فرهنگی‌هنری 15:30 - 06 فروردین 1404
کتاب «پسری که از پنجره بیرون را نگاه می‌کرد» از سوی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به زبان انگلیسی منتشر شد.

پسری که از پنجره بیرون را نگاه می‌کرد به زبان انگلیسی منتشر شد

باشگاه خبرنگاران جوان - کتاب «پسری که از پنجره بیرون را نگاه می‌کرد» به نویسندگی جمال‌الدین اکرمی و ترجمه سهیلا آخوندی از سوی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به زبان انگلیسی منتشر شد.

نسخه فارسی کتاب «پسری که از پنجره بیرون را نگاه می‌کرد» - که سال ۱۴۰۱ منتشر شد - به عنوان یکی از محبوب‌ترین کتاب‌ها در مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شناخته شده است.

داستان این کتاب درباره دختری به نام الیکاست که تازه به روستایی در شمال ایران آمده و می‌خواهد با پسری به نام رایکا که پشت پنجره است، دوست شود. اصرار او برای پایین آمدن پسرک و بازی با او به جایی نمی‌رسد و رایکا هر بار بهانه می‌آورد. الیکا سرانجام خودش به دیدار رایکا می‌رود تا با هم کتاب بخوانند. آن‌جاست که درمی‌یابد پسرک روی صندلی چرخ‌دار نشسته و از پنجره بیرون را تماشا می‌کند.

اعظم ترشیزی تصویرگری کتاب «پسری که از پنجره بیرون را نگاه می‌کرد» را بر عهده داشته است.

کتاب ۲۴ صفحه‌ای «پسری که از پنجره بیرون را نگاه می‌کرد» - که مناسب گروه سنی ۱۲ سال به بالا (نونگاه) است - به تازگی در قطع خشتی و با جلد سخت به زبان انگلیسی منتشر شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را با شمارگان ۱هزار نسخه از فروشگاه‌های کانون پرورش فکری در سراسر کشور و پایگاه فروش اینترنتی محصولات کانون به نشانی Digikanoon.ir تهیه کنند.

پیش‌تر نیز کتاب «ژاکتی برای ایلیا» نوشته جمال‌الدین اکرمی به زبان انگلیسی منتشر شده بود.

یادآوری می‌شود، رمان‌های غریبه و دریا، بازگشت پروفسور زال‌زالک و شب به‌خیر تُرنا، کتاب‌های با مقوا صورتک‌های نمایشی بسازیم، مردی که فسیل شد، گوی و چوگان (از مجموعه نیاکان ما)، شاعری در باغ‌وحش و... از جمله آثار جمال‌الدین اکرمی به شمار می‌رود که کانون پرورش فکری منتشر کرده است.

منبع: روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان


12170949
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه سه سیما از پنج‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۴)پخش سریال «شیش‌ماهه» ساخته مهران مدیری را آغاز می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همایش مجریان تراز زبان فارسی در رسانه ملی به مناسبت بزرگداشت رودکی پدر شعر فارسی، سوم دی در سازمان صداوسیما برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال کمدی «بهار شیراز» به کارگردانی حسن وارسته و طراحی و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری از امشب ساعت ۲۱:۱۵ روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم افتتاحیه رادیو مقاومت امروز دوشنبه، اول دی ماه ساعت ۸ صبح در استودیوی رادیو مقاومت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ با تأکید بر ظرفیت‌های مشترک فرهنگی ایران و تاجیکستان گفت: شاهنامه به عنوان یک ریشه هویتی مشترک، می‌تواند محور برنامه‌ریزی‌های منسجم میان دو کشور قرار گیرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مزمان با ایام شهادت و سوگواری به مناسبت شهادت امام علی‌النقی، دهمین امام شیعیان نمایش‌های سراسر کشور برای یک شب روی صحنه نمی‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احسان صدیقی کارگردان مستند «بازی برنده‌ها» امروز دوشنبه اول دی ماه پس از تحمل یک دوره بیماری در ۴۴ سالگی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه تلویزیونی «روزی روزگاری آبادی» این شب‌ها در جدول پخش شبکه یک سیما قرار گرفته و قصد دارد قصه‌ای با ریشه‌های عمیق خانوادگی و فرهنگی را به تصویر بکشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» علی زندوکیلی خواننده ترانه تیتراژ سریال «بهار شیراز» به کارگردانی حسن وارسته شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، مجموعه مستند «سرباز شصت و سه ساله» از امشب، اول دی‌ماه، ساعت ۱۹ روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است