اجتماعی 11:34 - 13 آبان 1403
سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: سامانه این شرکت به‌گونه‌ای طراحی شده که هیچ‌گونه امکان تغییر اطلاعات در آن لحاظ نشده است.

امکان تغییر اطلاعات کیفیت هوای تهران وجود ندارد

فاطمه کریمی به همراه معاونان و جمعی از مدیران این شرکت از ایستگاه سنجش کیفیت هوا در ستاد مدیریت بحران واقع در خیابان شهید علی‌اکبری و تابلوی نمایشگر اطلاع‌رسانی کیفیت هوا واقع در میدان هلال احمر به منظور بررسی وضعیت و امکانات موجود ایستگاه‌ها بازدید کرد.

وی در این بازدید که به منظور بررسی وضع موجود زیرساخت ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا انجام شد، با تأکید بر اهمیت نظارت بر ایستگاه‌های مذکور گفت: شرکت کنترل کیفیت هوا همواره در تلاش است تا با ارتقای تجهیزات و فرآیندها، خدمات بهتر و بیشتری را به شهروندان ارائه دهد.

سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با بیان اینکه ۲۲ ایستگاه سنجش کیفیت هوای متعلق به شهرداری تهران با هدف پایش و سنجش کیفیت هوا و اطلاع‌رسانی به شهروندان فعالیت می‌کنند، افزود: این اقدامات بخشی از برنامه‌های شرکت برای افزایش دقت و ارتقای کارایی در سنجش کیفیت هوا و ارتقای آگاهی عمومی در زمینه مسائل محیط زیستی است.

وی با تأکید بر اینکه دستگاه‌های سنجش کیفیت هوا از فن‌آوری کاملاً پیچیده و به‌روز استفاده می‌کنند، گفت: شرکت کنترل کیفیت هوا با استفاده از جوانان متخصص با وجود تحریم‌ها و شرایط سخت تأمین قطعات یدکی و تجهیزات مربوطه، توانسته ایستگاه‌های خود را به شکل مناسبی راهبری کند و اطلاعات قابل اطمینانی در خصوص آلودگی پایتخت در اختیار شهروندان قرار دهد.

به گزارش روابط عمومی شرکت کنترل کیفیت هوا، کریمی در پایان اهمیت انتشار داده‌های صحیح را مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: سامانه این شرکت به‌گونه‌ای طراحی شده که هیچ‌گونه امکان تغییر اطلاعات در آن لحاظ نشده است و اطلاعات دریافتی شهروندان پس از طی مراحل کارشناسی و آنالیز دقیق، توسط درگاه‌های ارتباطی در اختیار عموم قرار می‌گیرد.


12112002
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پهپاد‌های هلال‌احمر با پایش هوایی جنگل‌های الیت، روند هماهنگی میان تیم‌های امدادی و نیرو‌های محلی را سرعت می‌دهند و دقت مدیریت عملیات را افزایش می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین اجتماع امت فاطمی شرق تهران؛ ظهر شهادت حضرت زهرا (س) در میدان نبوت با شعار
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین کنفرانس بین المللی حقوقی و قضایی ریاض به میزبانی وزارت دادگستری عربستان سعودی در شهر ریاض برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر با توان ۱۸ تیم عملیاتی، ۳ فروند بالگرد، ۲ پهپاد و ۱۵ خودروی نجات و آمبولانس، از ابتدای حادثه آتش‌سوزی جنگل‌های الیت مازندران به صورت شبانه‌روزی، خدمات‌رسانی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: راه شهدا همیشه نورانی است و این ما هستیم که باید به این نور وصل شویم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه فراجا از ترافیک بسیار سنگین و پرحجم در بخش قابل‌توجهی از محور‌های مواصلاتی کشور خبر داد و گفت: از ساعات ابتدایی صبح امروز، اغلب استان‌های کشور به‌ویژه خروجی‌های تهران به سمت محور‌های شمالی و مقاصد زیارتی با ازدحام ترافیکی قا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تهران معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از شناسائی کارگاه تولید داروی غیرمجاز در اندیشه شهریار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان، آخرین وضعیت اجرای مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی را تشریح کرد و گفت: اجرای کالابرگ در دولت چهاردهم؛ چهار مرحله تا کنون اجرا شده و مرحله پنجم طی هفته جاری اجرا خواهد شد که جزئیات آن تا پایان همین هف...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از آمادگی این سازمان برای جایگزینی قانون الزام با بیمه تکمیلی بازنشستگان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پی وقوع آتش‌سوزی در بخش‌هایی از جنگل‌های هیرکانی در منطقه «الیت»، با صدور دستور بر ضرورت صیانت از این سرمایه ملی و برخورد با هرگونه قصور یا تقصیر احتمالی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است