اجتماعی 18:32 - 25 فروردین 1400

آخرین وضعیت پرونده بابک زنجانی

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در حاشیه برگزاری مراسم رونمایی از سامانه حمایت از خانواده زندانیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برگزاری انتخابات از مسائل بسیار مهم جامعه است، کشور ما کشور انتخابات است.

وی افزود: سالی نیست که ما در کشور انتخابات نداشته باشیم و در برگزاری انتخابات نه در نفس برگزاری اما در فرآیند انتخابات ماموریت‌هایی برای قوه قضائیه پیش بینی شده است.

سخنگوی قوه قضائیه بیان کرد: در سه محور پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی، رسیدگی ویژه به جرایم و تخلفات و پاسخگویی به استعلامات و سوابق داوطلبان امر انتخابات قوه قضائیه وظیفه دارد.

اسماعیلی بیان کرد: در محور اول (پیشگیری از جرایم انتخاباتی) دقیقاً در هجدهم بهمن ماه ۱۳۹۹ یعنی قبل از آنی گه فرآیند انتخابات آغاز شود ریاست قوه قضائیه طی بخشنامه‌ای دستور تشکیل ستادهای پیشگیری و رسیدگی به تخلفات انتخاباتی را صادر کردند.

وی گفت: متعاقب آن دستور هم در مرکز ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخابات با مسئولیت دادستان کل کشور و دبیری معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تشکیل شده است.

سخنگوی قوه قضائیه بیان کرد: در همه استان‌ها و شهرهای انتخابیه در سال ۹۹ این ستادها تشکیل شده، رصد می‌کنند فرآیند برگزاری انتخابات را و توصیه‌ها و تأکیدات اولیه در حوزه پیشگیری هم دارند.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: در بخش دیگر مأموریت که استعلام و پاسخگویی به استعلامات ناظر به سوابق انتخابات داوطلبان در انتخابات شوراها، انتخابات میان دوره‌ای مجلس، انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان و انتخابات ریاست جمهوری ستاد مربوطه تشکیل شده است و تا به امروز بالغ بر ۱۰۰ هزار استعلام در مورد داوطلبان انتخابات واصل شده که اکثر این استعلامات بررسی شده و پاسخ داده شده است و باقی مانده آن هم در مدت مشخص قانونی پاسخ داده می‌شود.

اسماعیلی گفت: به دلیل اینکه فضای کشور فضای انتخاباتی نشده است گزارشی از جرایم تخلفاتی نداشته ایم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مهدی هاشمی آزاد شده است و محکومیتشان به پایان رسیده است یا خیر؟ گفت: خیر، این خبر صحت ندارد.

اسماعیلی درباره اعتراض حمید صفت به حکم صادره قصاص اظهار بی اطلاعی کرد.

وی با اشاره به آخرین وضعیت پرونده بابک زنجانی گفت: بخشی از اموال داخل را تحویل دادیم و تلاش‌های جدی می‌کنیم برای اموال و دارایی‌هایی که ایشان در خارج از کشور دارد و زمینه‌های بوجود می‌آید و باز با موانعی برخورد می‌کند و اولویت ما موضوع بدهی‌های او به دولت در ارتباط با پرونده اش است و متناسب با وضعیت بدهی‌ها هم سایر بخش‌های مندرج در حکم دادگاه هم اقدام خواهد شد.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا اسم مسئولی به جز ۲۱ نفری که اعلام شده است در پرونده حسن رعیت است یا خیر، گفت: کسانی که در این پرونده جز متهمان پرونده هستند که دادسرا نسبت به آنها نظر به تعقیب داشته شده است همین ۲۱ نفری هستند که در کیفر خواست اسامیشان آمده است.

اسماعیلی در پایان در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه چندی پیش دولت اعلام کرد تمامی شکایات علیه رسانه‌ها را پس گرفته و شما در یکی از نشستهای خبری اعلام کردید این نامه وصول نشده حالا بعد از گذشتن بیش از دو ماه از آن جلسه بفرمائید این نامه وصول شده یا شکایت از رسانه‌ها به نوبه خود باقی است، گفت: هنوز اطلاعاتم به روز نیست، در آن مقطع هنوز شکایتی واصل نشده بود اما اکنون باید از شعب سوال کنم که آیا نامه‌ای واصل شده است یا خیر، البته مکاتبه این قبیل از موارد با ستاد قوه قضائیه انجام نمی‌شود و با شعب انجام می‌شود برای همین می گویم که باید از شعب سوال کنم.


11026058
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت:طبق برآوردها بین ۲۰ تا ۲۲ درصد آلودگی هوای تهران مربوط به موتورسیکلت‌هاست
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیرهادی گفت: طبق قانون هوای پاک، سازمان حفاظت محیط زیست مسئولیت نظارت بر حسن اجرای قانون هوای پاک را برعهده دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور از آغاز روند به‌کارگیری نخستین گروه از سرباز محیط‌بانان آموزش‌دیده در یگان حفاظت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال‌احمر با صدور پیامی ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز تشکیل بسیج مستضعفین گفت: بسیج یکی از ارکان مهم نظامی برای دفاع از کشور است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: در حوزه توسعه هوش مصنوعی باید به بخش خصوصی فضا و امکان عرض اندام بیشتری دهیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران آخرین وضعیت پروژه میدان سپاه را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور از صدور مجوز برگزاری دومین آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کمیته ایمنی شورای شهر تهران گفت: دو خوابگاه دانشگاه شریعتی و خوابگاه دانشگاه شاهد به سرعت در دستور کار ایمن سازی قرار بگیرند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه چرا جرائم رانندگی هنوز هم بازدارنده نیستند؛ گفت: از نظر بنده جریمه رانندگی در حالت مستی باید بالای ۲۰ میلیون تومان باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر گفت: اصلاحیه دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی، تاکیدی بر حفظ و ارتقای حقوق شهروندی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است