چند رسانه‌ای 18:58 - 30 اسفند 1403
خانواده اسرای اسرائیلی معترض هستند که نتانیاهو می‌خواهد خون اسرای آنها را فدای رژیم و ماندن بر سر قدرت کند.

خشم و سرخوردگی خانواده اسرای صهیونیست از آغاز مجدد جنگ غزه + فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان - خانواده اسرای فلسطینی اذعان می‌کنند که نتانیاهو در موارد متعددی توافق آتش بس را نقض کرده و هر زمان که اعتراضات علیه او در سرزمین‌های اشغالی بیشتر می‌شود، آتش جنگ را برافروخته می کند؛ جنگی که در نهایت به کشته شدن دوباره اسرای صهیونیست به دست ارتش این رژیم به قیمت بقای کابینه نتانیاهو منجر خواهد شد.


12169147
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار چند رسانه‌ای

چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» در باشگاه خبرنگاران جوان آخرین اخبار انتخابات، حوادث، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، ورزشی، ایران، جهان و آمریکا را بخوانید. کلیپ، عکس، فیلم و نرم‌افزار دانلود کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» مسئول کمیته زنان و خانواده مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص قانون جدید مهریه توضیحاتی ارائه کرد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان یک شرکت دانش بنیان، کود آلی با پسماند باغی را تولید کردند.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات رژیم اشغالگر از عملکرد وزارت جنگ این رژیم در دوران جنگ ۱۲ روزه و ناتوانی در مقابله با موشک‌های بالستیک ایران انتقاد کرد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کمیسر کل آژانس امداد سازمان ملل بیش از ۲ میلیون نفر در نوار غزه که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند همچنان در معرض مجازات جمعی قرار دارند.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» گلخانه فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی گرگان، در مسیر صادرات و تولید دانش بنیان گام برداشته است.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» در باشگاه خبرنگاران جوان آخرین اخبار انتخابات، حوادث، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، ورزشی، ایران، جهان و آمریکا را بخوانید. کلیپ، عکس، فیلم و نرم‌افزار دانلود کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» قیام‌های ضد استعماری دانشجویان در جهان آغازگر پایان سیاست‌های استعماری است.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» پارک ملی گلستان در فصل پاییز، مقصدی تماشایی است که گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کند.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» دوازدهمین نشست سالانه اسلام هراسی در غرب در واپسین روز‌های سال ۲۰۲۵ میلادی با عنوان «چگونه دولت وجدان را به افراط‌گرایی باز تعریف می‌کند» برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است