز شبیه به این نیروها را به صورت سازماندهی شده برای هدایت و راهنمایی حجاج به کار می‌گیریم و کمک خوبی هم در این زمینه است.

رشیدیان در ابتدای این دیدار سلام نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت را به تولیت حرم مطهر اباعبدالله (ع) ابلاغ کرد و از همکاری وی در زمینه رفع مشکل کامیون‌ها قدردانی کرد.


11245841
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل، بیش از ۳۰ برنامه آموزشی در سراسر کشور برگزار کرد تا سطح آمادگی و تاب‌آوری اجتماعی را افزایش دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخی از متولدین دهه شصت در مواجهه با ازدواج دچار وسواس‌های متعدد هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، درباره آمار تخلفات مربوط به چراغ‌های زنون در معابر منتهی به پایتخت گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵۷۰۰ مورد اعمال قانون در این زمینه انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح‌واره‌های دوران کودکی انسان، ریشه مشکلات بزرگسالی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خوش‌اقبال با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و اجرای پروژه فیبر نوری گفت: اجرای این طرح علاوه بر افزایش سرعت و کیفیت ارتباطات، زمینه‌ساز برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رانندگان نباید از لامپ‌های غیراستاندارد در خودرو‌های خود استفاده کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت از تحویل پیام «مسعود پزشکیان»، رئیس جمهوری کشورمان به ولی‌عهد عربستان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی کل انتظامی کشور، در ادامه سفر خود به استان اصفهان، با حضور در ستاد فرماندهی انتظامی استان، در جمع کارکنان انتظامی سخنرانی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به ماده ۱۴ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی اعلام کرد: در تصادفاتی که صرفاً خسارتی بوده و منجر به جرح یا فوت نمی‌شود، رانندگان موظفند پیش از جابه‌جایی وسیله نقلیه، محل ا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت با اشاره به عملیات شب گذشته ماموران این پلیس گفت: در این عملیات ۲ سوداگر مرگ در شمال پایتخت دستگیر شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است