اجتماعی 16:51 - 04 اردیبهشت 1404
معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت: یک ایرانی محبوس در زندان‌های چین برای گذران ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.

بازگشت یک ایرانی به کشور پس از تحمل ۱۸ سال حبس در چین

باشگاه خبرنگاران جوان - عسکر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت که یک ایرانی محبوس در زندان‌های چین، پس از ۱۸ سال حبس، برای گذران ادامه دوران محکومیت خود به کشورمان منتقل شد.

وی با اشاره به لازم‌الاجرا شدن موافقت‌نامه انتقال محکومین به حبس میان ایران و چین، اضافه کرد: این فرد بعد از تحمل بیش از ۱۸ سال حبس در زندان‌های چین، برای گذران ادامه دوران محکومیت حبس خود، به کشورمان منتقل شده است.

جلالیان همچنین گفت: این فرد که هر دو کلیه خود را از دست داده، به منظور حفظ سلامتی و مبتنی بر اهداف انسان‌دوستانه با همکاری جمعیت هلال احمر ایران و اورژانس تهران و با موافقت مقام قضایی به یکی از بیمارستان‌های تهران اعزام و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده است.

منبع: وزارت دادگستری


12183037
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر لزوم اجرای کامل سیاست‌های کلی پدافند غیرعامل در دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی گفت: تاکنون ۲۲۸ هزار و ۵۱۳ نفر از مددجویان دارای شناسه در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه اظهارات رسایی نماینده مجلس در مورد انتصاب مجدد یک دادستان دستگیر شده را نادرست دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا از روش تازه کلاهبرداران سایبری در خرید کالا با وجوه نامعتبر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از تغییرات اساسی در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران در دور جدید فعالیت غرف بعد از اجرای مزایده بزرگ سازمان میادین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ تهران از تحقق صددرصدی برنامه، منابع و بودجه دو پروژه زیرساختی مهم در حوزه خدمات شهری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف بیش از هزار قطعه لوازم یدکی خارجی قاچاق خودرو به ارزش ۱۳۰ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری ۲ برادر قاتل خبر داد و گفت: این برادر‌ها به جرم قتل ۳ نفر دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از تغییرات اساسی در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران در دور جدید فعالیت غرف بعد از اجرای مزایده بزرگ سازمان میادین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضائیه با تأکید بر نگاه دینی و اجتماعی به مقوله صلح و سازش گفت: استفاده از ظرفیت صلح و سازش در پرونده‌های امنیتی، بانکی و فضای مجازی ممکن است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است