اجتماعی 08:55 - 08 اردیبهشت 1404
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا گفت: بزودی دغدغه‌ای برای معیشت همکاران در سطح نیروهای مسلح نخواهیم داشت.

رفع مشکلات و معیشت کارکنان نیروهای مسلح

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار کاکاوند رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در بازدید از سومین نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای سازمان اتکا، با بیان اینکه خوشبختانه در بازدیدی که انجام شد شاهد تحولات بسیار خوبی در سازمان اتکا بودیم اظهار کرد: از جمله مهم‌ترین دستاوردهای این نمایشگاه می‌توان به استفاده از هوش مصنوعی اشاره کرد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا افزود: نمایشگاه این امید را به نیروهای مسلح می‌دهد که واقعا دغدغه معیشت را نداشته باشند و عزیزان سامان اتکا با اقدامات هوشمندانه به دنبال رفع مشکلات و معیشت همکاران در حوزه نیروهای مسلح هستند.

سردار کاکاوند با بیان اینکه در این نمایشگاه اقدامات اساسی خوبی انجام شده گفت: این نمایشگاه نوید بخش این است که در آینده دغدغه ای برای معیشت همکاران در سطح نیروهای مسلح نخواهیم داشت.


12184302
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص آلودگی هوای تهران وارد محدوده هشدار قرمز شده و در حال حاضر عدد ۱۶۵ را نشان می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، با صدور اطلاعیه‌ای به انتشار مطالب و اخباری با عنوان قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی واکنش نشان داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، از واریز همزمان وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی و وام «حَمپاد» برای مشمولان این دوره خبر داد و تأکید کرد که پرداخت منظم و بدون توقف این تسهیلات در دستور کار صندوق قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دستکاری و یا مخدوش کردن پلاک وسیله نقلیه جرم محسوب می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: جریمه تخلفات خودرو‌ها در روز‌های آلودگی هوا تا ۵۰۰ هزار تومان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اجرائیات پلیس راهور فراجا اعلام کرد که تخلفات رانندگی ثبت شده تا پایان آبان امسال با کل سال گذشته برابری می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاینه فنی خودرو‌هایی که ایجاد آلایندگی می‌کنند باطل خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئو‌های جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئو‌های جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق حرفه‌ای اماکن و مشاعات ساختمانی در جریان گشت‌زنی های هدفمند خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است