اجتماعی 17:29 - 01 بهمن 1403
رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران گفت: سالانه حدود ۶ هزار نفر در تهران به دلیل آلودگی هوا دچار مرگ زودرس می‌شوند.

مرگ زودرس ۶ هزار تهرانی به دلیل آلودگی هوا

مهدی پیرهادی در رویداد "هوای پاک، از ایده تا عمل" با بیان اینکه آلودگی هوا نه‌تنها در حوزه اقتصادی بلکه در حوزه سلامت نیز خسارات جبران ناپذیری ایجاد کرده است، اظهار کرد: بر اساس گزارش دیوان محاسبات کل کشور و کمیسیون اصل ٩� مجلس شورای اسلامی شهر تهران، سالانه حدود ۶ هزار نفری در تهران دچار مرگ زودرس می‌شوند و خسارات ناشی از آلودگی هوا بیش از ١١ میلیارد دلار است.

وی با بیان اینکه حفاظت از محیط زیست و مطالبه‌گری برعهده تمامی افراد است و دستگاه‌های مسئول ملزم به پاسخگویی منطقی در این زمینه هستند، افزود: سایر دستگاه‌ها به وظایف خود در قانون عمل نمی‌کنند؛ نقش وزارت نفت، نیرو و صمت چیست؟ میزان مطالبات از آنان چقدر است؟

پیرهادی در ادامه به موضوعاتی مانند اسقاط خودرو‌های فرسوده، استاندارد سازی بنزین، کاهش مازوت سوزی، اصلاح الگوی مصرف انرژی، اصلاح صنایع فرسوده و ... که باعث آلودگی هوای شهر هستند اشاره کرد و گفت: موضوع استاندارد سوخت مسئله‌ای جدی در کشور است که در دولت‌های مختلف روی زمین مانده است، دیدند که محقق کردن استاندارد سخت است آن را رها کردند.

وی ادامه داد: سازمان محیط زیست باید با این امر مخالفت می‌کرد، اما یک جا نیاز است آدم استعفا کند، استعفا کن ولی پای این موضوع محکم بایست. انقلابی‌گری یعنی این، نه تساهل و تسامح.

پیرهادی با بیان اینکه نگذاریم شهروندان با سهل انگاری ما بمیرند، افزود: متاسفانه در کشور عزم جدی برای حل معضل آلودگی هوا وجود ندارد و اگر مردم و اساتید مطالبه‌گری اصولی و صحیح داشته باشند حتما به نتیجه خواهیم رسید و نباید در این موضوع ناامید شویم چرا که ما پرچمدار نسل‌های آینده هستیم.

عضو شورای اسلامی شهر تهران، رویداد "هوای پاک، از ایده تا عمل" را جزو اتفاقات خوب این دوره از مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: برقی سازی ناوگان عمومی شهر نیز اتفاق خوبی در این دوره از مدیریت شهری در حوزه کاهش آلودگی بوده است، اما اکنون عده‌ای با غرض ورزی سیاسی کار خوب را زیر سوال می‌برند.

پیرهادی تاکید کرد: برای صیانت از محیط زیست و کاهش آلودگی هوا نیازمند همت جمعی و هدف مشترک هستیم و باید مطالبه‌گری در حوزه محیط زیست در جامعه تقویت شود.

منبع: شورای شهر


12143715
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا به شهروندان توصیه کرد: مراقب کلاهبرداران تحت عنوان فروش لبیزینگی خودرو باشید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از نام‌نویسی آزمون جذب فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد تا پایان آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از تقویت نظارت استانداری بر حرائم پایتخت و مشخص شدن این حریم برای اولین بار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رسیدگی به پرونده نابینا شدن پسر ۱۷ ساله در حالی در دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد که عموی وی به عنوان متهم منکر هر گونه درگیری و دخالت در این ماجرا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیأت منصفه دادگاه‌های مطبوعات تهران: مرور پرونده‌ها نشان می‌دهد بیشترین عناوین اتهامی مربوط به دو محور، نشر اکاذیب و انتشار مطالب خلاف واقع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: شهرداری تهران تاکنون ۴ مرکز ویژه سالمندان راه‌اندازی کرده و دو پاتوق جدید نیز به‌زودی افتتاح می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی واحد‌های آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه در پایتخت تا پایان اردیبهشت‌ماه سال آینده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: حوزه توانبخشی با هزار و ۳۸۷ پیام برابر با ۶۸ درصد بیشترین سهم از ارتباطات مردمی را به خود اختصاص داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دادگستری از تشکیل کارگروه بررسی و رفع مشکلات بخش خصوصی در حوزه‌های حقوقی و قضایی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فاطمی گفت: در کمیسیون اجتماعی مجلس مباحث کارشناسی در خصوص بیمه رانندگان آنلاین آغاز شده و در روز‌های آینده از مدیران پلتفرم‌ها دعوت خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است