اجتماعی 16:51 - 16 تیر 1401

میادین میوه و تره بار روز عید سعید قربان باز هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، ایوب فصاحت مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به نقش و اهمیت میادین میوه و تره بار در تأمین ارزاق و مایحتاج شهروندان، گفت: به منظور خدمات‌رسانی هر چه بهتر و بیشتر به شهروندان و حفظ ثبات و تعادل در قیمت انواع محصولات غذایی، میادین میوه و تره بار روز شنبه ۱۸ تیر مصادف با روز عرفه طبق روال معمول باز هستند.

فصاحت با تاکید بر اینکه ارائه خدمات به شهروندان در روز یک‌شنبه ۱۹ تیر نیز ادامه خواهد داشت، افزود: در روز عید سعید قربان نیز مراجعه‌کنندگان می‌توانند با آرامش خیال و اطمینان خاطر، محصولات مورد نیاز خود را در میادین میوه و تره بار از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۳ تهیه و خریداری کنند.

وی با اشاره به همکاری خوب شهرداری‌های مناطق ۲۲ گانه شهر تهران و به منظور خدمات‌رسانی هر چه بیشتر و بهتر به شهروندان برای ادای نذورات خود در روزهای عرفه و عید سعید قربان، گفت: به منظور پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین دام و انسان و در راستای پاسخگویی به خواست‌ها و مطالب شهروندان، تعداد جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام به ۱۷ جایگاه افزایش یافت.

فصاحت با تأکید بر اینکه تدابیر و تمهیدات لازم برای اجرای هر چه باشکوه‌تر مراسم عید سعید قربان به کار گرفته شده است، افزود: به شهروندان توصیه می‌کنیم برای حفظ سلامتی خود و پاکیزگی محیط زیست پایتخت، دام مورد نیاز خود را از مکان‌های بهداشتی و مطمئن خریداری کنند.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با بیان اینکه به منظور تأمین دام سالم و مورد نیاز شهروندان برای انجام نذورات در روزهای عرفه و عید سعید قربان و در راستای حمایت از تولیدکنندگان و دامداران کشور، بسترسازی مناسبی صورت گرفته است، اظهار کرد: با توجه به افزایش تعداد و ظرفیت جایگاه‌های عرضه بهداشتی دام در سطح پایتخت، شهروندان می‌توانند دام مورد نیاز خود را با قیمت مناسب و وزن دقیق خریداری کرده و زیر نظر دامپزشکان حاضر در این مراکز و توسط ذابحین شرعی، ذبح کنند.


11617239
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اعتبار مرحله دوم از اجرای طرح یسنا به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک ۴ و ۵ به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر خانوار واریز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران، ماجرای تخریب خانه تاریخی امین لشکر را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران از احیای ۶۰ عمارت و مغازه که طی چهار دهه در خیابان فردوسی تهران متروکه بودند، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، خلاء یک نظام جامع در رصد موضوعات و آسیب‌های اجتماعی را مهمترین مسئله این حوزه دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» موسوی در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اولین برنامه بنیاد آسیب شناسی ریشه‌ای مسائل جامعه ایثارگری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۷۰ درصد پرونده‌ها در کلانتری به سازش ختم می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با اشاره به روند تأمین واگن‌ها و توسعه زیرساخت‌های ریلی در استان گفت: بخشی از اقدامات در حوزه قطار‌های حومه‌ای در حال پیگیری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ادامه سفر به تاجیکستان، از آکادمی پلیس این کشور بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سند راهبردی ۱۰ ساله سازمان ثبت احوال به عنوان نقشه راه تحول دیجیتال، توسعه خدمات هوشمند و استقرار حکمرانی داده در حوزه هویت و جمعیت کشور ترسیم شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا تاکید کرد: اربعین، انقلابی انسان‌ساز و زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است