اجتماعی 12:53 - 03 اردیبهشت 1404
وزیر دادگستری گفت: صدور الکترونیکی گواهی حصر وراثت توسط سازمان ثبت احوال از ابتدای مرداد ماه اجرایی می‌شود.

صدور گواهی حصر وراثت از ابتدای مردادماه الکترونیکی می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان ـ نشست تعاملی اجرایی شدن آئین‌نامه اجرایی بند ث ماده ۱۱۳ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران به ریاست امین‌حسین رحیمی وزیر دادگستری برگزار شد.

این نشست با حضور معاون راهبردی قوه قضائیه، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال و نمایندگانی از واحد‌های مختلف قوه قضائیه برگزار شد.

وزیر دادگستری در ابتدای این نشست با اشاره به اهمیت گواهی حصر وزارت و نیاز وراث متوفی به گواهی مذکور اظهار داشت: تا پیش از این مرجع قضائی مسئولیت صدور گواهی حصر وراثت را به عهده داشته، اما قانونگذار در برنامه هفتم پیشرفت کشور سازمان ثبت احوال کشور را متولی و مرجع صدور گواهی حصر وراثت تعیین کرده است.

رحیمی با تاکید بر لزوم هماهنگی بین دستگاه‌های ذیربط برای اجرایی شدن این قانون افزود: از ابتدای مرداد ماه سال جاری آئین‌نامه اجرایی بند ث ماده ۱۱۳ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران اجرایی و سازمان ثبت احوال رسماً مرجع و متولی صدور گواهی حصر وراثت خواهد بود.

وی گفت: در قانون جدید و بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته برای دریافت گواهی حصر وراثت نیاز به ثبت درخواست نیست و گواهی مذکور ظرف بیست روز از فوت متوفی به صورت الکترونیکی صادر و از طرف سامانه به وراث ابلاغ می‌شود.

در این نشست همچنین رئیس سازمان ثبت احوال به تشریح مقدمات اجرایی شدن این قانون پرداخت و گفت: در حال رایزنی و هماهنگی با همه دستگاه‌های ذیربط هستیم تا در موعد مقرر قانون مذکور را اجرایی و گواهی حصر وراثت را بدون نیاز به ثبت درخواست و به صورت الکترونیکی به وراث ابلاغ نمائیم.

منبع: مهر


12182488
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به سیاست این سازمان در ارائه خدمات به سالمندان با رویکرد خانواده‌محور، گفت: برهمین اساس، در سال‌های اخیر حدود ۲۰۰ مرکز مراقبت در منزل ایجاد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برای خرید ساختمان‌هایی که بیش از حد معمول ارزان هستند، باید احتیاط کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آقاپور گفت: درست است که جنگ ۱۲ روزه تمام شده، اما جنگ اقتصادی همچنان ادامه دارد و باید با کمک اصناف برخی از مشکلات را برطرف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، در پایان بازدید از مناطق سیل‌زده چهار استان فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان، بر تداوم نظارت و پیگیری تا بازگشت کامل شرایط عادی به مناطق سیل‌زده تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون در بازدید امروز خود از خانه سالمندان مریم مقدس، بر اهمیت خدمت عاشقانه به سالمندان و همبستگی میان اقوام و ادیان مختلف ایران تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: فردا  شنبه ۶ دی ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منزل در شهر تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر گفت: در پی پیش‌بینی بارش‌های گسترده و احتمال بروز مخاطرات جوی، تیم‌های امدادی و عملیاتی هلال‌احمر در استان‌های تحت تأثیر این سامانه به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کلاس درس مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه، رباط کریم، پردیس و ملارد برای فردا شنبه ۶ دی ماه مجازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کنگره فرهنگی‌هنری امام هادی (ع) به همت شهرداری منطقه ۱۰ تهران، آغاز به‌کار کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است