سیاسی 10:54 - 08 اردیبهشت 1404
وزیر کشور در سومین روز حادثه بندر شهید رجایی ضمن بازدید میدانی محل، از تلاش‌های نیرو‌های امدادی و آتش‌نشانان برای کنترل حریق قدردانی کرد.

بازدید میدانی وزیر کشور از محل حادثه بندر شهید رجایی پس از کنترل حریق

باشگاه خبرنگاران جوان - اسکندر مومنی امروز -دوشنبه ۸ اردیبهشت‌ماه- پس از بازدید میدانی محل حادثه بندر شهید رجایی در مصاحبه با خبرنگاران، گفت: حریق از دیشب مهار شده و نیرو‌های آتش‌نشانی درحال لکه‌گیری هستند.

به گزارش ایرنا، ظهر روز شنبه ۶ اردیبهشت ماه انفجار مهیبی در محدوده بندر شهید رجایی در غرب شهرستان بندرعباس به وقوع پیوست که هنوز علت وقوع آن مشخص نشده و تیم‌های امدادی برای اطفای حریف و امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی به محل حادثه اعزام شده‌اند.

شدت وقوع انفجار به حدی بوده که سبب تخریب برخی ساختمان‌ها و خودرو‌ها در نزدیکی محل حادثه شده است.

در پی انتشار خبر وقوع انفجار و آتش سوزی در محدوده بندر شهید رجایی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: این انفجار ارتباطی با پالایشگاه‌ها و مخازن سوخت و مجموعه پخش و خطوط لوله نفتی مرتبط با این شرکت در آن منطقه نداشت و در حال حاضر بهره‌برداری از تأسیسات واقع در منطقه بندر عباس بدون وقفه در حال انجام است.

بر اساس این اطلاعیه تجهیزات و کمک‌های امدادی و آتش نشانی همه شرکت‌های نفتی واقع در منطقه به حالت آماده باش و در حال خدمات رسانی برای کمک به مدیریت سانحه یاد شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی هستند.

اسکندر مؤمنی نیز به نمایندگی از طرف رئیس جمهور به منظور بررسی حادثه بندر شهید رجایی، از روز گذشته در بندرعباس حضور دارد.

منبع: مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور


12184346
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر تغییر سیاست ارزی به نفع مردم و امنیت ایران قابل معامله نیست پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس می‌گوید بودجه ۱۴۰۵ بسیار غیرکارشناسی است و نادیده گرفتن اسناد بالادستی، یعنی برنامه هفتم و اصل ۴۴، به‌وضوح در آن دیده می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری تأکید کرد: وظیفه دولت و حاکمان شنیدن صدای معترضان، پاسخگویی و اجابت مطالبات منطقی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در بغداد امروز (سه‌شنبه) پیام سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را به وزیر خارجه عراق ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری گفت: چطور ممکن است در دانشگاه، دانشجویان نسبت به ما و انقلاب معترض باشند و بعد ما با دانشجو برخورد کنیم؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای شهر و روستا موارد مطروحه در جلسه مشترک اعضای این هیأت با رئیس سازمان صداوسیمارا تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای شهر و روستا موارد مطروحه در جلسه مشترک اعضای این هیأت با رئیس سازمان صداوسیمارا تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا به میزبانی رئیس‌جمهور برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اجرایی بین‌المجالس مجلس ایران در نامه‌ای به رئیس اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) با اشاره به اینکه همسر رئیس‌جمهور ونزوئلا از سال ۲۰۰۰ نماینده مجلس این کشور است، خواستار رسیدگی فوری به بازداشت وی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در نیوزلند، روز سه‌شنبه با وزیر امور خارجه، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است