اجتماعی 10:47 - 22 مرداد 1403
نماینده قرارگاه مرکزی حمل و نقل اربعین حسینی (ع) در کشور از برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای ارائه خدمات حمل و نقلی به زائران اربعین حسینی خبر داد.

جزئیات خدمات‌رسانی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در ایام اربعین

مهدی علیزاده مسئول عملیات و پشتیبانی حمل و نقل مرزی اربعین حسینی (ع) با اشاره به تاکیدات شهردار تهران مبنی بر ضرورت ارائه خدمات مطلوب به زائران عتبات عالیات در ایام اربعین، گفت: امسال خدمات اتوبوسرانی به منظور تسهیل تردد زائران ایرانی در ایام اربعین حسینی در تکمیل خدمات حمل و نقلی کشور عراق انجام خواهد شد. بر اساس جلسات انجام شده با مسئولان عراقی، دستور اعزام ۳۰۰ دستگاه اتوبوس برای خدمات‌رسانی به زائران صادر شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد که خدمات شرکت واحد اتوبوسرانی تهران امسال فقط از مرز مهران خواهد بود و در صورت درخواست و احساس نیاز کشور عراق، آمادگی افزایش خدمات وجود دارد.

مسئول عملیات و پشتیبانی حمل و نقل مرزی اربعین حسینی (ع) گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی و افزایش گرما در ایام اربعین، ناوگان اتوبوسرانی مجهز به سیستم سرمایشی خواهد بود.

علیزاده تأکید کرد: پیش‌بینی‌های لازم برای استقرار عوامل امداد و فنی و همچنین تأمین قطعات و تجهیزات فنی در این زمینه انجام شده است.

علیزاده در ادامه به دو روش پیشنهادی برای خدمات‌رسانی اشاره کرد. روش اول که توسط وزیر کشور عراق مطرح شده، شامل خدمات‌رسانی در برگشت زائران از ۳۰ مردادماه است. روش دوم که پیشنهاد وزیر کشور ایران است، شامل استقرار ناوگان اتوبوسرانی از تاریخ ۲۱ مردادماه و ادامه خدمات تا پایان مراسم و انتقال کامل زائران می‌باشد. وی افزود که منتظر تصمیم نهایی از سوی مسئولان هستیم.

علیزاده گفت: با این وجود تیم پشتیبانی موکب سفینة النجاة شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در داخل خاک عراق مستقر شده و آشپزخانه فعال شده است تا پخت و پز برای زائران آغاز شود. 

علیزاده همچنین اعلام کرد که قسمت اول ناوگان امروز ۲۲ مرداد پس از برگزاری مراسم بدرقه به سمت کشور عراق حرکت می‌کند و موضوع تأمین سوخت در زرباطیه و عمود ۶۶۲ با استقرار جایگاه سوخت نیز در حال پیگیری است. وی گفت: در تاریخ ۲۳ مرداد، قسمت دوم ناوگان با تعداد ۱۵۰ دستگاه به سمت عراق اعزام و قسمت سوم نیز در تاریخ‌های ۲۶ و ۲۷ مرداد اعزام خواهد شد.

علیزاده افزود: این برنامه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان برای ارائه خدمات هرچه بهتر به زائران اربعین حسینی (ع) است و امید می‌رود که با همکاری‌های بین‌المللی و هماهنگی‌های لازم، این مراسم با شکوه هر چه بیشتر برگزار شود.

علیزاده در پایان تأکید کرد: تمامی تلاش‌ها به منظور تسهیل سفر زائران و فراهم آوردن شرایط مناسب برای آنان در ایام اربعین حسینی (ع) صورت می‌گیرد و مسئولان در تلاشند تا بهترین خدمات را به زائران ارائه دهند.


12082062
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که تاکنون ۳۶۰ هزار تردد غیرمجاز خودرو در پایتخت ثبت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پلیس گفت: کلاهبرداران سایبری از مناسبت‌هایی مانند جمعه سیاه برای فریب کاربران استفاده می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از فعالیت ۴٨ آتش‌نشانان تهرانی در اطفای حریق جنگل‌های الیت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول بسیج حقوقدانان استان تهران با اشاره به افزایش پرونده‌های خانوادگی گفت: در حوزه خانواده فعالیت‌های سازنده‌ای آغاز کرده‌ایم، تاکنون بیش از ۳۰ مورد از پرونده‌های طلاق با همکاری حقوق‌یاران و خیران به صلح و سازش منجر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات خواسته یا ناخواسته والدین سبب تخریب عزت نفس فرزاندان خود می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد که حدود ۸ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد را پرداخت کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» این روز‌ها در مناطق مختلف تهران چایخانه‌هایی با شکل و شمایل چایخانه رضوی صحن غدیر حرم مطهر امام رضا (ع) دایر شده است. این چایخانه‌ها که توسط اهالی هر محله و گروه‌های جهادی اداره می‌شوند، با توزیع چای و شربت در مناسبت‌های مختلف، عطر و بوی حر...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» این روز‌ها در مناطق مختلف تهران چایخانه‌هایی با شکل و شمایل چایخانه رضوی صحن غدیر حرم مطهر امام رضا (ع) دایر شده است. این چایخانه‌ها که توسط اهالی هر محله و گروه‌های جهادی اداره می‌شوند، با توزیع چای و شربت در مناسبت‌های مختلف، عطر و بوی حر...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی تهران علیه یک فعال رسانه‌ای و نماینده سابق مجلس که ادعای کذبی در رابطه با محتوای نامه رئیس جمهور به ولیعهد عربستان مطرح کرده بود اعلام جرم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مونوکسید کربن سالانه جان تعداد زیادی از هموطنان‌مان را می‌گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است