ورزشی 00:00 - 26 مرداد 1403
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازیکنان و گاریدو کمی به زمان نیاز دارند تا با تفکرات یکدیگر شناخت پیدا کنند.

رفیعی: گل زودهنگام غافلگیرمان کرد

 سروش رفیعی هافبک تیم فوتبال پرسپولیس درباره تساوی این تیم برابر تیم ذوب آهن اظهار کرد: به عنوان بازی اول خودمان انتظار داشتیم شرایط بهتر پیش برود. یک گل زودهنگام روی غافلگیری خوردیم و در ادامه سعی کردیم کنترل بازی را به دست بگیریم. اما به هر حال بازی اول بود و هم شرایط سخت بدنسازی نیاز به زمان دارد و هم اینکه از شرایط میزبانی استفاده نکردیم.

او افزود: ما یک جلسه هم اینجا تمرین نکردیم. چمن یک جا‌هایی خوب نبود و پا زیاد در زمین فرو می‌رفت. دیگر خسته شدم از اینکه بخواهم در مورد امکانات و زمین و… صحبت کنم. دیگر حال و حوصله این چیز‌ها را ندارم.

سروش درباره کار کردن با گاریدو اظهار کرد: ایشان سبک و شیوه خاصی برای خودشان دارد. ما سعی کردیم به تفکرات ایشان نزدیک شویم و مطمئنا نیاز به زمان داریم و ایشان هم نیاز به زمان دارند که با لیگ و توانایی بچه‌ها آشنا شوند. اما فکر می‌کنم ارتباط بین ما بازیکنان و  گاریدو به شکل خوبی پیش می‌رود و من خیلی امیدوارم.

او در خصوص مدافع راست مراکشی پرسپولیس عنوان کرد: او خیلی باکیفیت بود و امروز فکر کنم ۵۰ درصد خودش هم نبود. ما نیاز به زمان داریم.  اورونوف فکر کنم در روز‌های گذشته یک جلسه با ما تمرین کرد. سعید صادقی بعد از مصدومیت طولانی‌مدت برگشت و خودم فکر می‌کنم اگر از لحاظ بدنی شرایطش بهتر بود، بیشتر می‌توانست به ما کمک کند. باید این را در ذهن نگه داریم که بازیکنان مصدوم ما نیاز به مراقبت دارند و   گاریدو این کار را انجام داد.

سروش ادامه داد: بازیکنان جدید ما باید بیشتر با لیگ آشنا شوند. همه از بیرون فکر می‌کنند لیگ ایران  عادی است، اما ما لیگ فشرده و سختی داریم. می‌بینید مشکلاتی هم مثل این داریم که برای بازی خانگی باید سفر کنیم. به هر حال ما نیاز به زمان داریم و مطمئن باشید شرایط بهتر خواهد شد.


12083315
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پایان دومین روز مسابقات بین‌المللی اسکی آلپاین در رشته اسلالوم (مارپیچ کوچک) که در پیست سولدا ایتالیا برگزار شد، ۲ نماینده کشورمان در جایگاه‌های ۴۱ و ۴۲ قرار گرفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون چوگان به منظور حضور پرقدرت در رقابت‌های جام جهانی چمن امارات درصدد جذب بازیکن و مربی خارجی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئولان فدراسیون بدمینتون و کمیته ملی پارالمپیک با حضور در سالن اختصاصی فدراسیون، روند آماده‌سازی ملی‌پوشان را ارزیابی کرده و بر حمایت همه‌جانبه از تیم‌های اعزامی تاکید کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مروری بر آمار قدی بازیکنان پنجره نخست انتخابی‌های جام جهانی بسکتبال ۲۰۲۷ نشان می‌دهد ایران هم در جمع رکوردداران حضور دارد. حسن‌علی اکبری جزو بلندقدترین‌ها و مبین شیخی بین کوتاه‌قدترین بازیکنان قرار گرفته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال طبیعت اسلامشهر بازیکن آمریکایی به خدمت گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وحید کاظمی، به عنوان داور وسط دیدار پرسپولیس و استقلال در هفته دوازدهم لیگ برتر انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت ورزش و جوانان طی پیامی نایب‌قهرمانی ایران در دو بخش آماتوری و حرفه‌ای رقابت‌های جهانی بدنسازی و پرورش‌اندام را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که تنها ۱۶ ورزشکار ایرانی در مسابقات جهانی کاراته مصر حضور داشتند، کاروان اعزامی با حدود ۴۰ نفر راهی این رقابت‌ها شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس یک گام دیگر را برای دریافت مجوز حرفه‌ای برداشت و اعضای شورای آکادمی را معرفی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیرعرب براقی دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس از هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال را قضاوت می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است