فرهنگی‌هنری 19:53 - 02 اسفند 1402
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازدید از ساختمان سابق اداره برنامه‌های تئاتر، بر مقاوم‌سازی این ساختمان تاکید کرد.

بازدید وزیر فرهنگ‌ از ساختمان سابق اداره تئاتر

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارشنبه- دوم اسفندماه- به همراه محمود سالاری معاون امور هنری، محمود اسلامی معاون توسعه منابع انسانی وزیر فرهنگ و غلامرضا نعمتی معاون اجرایی اداره‌کل هنر‌های نمایشی از ساختمان سابق اداره برنامه‌های تئاتر واقع در خیابان پارس بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این بازدید بر لزوم همفکری با بزرگان عرصه تئاتر همچون علی نصیریان و دیگر هنرمندان به منظور بهره‌برداری بهینه و درست از این ساختمان تاکید کرد.

اسماعیلی گفت: این ساختمان در مرکز شهر است و ظرفیت بهره‌برداری از آن به شکل پلاتو وجود دارد. به نظر می‌رسد اگر طبقه اول به عنوان موزه و طبقات بعدی به پلاتو تمرین تبدیل شود این گونه در تهران هشت پلاتو تمرین برای هنرمندان این حوزه در دسترس باشد.

وی بیان کرد: تصمیم این است تا ساختار فعلی تا حد امکان حفظ شود، اما مقاوم‌سازی جدی ساختمان صورت بگیرد و امیدواریم بتوانیم ظرف یک سال و نیم آینده این بنا را مورد بهره‌برداری قرار دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: تصمیم ما افزوده شدن ۲۰۰ پلاتو در چهار سال اول دولت در کشور بوده است. این گام هم‌راستا با تجهیز زیرساخت‌های سینما با سالن‌های اکران و زیرساخت‌های تئاتر با ساختن پلاتو در حال انجام است.

اسماعیلی افزود: ساخت سالن سینما، پلاتو تمرین تئاتر و کتابخانه سه درخواست اصلی مردم در بخش فرهنگی و هنری است. ما باید ابلاغ کنیم که در تمامی مجتمع‌های فرهنگی برای ساخت پلاتو اقدام شود.

تبدیل ساختمان اداره تئاتر به موزه و پلاتو تمرین، تسریع در ساخت پلاتو‌های سطح کشور برای بهره‌برداری هنرمندان، به‌روزرسانی تجهیزات مجموعه پلاتو‌های موجود و همچنین بررسی و تامین بودجه برای اماکن و مجتمع‌های فرهنگی-هنری که امکان تغییر کاربری بخشی از فضای خود را برای ساخت پلاتو دارند، از جمله چهار اولویت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه تجهیز زیرساخت‌ها و رونق تئاتر در کشور بود.

کاظم نظری مدیر کل هنر‌های نمایشی به‌دلیل حضور در آیین اختتامیه جشنواره کردی _سقز در این بازدید حضور نداشت.


12032720
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از کتاب «ماجرای زاریا»؛ روایت مستند و تکان‌دهنده‌ای از قتل‌عام مسلمانان نیجریه در سال ۲۰۱۵، با ترجمه مریم افشار در حسینیه هنر تهران برگزار می
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه عکس هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» توسط محمدباقر اعلمی، رئیس سازمان فرهنگی_هنری شهرداری تهران در گالری تابستان خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشان سومین دوره جایزه فردوسی مرکز پاسداشت زبان و ادب فارسی سازمان صدا و سیما به دو استاد گرانسنگ معاونت صدا اعطا شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک پژوهشگر حوزه سواد رسانه به تشریح چرایی کوچ برنامه‌سازان و برخی چهره‌ها به یوتیوب و تولید محتوا از این پلتفرم پرداخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» امروز سی‌ام آذرماه سالروز درگذشت مردی است که در عرصه‌های مختلف هنری درخشید، و حتی در مقطعی در فوتبال توانایی‌هایش را نشان داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسحاق عبداللهی؛ قاری قرآن و مهدی برنده؛ حافظ کل در چهارمین دوره مسابقه‌های بین‌المللی قرآن بنگلادش به ترتیب موفق به دریافت مقام دوم و چهارم این رقابت‌ها شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نویسنده سریال «دارا و ندار» گفت: این روز‌ها بخاطر تحولات بسیار گسترده کشور نمی‌توانیم به سمت یکسری از موضوعات برویم و یا حتی شاید درست نباشد با آنها شوخی کنیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یوسف صیادی بازیگر سینما و تلویزیون که به دلیل نارسایی قلبی در بیمارستان بستری شده بود، ترخیص شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محسن کیایی و جناب‌خان با «هزار و یک» به شبکه نسیم می‌آیند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه‌برنامه یلدایی «هزار و یک» با اجرای هومن حاج‌عبداللهی و با حضور جناب‌خان یکشنبه ۳۰ آذر ماه ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است