ورزشی 05:19 - 29 خرداد 1403
با وجود 12 دوره ناکامی در کسب قهرمانی جام ملت های فوتبال آسیا، لیگ قهرمانان و طلسم صعود به المپیک، فوتبال ایران درگیر قصه چوب، پیاز و پول است.

فوتبال ایران درگیر قصه چوب، پیاز و پول!

به گزارش خبرگزاری تسنیم، 18 سال، 7 ماه و 5 روز پیش، تیم‌های ترکیه و سوئیس در مقدماتی جام جهانی 2006 به مصاف هم رفتند که در پایان مسابقه، میزبان با وجود پیروزی 4 بر 2، از  راهیابی به جام جهانی ناکام ماند چرا که به دلیل قانون گل‌زده در خانه حریف و شکست 2 بر صفر در بازی رفت، امکان صعود این تیم به جام جهانی وجود نداشت.

نقطه تلخ ماجرا درگیری‌های بعد از بازی بود که یامین هوگل بازیکن سوئیس هنگام خروج از زمین به یکی از مسئولان ترکیه لگد زد. آلپای بازیکن تیم ملی ترکیه همین حرکت را در قبال یک بازیکن دیگر سوئیس تکرار کرد. استفن گریچینگ بازیکن ذخیره سوئیس که فرصت بازی پیدا نکرد به بیمارستان منتقل شد.

این روایت از فوتبال ترکیه مصداق بارز ضرب المثل خوردن همزمان پیاز و چوب، پرداخت پول بود. شبی که هزاران تماشاگر خسته و ناامید به خانه بازگشتند.

در این روزگار و سختی ایام، شاید بسیاری از هواداران ایرانی چنین خاطره‌ای را به یاد نداشته باشند، اما فوتبال باشگاهی ایران در همین مسیر «چوب، پیاز و پول» گام برداشته است؛ طلسم صعود فوتبال به المپیک، ناکامی در قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا، 12 دوره عدم قهرمانی در جام ملت‌های آسیا. در چنین شرایطی لیگ ما بیش از آنکه به دنبال ارتقای خود باشد شاهد دعوا بر سر رنگ لباس مربیان، زمین‌های کم کیفیت، درگیری با داور و بازیکنان رقیب و استخدام مربیان دادزن است!   

این در حالی است که بسیاری از کارشناسان فوتبال در مورد لزوم توجه به زیرساخت‌ها و تربیت بازیکنان جدید هشدار می‌دهند. ناصر ابراهیمی پیش از این به تسنیم گفته بود:«کفگیر فوتبال ایران به ته دیگ خورده است.»

فرقی میان هیچ تیم و رنگی نیست، اگر می‌خواهیم قضیه چوب، پیاز و پول برای فوتبال ما تکرار مکررات نباشد، باید نگاه‌مان را تغییر دهیم. دربی، سپاهان- گل‌گهر، مس - پرسپولیس، تراکتور- استقلال، کتک خوردن داورها در دسته‌های پایین‌تر و درگیری اعضای خانواده‌ها و بستگان بازیکنان روی سکوها در همین سطوح و ...

انتهای پیام/


12064822
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پرسپولیس با هدایت اوسمار، برخلاف نسخه محتاط هفته‌های پیشین، با جسارتی مناسب برابر تیم استقلال خوزستان قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس داوری درباره قضاوت داور بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در هفته دهم لیگ برتر فوتبال توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس بعد از پایان بازی با استقلال خوزستان درباره ویدیوی جنجالی واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که اوسمار به خوبی از بازیکنانی همانند اورونوف و بیفوما استفاده می‌کند و آنها می‌توانند مفید باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و خیبر خرم آباد در هفته دهم لیگ برتر فوتبال امروز در ورزشگاه تختی خرم آباد برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس بعد از انتشار شعار توهین آمیز هوادارانش علیه باشگاه استقلال در رسانه این باشگاه، مسئول انتشار ویدئو را اخراج کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در نخستین روز از رقابت‌های قهرمانی جودوی نابینایان و کم‌بینایان آسیا که در قزاقستان در حال برگزاری است، جودوکار ایران در وزن منهای ۸۱ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پیکان از سمتش استعفا داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاروان ورزشی ایران در مراسم افتتاحیه بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ ریاض رژه رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی سابق تیم ملی فوتبال ایتالیا به کادرفنی تیم ملی ایران اضافه شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است