فرهنگی‌هنری 16:30 - 12 آبان 1403
نخستین دوره جشنواره «هنر و سواد سلامت» با حضور نزدیک به ۴ هزار اثر در قالب‌های فیلم کوتاه، مستند، انیمیشن، موشن‌گرافی نماهنگ، عکس و پادکست برگزار می‌شود.

پخش فیلم‌های برگزیده جشنواره «هنر و سواد سلامت» در سینما فلسطین

 نشست خبری اولین جشنواره «هنر و سواد سلامت» امروز شنبه ۱۲ آبان ماه در فرهنگستان هنر تهران با حضور فرشید رضایی، رئیس جشنواره، سید احمد هاشمی دبیر جشنواره و افشین دلشاد قائم‌مقام دبیر جشنواره برگزار شد.

در ابتدای این نشست، مدیر کل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان‌کرد: جشنواره «هنر و سواد سلامت» از خروجی‌های کارگروه «فرهنگ سلامت و سبک زندگی سالم» وزارت بهداشت است که سال گذشته با ابلاغ وزیر فرهنگ و ارشاد تشکیل و معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به عنوان رئیس این کارگروه انتخاب شد.

فرشید رضایی اظهار کرد: ما معتقدیم که باید نگاه را از درمان به سمت پیشگیری و کنترل سلامت ببریم. سلامتی پدیده‌ای است که در محل زندگی، کار و تحصیل خلق می‌شود و با قرص و دارو نگاه‌های درمان نگر شکل نمی‌گیرد، بلکه نیاز به رفتار‌های سالم در جامعه داریم. در سواد سلامت منظور ما فقط آموزش دادن نیست، بلکه سواد سلامت تبلور عملی آموخته‌های بهداشتی است.

رئیس جشنواره گفت: سواد سلامت در قالب هنر به محض به دنیا آمدن از لالایی مادر و از قصه‌گویی‌ها آغاز می‌شود و بعد در مدرسه با منابع ادبی و فرهنگی ما ادامه پیدا می‌کند. ما در بحران کرونا، برای ارتباط با مردم از فنون آموزشی ورسانه‌ای و هنری استفاده کردیم.

وی افزود: از بهمن ماه سال گذشته و با انتخاب دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان شمالی به عنوان میزبان این رویداد، جشنواره وارد فضای اجرایی شد. البته به دلیل برخی مشکلات و موانع و هزینه‌های سنگین تصمیم بر این شد که این دوره از جشنواره در تهران برگزار شود.

محور‌های اولین جشنواره هنر و سواد سلامت

در ادامه، سید احمد هاشمی دبیر جشنواره نیز گفت: «سواد تغذیه، نوجوان و جوان و خانواده بانشاط»، سواد فعالیت بدنی جوان و نوجوان و خانواده بانشاط، خانواده بدون دخانیات، «سواد سلامت معنوی و خانواده»، «سواد سلامت رسانه در نوجوانی و جوانی»، «خواب سالم در نوجوان و جوان» و درنهایت «نقش جوان و نوجوان در سلامت جامعه» محور‌های این رویداد هستند.

هاشمی افزود: ۳ هزار و ۹۵۴ اثر در قالب‌های فیلم کوتاه، مستند انیمیشن، موشن گرافی نماهنگ، عکس و پادکست به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است. از این تعداد آثار ارسالی، ۱۷۹۰ قطعه عکس، ۱۱۰۰ اثر در قالب پوستر به دبیرخانه جشنواره رسیده است. در ۳ رشته فیلم کوتاه، انیمیشن و موشن گرافی هر کدام حدود ۳۰۰ اثر داشتیم. ۱۹۶ اثر در رشته پادکست و ۱۴۵ اثر نماهنگ نیز به جشنواره ارسال شده است. در بخش فیلم مستند نیز ۸۶ اثر ارسال شده است.

افشین دلشاد، قائم‌مقام دبیر جشنواره نیز گفت: در تیرماه ۱۴۰۳ با پایان زمان ارسال آثار، فاز داوری در دو مرحله با حضور داورانی از دو حوزه «فرهنگ و هنر» و «پزشکی و سلامت» آغاز شد. اعلام نتایج نیز در شهریورماه امسال رقم خورد.

وی افزود: از پانزدهم تا هفدهم آبان‌ماه در سینما فلسطین، پخش فیلم‌های برگزیده را داریم که حضور مخاطبان در آن رایگان است.

در پایان این نشست از پوستر اولین جشنواره «هنر و سواد سلامت» رونمایی شد.


12111718
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه گروهی کارتون و کاریکاتور «پوزه‌بند» در خصوص جنایات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا دوشنبه ۹ تیر ماه افتتاح شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تازه‌ترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) با عنوان «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر معظم انقلاب از زندگی پدر منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صبایی‌هایی که در حمله به ساختمان شیشه‌ای سنگر را خالی نکردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام فرهنگی سازمان صداوسیما در بازدید فرماندهان بسیج دانشجویی از ساختمان شیشه‌ای صداوسیما، بر ضرورت بازخوانی مبانی معرفتی انقلاب اسلامی و مراقبت از نفوذ نرم افزاری تاکید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم کوتاه «برای فروش» به‌عنوان بهترین فیلم ایرانی دوازدهمین دوره جشنواره کانادایی انتخاب شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بامداد بیات آهنگساز و نوازنده و فرزند زنده یاد بابک بیات روز دوشنبه نهم تیر دار فانی را وداع گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شاهنامه فردوسی دنیایی از سخنان و داستان‌های پندآموز است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محسن یگانه گفت: امیدوارم هیچ خطی به مرز‌های کشورمان نیفتد، به خاطر دفاع از مرز‌های کشور خیلی‌ها مثل من دست پدرشان را نگرفتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با ارسال نامه‌ای به رئیس صداوسیما، مقاومت اهالی رسانه ملی در برابر حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را درسی دیگر برای تمام متجاوزان عنوان کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه برنامه «تهران، ایران، جهان» با موضوع بررسی تحولات جنگ اخیر رژیم صهیونسیتی و آمریکا علیه ایران هر شب از شبکه تهران روی آنتن می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است