اجتماعی 16:51 - 04 اردیبهشت 1404
معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت: یک ایرانی محبوس در زندان‌های چین برای گذران ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.

بازگشت یک ایرانی به کشور پس از تحمل ۱۸ سال حبس در چین

باشگاه خبرنگاران جوان - عسکر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت که یک ایرانی محبوس در زندان‌های چین، پس از ۱۸ سال حبس، برای گذران ادامه دوران محکومیت خود به کشورمان منتقل شد.

وی با اشاره به لازم‌الاجرا شدن موافقت‌نامه انتقال محکومین به حبس میان ایران و چین، اضافه کرد: این فرد بعد از تحمل بیش از ۱۸ سال حبس در زندان‌های چین، برای گذران ادامه دوران محکومیت حبس خود، به کشورمان منتقل شده است.

جلالیان همچنین گفت: این فرد که هر دو کلیه خود را از دست داده، به منظور حفظ سلامتی و مبتنی بر اهداف انسان‌دوستانه با همکاری جمعیت هلال احمر ایران و اورژانس تهران و با موافقت مقام قضایی به یکی از بیمارستان‌های تهران اعزام و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده است.

منبع: وزارت دادگستری


12183037
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران گفت: تهران حدود ۱۵ میلیون نفر جمعیت دارد و ۳۹ درصد مهاجران کشور در این استان ساکن هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه اعتیاد درباره عوامل افزایش‌دهنده احتمال گرایش به مصرف موادمخدر گفت: ژنتیک، الگو بودن والدین، شرایط محیط زندگی، وضعیت خانواده و اختلالات عاطفی و رفتاری از جمله عواملی هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری متهمی خبر داد که با معرفی خود به‌عنوان سهامدار و مدیرعامل چند شرکت و با جلب اعتماد فروشندگان، حدود ۱۵۰ میلیارد تومان مواد شیمیایی را به‌صورت مدت‌دار و با استفاده از چک‌های بلامحل خریداری کرده بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ از انتشار تصویر متهمی خبر داد که با استفاده از یک دستگاه تاکسی سمند زردرنگ، مسافران را سوار کرده و با تهدید سلاح سرد، اقدام به سرقت اموال آنان می‌کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از تدوین ضوابط جدید برای ایجاد فضا‌های امن و پناهگاهی خبر داد و گفت ساختمان‌های عمومی در آینده ملزم به رعایت این ضوابط خواهند بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی گفت: باید مشکلات موجود را به‌درستی شناسایی و پیش از آنکه به گسل‌های نارضایتی تبدیل شوند، برای رفع آنها اقدام کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران بر ضرورت ساماندهی فرآیند تأمین و توزیع لباس فرم مدارس تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت بر ضرورت مراجعه هرچه سریع‌تر متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۶ به پزشکان معتمد تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردارمنطقه۱۳ با اشاره به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و احداثی این منطقه از پیشرفت مناسب و روند تکمیل پروژه‌های توسعه محله‌ای سال ۱۴۰۵ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون روی عدد ۷۶ قرار دارد و وضعیت هوا در محدوده قابل قبول است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است