اجتماعی 14:16 - 06 فروردین 1404
نخستین جلسه شورای شهرداران سال ۱۴۰۴ با حضور لطف الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران و شهرداران مناطق ۲۲ گانه به میزبانی معاونت هماهنگی و امورمناطق برگزار شد.

تشریح نقشه راه مدیریتی سال جدید مناطق ۲۲ گانه تهران

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط عمومی معاونت هماهنگی و امورمناطق، لطف الله فروزنده معاون هماهنگی و امورمناطق ضمن گرامیداشت ایام ماه مبارک رمضان بویژه شب‌های پر خیر و فضیلت قدر و تبریک سال نو با تکیه برکلام مقام معظم رهبری مدظله العالی مبنی بر سرمایه گذاری برای تولید و تآکیدات شهردار محترم تهران در کسب رضایت حداکثری شهروندان و ارتقاء سطح امید در جامعه به تشریح رویکرد‌های مدیریتی مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۴ پرداخت.

فروزنده با بیان اینکه اساس مدیریت اسلامی، محور همه‌ی فعالیت‌های مناطق در سال ۱۴۰۴ خواهد بود این رویکرد‌ها را برگرفته از تعلیمات ائمه هدی بویژه امام علی (ع) خواند و در ادامه ضمن تشریح منویات شهردار تهران در حکم معاون هماهنگی و امور مناطق ایجاد هماهنگی بین معاونت‌ها و شرکت‌ها و سایر بخش‌های اجرایی در مجموعه شهرداری تهران با مناطق ۲۲ گانه را از مهم‌ترین موارد این حکم برشمرد.

معاون شهردار تهران در ادامه مهم‌ترین بخش یک ساختار را واحد‌های صف مستقر در آن سازمان خواند که نقش مهمی را پس از برنامه ریزی در جهت اجرای امور محوله بر عهده دارند لذا با همین رویکرد برنامه‌های مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۴ ابلاغ و محقق خواهد شد.

معاون هماهنگی و امورمناطق تکمیل پروژه‌های ناتمام در مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۴ از جمله مواردی خواند که مورد تاکید و پیگیری شهردار محترم تهران می‌باشد که مناطق موظف هستند در سال پیش رو نسبت به پروژه‌های نیمه تمام و اولویت دار خود اقدامات و پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

لطف الله فروزنده با بیان اینکه کسب رضایت شهروندان در ۶ محور خدمات شهری، حمل و نقل، شهرسازی، خدمات اجتماعی و خدمات فرهنگی و عمران و آبادی به یاری خداوند و تلاش همکاران مناطق در سال پیش رو محقق خواهد شد افزود؛ کسب رضایت شهروندان و افزایش روحیه نشاط و امید در جامعه از وظایف مسئولین است که در نهایت به کسب رضایت خداوند متعال منجر خواهد شد.

وی گفت: هدف از تشکیل جلسات ایجاد یک گفتمان و باور مشترک در راستای رسیدن به یک برنامه عملیاتی است که سطح خدمت گزاری برای شهر و شهروندان را افزایش خواهد داد.

لطف الله فروزنده معاون هماهنگی و امورمناطق شهرداری تهران در ادامه این نشست بر ضرورت رسیدگی به نیرو‌های انسانی با تکیه بر ۴ محور ایجاد نگرش و انگیزه کافی و افزایش دانش و مهارت تآکید کرد و افزود؛ مهم‌ترین بازوی تحقق برنامه‌ها و اهداف ما نیروی انسانی است. وی همچنین معاونین و شهرداران نواحی در مناطق ۲۲ گانه را از جمله بازو‌های اجرایی در واحد‌های صف خواند که با تشکیل کمیته‌های انتصابات در معاونت هماهنگی و امورمناطق بصورت میدانی و ویژه رصد و پیگیری خواهند شد.

فروزنده افزود: کاری که در مناطق صورت می‌گیرد باید دارای یک برنامه عملیاتی با درنظر گرفتن هدف کار، ساختار، نیروی انسانی، منابع کار، زمان و مکان خاتمه باشد و در همین راستا مناطق موظف هستند فهرستی از پروژه‌های الویت دار و نیمه تمام خود را در اختیار این معاونت قرار دهند.

معاون شهردار تهران همچنین استفاده از ظرفیت‌های ارتباطی و رسانه‌ای را هم وزن فعالیت‌های عمرانی انجام شده در سطح شهر خواند که باید بصورت پیوسته و مستمر در راستای افزایش نشاط و کسب رضایت مردم و شهروندان مدنظر قرار گیرد.

در خاتمه این نشست شهرداران مناطق به بیان نظرات و پیشنهادات خود در راستای بهبود عملکرد مناطق در سال ۱۴۰۴ پرداختند.


12170933
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خانوار‌های دهک‌های یک تا سه درآمدی از امروز چهارشنبه ۱۵ بهمن ماه با مراجعه به مراکز و فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ می‌توانند بدون محدودیت، کالا‌های اساسی مورد نیاز خود را تهیه کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، ضمن عیادت از مجروحان حوادث اخیر، با آنها گفت‌و‌گو و مشکلات آنها را بررسی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۶۱ هزار و ۴۵۷ تن کالای اساسی احتکاری در جریان بررسی ۱۱ هزار و ۲۵۴ انبار کالا در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا گفت: با توجه به انسداد محور چالوس در این ساعت، حجم قابل توجهی از ترافیک به سمت محور هراز هدایت شده و در حال حاضر تردد در این محور پرحجم گزارش می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط «پاک» است. به گزارش ایسنا، آسمان تهران پس از بارش‌های ساعات گذشته
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور گفت: محور چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت ۶:۰۰ صبح امروز ۱۵ بهمن ماه بعد از چند ساعت انسداد، بازگشایی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شیرخوارگاه آمنه گفت: با اجرای سیاست‌های جدید سازمانی، اولویت اصلی ما کاهش نگهداری شبانه‌روزی کودکان، بازگشت آنها به خانواده‌های زیستی یا جایگزین و فراهم‌سازی بستر امن برای فرزندخواندگی و میزبانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طبق فرایند برنامه ریزی شده و مطابق نرخ مصوب بانک توسعه اسلامی هر زائر می‌بایست ۷۲۰ ریال سعودی معادل ۱۴ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان را بابت هزینه قربانی واریز نماید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران از بررسی‌های فنی و تخصصی در رابطه با دلایل وقوع آتش سوزی در بازارچه جنت آباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت مترو تهران و حومه از رایگان شدن خدمات مترو در ساعاتی از چهارشنبه به مناسبت ولادت حضرت مهدی (عج) و ایام پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است