فرهنگی‌هنری 19:53 - 02 اسفند 1402
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازدید از ساختمان سابق اداره برنامه‌های تئاتر، بر مقاوم‌سازی این ساختمان تاکید کرد.

بازدید وزیر فرهنگ‌ از ساختمان سابق اداره تئاتر

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارشنبه- دوم اسفندماه- به همراه محمود سالاری معاون امور هنری، محمود اسلامی معاون توسعه منابع انسانی وزیر فرهنگ و غلامرضا نعمتی معاون اجرایی اداره‌کل هنر‌های نمایشی از ساختمان سابق اداره برنامه‌های تئاتر واقع در خیابان پارس بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این بازدید بر لزوم همفکری با بزرگان عرصه تئاتر همچون علی نصیریان و دیگر هنرمندان به منظور بهره‌برداری بهینه و درست از این ساختمان تاکید کرد.

اسماعیلی گفت: این ساختمان در مرکز شهر است و ظرفیت بهره‌برداری از آن به شکل پلاتو وجود دارد. به نظر می‌رسد اگر طبقه اول به عنوان موزه و طبقات بعدی به پلاتو تمرین تبدیل شود این گونه در تهران هشت پلاتو تمرین برای هنرمندان این حوزه در دسترس باشد.

وی بیان کرد: تصمیم این است تا ساختار فعلی تا حد امکان حفظ شود، اما مقاوم‌سازی جدی ساختمان صورت بگیرد و امیدواریم بتوانیم ظرف یک سال و نیم آینده این بنا را مورد بهره‌برداری قرار دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: تصمیم ما افزوده شدن ۲۰۰ پلاتو در چهار سال اول دولت در کشور بوده است. این گام هم‌راستا با تجهیز زیرساخت‌های سینما با سالن‌های اکران و زیرساخت‌های تئاتر با ساختن پلاتو در حال انجام است.

اسماعیلی افزود: ساخت سالن سینما، پلاتو تمرین تئاتر و کتابخانه سه درخواست اصلی مردم در بخش فرهنگی و هنری است. ما باید ابلاغ کنیم که در تمامی مجتمع‌های فرهنگی برای ساخت پلاتو اقدام شود.

تبدیل ساختمان اداره تئاتر به موزه و پلاتو تمرین، تسریع در ساخت پلاتو‌های سطح کشور برای بهره‌برداری هنرمندان، به‌روزرسانی تجهیزات مجموعه پلاتو‌های موجود و همچنین بررسی و تامین بودجه برای اماکن و مجتمع‌های فرهنگی-هنری که امکان تغییر کاربری بخشی از فضای خود را برای ساخت پلاتو دارند، از جمله چهار اولویت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه تجهیز زیرساخت‌ها و رونق تئاتر در کشور بود.

کاظم نظری مدیر کل هنر‌های نمایشی به‌دلیل حضور در آیین اختتامیه جشنواره کردی _سقز در این بازدید حضور نداشت.


12032720
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تلاش برای اصلاح یکدیگر حد و مرزی دارد که باید رعایت شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه امید آخر این هفته، مخاطبان نوجوان را به تماشای یک سفر الهام‌بخش دو قسمتی دعوت می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم پیش نمایش سریال سلمان فارسی با حضور ریاست سازمان صداوسیما برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «رویای ریحانه» محصول تازه خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ با روایت داستان‌هایی واقعی از زیبایی‌های فرزندآوری، از شنبه ۲۹ شهریور هر شب حوالی ساعت ۲۱:۱۵ از شبکه دو سیما آغاز می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «طلوع ماه» با هدف آشنایی مخاطبان با مفاخر و چهره‌های ماندگار ایران، جمعه این هفته، ساعت ۲۳ میزبان نادیا مفتونی از اساتید فلسفه در شبکه یک سیما خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از دو اثر علمی جدید پژوهشکده شورای نگهبان به زبان عربی با حضور رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در عراق در نمایشگاه بین‌المللی کتاب بغداد ۲۰۲۵ برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پرتره شاعر برجسته، سیدحسن حسینی در قالب مستند «مشت در نمای درشت» در برنامه «کافه مستند» روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین اعطای نشان «پارسی جان ملی» امروز ۲۶ شهریور ماه در حوزه‌هنری برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم آغاز اجرای طرح خبرنگاری خود اتکا در معاونت سیاسی رسانه ملی برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه مستند «زنگ امید» با محوریت روایت زندگی دانش‌آموزان نخبه و موفق کشور، همزمان با شروع سال تحصیلی جدید و در رویداد نوروز دانش، هر هفته از شنبه تا چهارشنبه، از شبکه یک پخش خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است