اجتماعی 12:53 - 03 اردیبهشت 1404
وزیر دادگستری گفت: صدور الکترونیکی گواهی حصر وراثت توسط سازمان ثبت احوال از ابتدای مرداد ماه اجرایی می‌شود.

صدور گواهی حصر وراثت از ابتدای مردادماه الکترونیکی می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان ـ نشست تعاملی اجرایی شدن آئین‌نامه اجرایی بند ث ماده ۱۱۳ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران به ریاست امین‌حسین رحیمی وزیر دادگستری برگزار شد.

این نشست با حضور معاون راهبردی قوه قضائیه، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال و نمایندگانی از واحد‌های مختلف قوه قضائیه برگزار شد.

وزیر دادگستری در ابتدای این نشست با اشاره به اهمیت گواهی حصر وزارت و نیاز وراث متوفی به گواهی مذکور اظهار داشت: تا پیش از این مرجع قضائی مسئولیت صدور گواهی حصر وراثت را به عهده داشته، اما قانونگذار در برنامه هفتم پیشرفت کشور سازمان ثبت احوال کشور را متولی و مرجع صدور گواهی حصر وراثت تعیین کرده است.

رحیمی با تاکید بر لزوم هماهنگی بین دستگاه‌های ذیربط برای اجرایی شدن این قانون افزود: از ابتدای مرداد ماه سال جاری آئین‌نامه اجرایی بند ث ماده ۱۱۳ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران اجرایی و سازمان ثبت احوال رسماً مرجع و متولی صدور گواهی حصر وراثت خواهد بود.

وی گفت: در قانون جدید و بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته برای دریافت گواهی حصر وراثت نیاز به ثبت درخواست نیست و گواهی مذکور ظرف بیست روز از فوت متوفی به صورت الکترونیکی صادر و از طرف سامانه به وراث ابلاغ می‌شود.

در این نشست همچنین رئیس سازمان ثبت احوال به تشریح مقدمات اجرایی شدن این قانون پرداخت و گفت: در حال رایزنی و هماهنگی با همه دستگاه‌های ذیربط هستیم تا در موعد مقرر قانون مذکور را اجرایی و گواهی حصر وراثت را بدون نیاز به ثبت درخواست و به صورت الکترونیکی به وراث ابلاغ نمائیم.

منبع: مهر


12182488
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط‌عمومی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از وقوع ۱۲۷ حادثه در ۷۲ ساعت گذشته در کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: بیش از ۳۰ نفر از متهمان و محکومان پرونده چای دبش، درخواست اعاده دادرسی کرده بودند، رسیدگی به این پرونده طی هفته گذشته به اتمام رسید و کلیه درخواست‌های اعاده دادرسی، رد شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۴ با استقرار «اتوبوس‌های پناه گرم» در میدان ۱۳ آبان و فعال‌سازی شبانه‌روزی گشت‌های حامی شهر، خدمات حمایتی و امدادی ویژه‌ای را برای افراد بی‌پناه و نیازمند فراهم می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: طی چند هفته اخیر ۲۲۰ زوج دانشجوی دانشگاه تهران و ۱۱۴ زوج معلول در قالب طرح ازدواج‌های آسان، با هم ازدواج کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی به شهروندان نسبت به پیامد‌های خطرناک تصمیم گیری‌های لحظه‌ای در زمان عصبانیت هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: برای احداث ۱۹۰ کیلومتر خط جدید مترو با ۱۷۰ ایستگاه نیز قراردادی به ارزش ۱۰۰۰ همت با جذب سرمایه‌گذار منعقد کرده‌ایم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اشتغال سازمان بهزیستی کشور گفت: تاکنون یک میلیون و ۱۱۰ هزار نفر در سامانه خدمات اشتغال بهزیستی ثبت‌نام کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از افزایش بیش از ۳۵۰۰ کلاس درس، کاهش محسوس تراکم دانش‌آموزی، حذف بخش عمده مدارس سه‌شیفته و تجهیز ۱۲۰۰ مدرسه به پنل خورشیدی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان عمومی و انقلاب تهران از وصول ۳۷ هزار میلیارد تومان تعهدات ارزی طی ۸ ماهه سال جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی در هشت ماهه نخست امسال با تمرکز بر محور افزایش کشفیات، موفق شد بیش از دو میلیون قلم اموال مسروقه را به مالباختگان بازگرداند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است