فرهنگی‌هنری 11:02 - 18 آذر 1402
یکی از جدی‌ترین موضوعاتی که همواره اذهان را درگیر خود ساخته است این بوده که چگونه کشورهای منطقه‌ و ملل عرب، با حجم بالای نیروی انسانی و حتی با داشتن توان نظامی بالا، از رویارویی با اسرائیل هراس دارند؟

قراردادی عجیب که اعراب را مقابل اسرائیل ضعیف کرد؟+فیلم

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری فارس، یکی از جدی‌ترین موضوعاتی که همواره اذهان را درگیر خود ساخته است این بوده که چگونه کشورهای منطقه‌ و ملل عرب، با حجم بالای نیروی انسانی و حتی با داشتن توان نظامی بالا، از رویارویی با اسرائیل هراس دارند؟ حتی در زمانی کنونی و دوران پس از طوفان‌الاقصی ما شاهد آن هستیم که کشورهای خاورمیانه از رویارویی جدی با رژیم صهیونیستی نوعی خودداری را در دستور کار قرار می‌دهند.

شکل امروزی منطقه غرب آسیا، نتیجه قراردادی است موسوم به «سایکس-پیکو» که سال ۱۹۱۶ بین انگلستان و فرانسه برقرار شد. در این طرح، نقش اقتصادی هر کدام از کشورها باید متناسب با موقعیت جغرافیایی‌شان در نظمی خاص تعیین می‌شد. با سر بر آوردن اسرائیل در منطقه، اعراب نزاعی طولانی با این رژیم را آغاز کردند اما تا کنون عملاً کاری از پیش نبرده‌اند.

سیدباقر نبوی ثالث، فعال رسانه در حوزه مقاومت اسلامی، این مسأله را از این سر طرح می‌کند که چگونه با نظم اقتصادی رقم خورده پس از سایکس-پیکو، کشورهای منطقه توانایی رویارویی با رژیم صهیونیستی را از دست داده‌اند.

 

پایان پیام/ 


12013928
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال صفر بیست و چهار در ۲۱ قسمت تولید شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مستند سوره با ۷ اثر در بخش‌های متعدد نوزدهمین جشنواره بین المللی سینماحقیقت حضور دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «ماه کوچولوی من» ساخته علی عطشانی برنده سه جایزه اصلی جشنواره بین‌المللی Universal Movie Awards نیجریه شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین همایش بزرگ سادات با حضور خانواده‌ی شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه، برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان بخش «فیلم ما» شانزدهمین دوره جشنواره فیلم عمار با هدف تشویق عموم مردم، به ویژه نوجوانان، برای تولید محتوا با تلفن همراه منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل سوم «آقای قاضی» این‌بار به سراغ پیامد‌های اجتماعی و فرهنگی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه می‌رود؛ مسائلی که به‌گفته رئیس مرکز سیمرغ، در زندگی روزمره مردم نمود پیدا کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هجدهمین جلسه شورای صنفی نمایش روز یکشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۴ در خانه سینما برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با برگزاری جشن‌های اکران فیلم سینمایی «دختر برقی» در استان‌های کرمانشاه و کردستان، فروش این فیلم از مرز ۴ میلیارد تومان عبور کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه جشنواره سینما حقیقت، پوستر مستند «عبای سوخته» به کارگردانی مهدی فارسی رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، نمایش «آخرین لالایی» با روایتی از کودکان شهید جنگ ۱۲ روزه روی صحنه می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است