ورزشی 00:01 - 11 مهر 1402
ظاهرا برخی عناصر نفوذی تحت تاثیر صهیونیست ها به دنبال تخریب رابطه ایران و عربستان هستند و اتفاقات بازی لغو شده امشب سپاهان و الاتحاد هم ناشی از همین مساله است.

چه کسی بدنبال سیاسی سازی دیدار سپاهان و الاتحاد است؟

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالیکه همه چیز برای برگزاری یک رقابت سالم و جوانمردانه بین دو تیم الاتحاد عربستان و سپاهان ایران در ورزرشگاه نقش جهان فراهم بود به یکباره اتفاقی حیرت انگیز باعث لغو این دیدار مهم لیگ قهرمانان آسیا شد. 

برخی ادعا کردند مسئولان الاتحاد به وجود تندیس سردار قاسم سلیمانی در ورزشگاه نقش جهان اصفهان ایراد گرفتند و آن را بهانه کردند و به بازیکنان خود دستور دادند که حتی برای گرم کردن به میدان نیایند! این در حالی بود که بازیکنان تیم الاتحاد که روز گذشته در کمال احترام وارد کشورمان شدند در همین ورزشگاه مشغول تمرین شدند و نماینده AFC  هم ورزشگاه را کاملا کنترل کرده بود. روز گذشته نیز تندیس سردار قاسم سلیمانی از قهرمانان ملی کشورمان در ورزشگاه وجود داشت و بیش از 4 سال است که در نقش جهان وجود دارد. و باز هم تاکید می شود، بازیکنان الاتحاد بدون هیچ مساله ای در آنجا تمرین کردند. در نشست خبری هم حتی سرمربیان پرتغالی دو تیم به خوبی و گرمی با یکدیگر دیداری کوتاه داشتند و حتی سرمربی پرتغالی الاتحاد، از میزبانی کشور ایران و باشگاه سپاهان تقدیر کرد.

از سویی دیگر در ورزشگاه های عربستان همواره تندیس‌ها و عکس هایی از مقامات سعودی در ورزشگاه ها نصب شده و هیچ وقت این مساله مشکلی برای برگزاری مسابقه در ورزشگاه های عربستان برای تیم های ایرانی نداشته است؛ اما چطور یکباره وجود تندیس قهرمان ملی کشورمان تبدیل به بهانه ای برای بازی نکردن تیم الاتحاد عربستان می شود؟ این در شرایطی است که علاوه بر سردیس قهرمان ملی ایران، حاج قاسم سلیمانی، سردیس پرویز دهداری از موسسان باشگاه سپاهان و محمود یاوری یکی از اسطوره های فوتبال اصفهان وجود دارد که شخصیت های ورزشی هستند.

اتفاقات عجیب امشب این سوال را به ذهن متبادر می کند که آیا سیاسی کردن یک مسابقه ورزشی، حرکتی از سوی عربستان بمتظور نزدیکی به صهیونیست هاست و یا اسراییل از طریق نفوذ در تیم الاتحاد بدنبال ایجاد جنجال در روابط است؟

پایان پیام/


11997769
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در حساس‌ترین بازی لالیگا اسپانیا بارسلونا میزبان رئال مادرید رقیب دیرینه خود است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس می گوید که شناخت خوبی از جباری دارم و به طور حتم او تیمش را با تمام قوا به مصاف سپاهان می فرستد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کمیته فنی باشگاه پرسپولیس می‌گوید که میانگین سنی تیم بالا هست و کارتال می‌خواهد چند بازیکن جوان به ترکیب تیم اضافه کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس در حال خرید بازیکنان مدنظر کارتال برای فصل آینده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول برگزاری مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور درباره اتفاقات رخ داده در ماده ۲۰ کیلومتر پیاده روی توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسپورتینگ با تساوی در خانه بنفیکا در آستانه قهرمانی در لیگ پرتغال قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بایرن مونیخ با پیروزی مقابل گربه سیاه خود، آخرین بازی توماس مولر در آلیانتس آرنا را به یادماندنی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام رئیس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس، مدافع سرخپوشان به دلیل آسیب‌دیدگی، بازی پایانی فصل را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مشعل سی و دومین یونیورسیاد دانشجویان جهان به بوخوم رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روبرتو پیاتزا همراه میلان و رتبه پنجم و سهمیه اروپایی را به دست آورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است