اجتماعی 16:51 - 16 تیر 1401

میادین میوه و تره بار روز عید سعید قربان باز هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، ایوب فصاحت مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به نقش و اهمیت میادین میوه و تره بار در تأمین ارزاق و مایحتاج شهروندان، گفت: به منظور خدمات‌رسانی هر چه بهتر و بیشتر به شهروندان و حفظ ثبات و تعادل در قیمت انواع محصولات غذایی، میادین میوه و تره بار روز شنبه ۱۸ تیر مصادف با روز عرفه طبق روال معمول باز هستند.

فصاحت با تاکید بر اینکه ارائه خدمات به شهروندان در روز یک‌شنبه ۱۹ تیر نیز ادامه خواهد داشت، افزود: در روز عید سعید قربان نیز مراجعه‌کنندگان می‌توانند با آرامش خیال و اطمینان خاطر، محصولات مورد نیاز خود را در میادین میوه و تره بار از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۳ تهیه و خریداری کنند.

وی با اشاره به همکاری خوب شهرداری‌های مناطق ۲۲ گانه شهر تهران و به منظور خدمات‌رسانی هر چه بیشتر و بهتر به شهروندان برای ادای نذورات خود در روزهای عرفه و عید سعید قربان، گفت: به منظور پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین دام و انسان و در راستای پاسخگویی به خواست‌ها و مطالب شهروندان، تعداد جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام به ۱۷ جایگاه افزایش یافت.

فصاحت با تأکید بر اینکه تدابیر و تمهیدات لازم برای اجرای هر چه باشکوه‌تر مراسم عید سعید قربان به کار گرفته شده است، افزود: به شهروندان توصیه می‌کنیم برای حفظ سلامتی خود و پاکیزگی محیط زیست پایتخت، دام مورد نیاز خود را از مکان‌های بهداشتی و مطمئن خریداری کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با بیان اینکه به منظور تأمین دام سالم و مورد نیاز شهروندان برای انجام نذورات در روزهای عرفه و عید سعید قربان و در راستای حمایت از تولیدکنندگان و دامداران کشور، بسترسازی مناسبی صورت گرفته است، اظهار کرد: با توجه به افزایش تعداد و ظرفیت جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام در سطح پایتخت، شهروندان می‌توانند دام مورد نیاز خود را با قیمت مناسب و وزن دقیق خریداری کرده و زیر نظر دامپزشکان حاضر در این مراکز و توسط ذابحین شرعی، ذبح کنند.


11617239
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: دولت ما را مکلف کرده است تا در خدمت خانواده معظم شهدا و ایثارگران باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سلحشور گفت: مواجهه مستقیم با حوادث و بحران‌های دسته جمعی موجب شده که سازمان پزشکی قانونی ایران از نظر تجربه میدانی به یکی از نهاد‌های برجسته منطقه تبدیل شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ تهران گفت: «در سه سال گذشته، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ما تعیین‌تکلیف پرونده‌های رهاشده و حل معارضات قدیمی بوده است؛ پرونده‌هایی که سال‌ها پیشرفت پروژه‌های عمرانی را متوقف کرده بود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از مرگ یک اپراتور جرثقیل در حادثه‌ای صبح امروز در خیابان شریعتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل انتظامی، در هفتاد و سومین کمیسیون عملیات فراجا بر اهمیت حساسیت و توسعه پلیس راه آهن کشور تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم آلودگی هوا در پایتخت جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران ساعت ۱۴ امروز بعدازظهر به ریاست استاندار تهران و با حضور دستگاه‌های مسئول و امدادرسان تشکیل می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران، از صدور ۲۸۰۰ فقره سند تک‌برگی برای املاک شهرداری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: در اصل چهارم قانون اساسی تصریح شده که همه قوانین و مقررات کشور باید مبتنی بر اسلام و موازین اسلامی باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران توضیحاتی درباره راهبرد اصلی شهرداری تهران در حوزه کاهش آلودگی هوا ارائه داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در روزهایی که به دلیل آلودگی هوا طرح زوج و فرد از درب منازل اجرایی می‌شود، تردد خودروهای هیبریدی و برقی در پایتخت بلامانع است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است