ورزشی 05:19 - 29 خرداد 1403
با وجود 12 دوره ناکامی در کسب قهرمانی جام ملت های فوتبال آسیا، لیگ قهرمانان و طلسم صعود به المپیک، فوتبال ایران درگیر قصه چوب، پیاز و پول است.

فوتبال ایران درگیر قصه چوب، پیاز و پول!

به گزارش خبرگزاری تسنیم، 18 سال، 7 ماه و 5 روز پیش، تیم‌های ترکیه و سوئیس در مقدماتی جام جهانی 2006 به مصاف هم رفتند که در پایان مسابقه، میزبان با وجود پیروزی 4 بر 2، از  راهیابی به جام جهانی ناکام ماند چرا که به دلیل قانون گل‌زده در خانه حریف و شکست 2 بر صفر در بازی رفت، امکان صعود این تیم به جام جهانی وجود نداشت.

نقطه تلخ ماجرا درگیری‌های بعد از بازی بود که یامین هوگل بازیکن سوئیس هنگام خروج از زمین به یکی از مسئولان ترکیه لگد زد. آلپای بازیکن تیم ملی ترکیه همین حرکت را در قبال یک بازیکن دیگر سوئیس تکرار کرد. استفن گریچینگ بازیکن ذخیره سوئیس که فرصت بازی پیدا نکرد به بیمارستان منتقل شد.

این روایت از فوتبال ترکیه مصداق بارز ضرب المثل خوردن همزمان پیاز و چوب، پرداخت پول بود. شبی که هزاران تماشاگر خسته و ناامید به خانه بازگشتند.

در این روزگار و سختی ایام، شاید بسیاری از هواداران ایرانی چنین خاطره‌ای را به یاد نداشته باشند، اما فوتبال باشگاهی ایران در همین مسیر «چوب، پیاز و پول» گام برداشته است؛ طلسم صعود فوتبال به المپیک، ناکامی در قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا، 12 دوره عدم قهرمانی در جام ملت‌های آسیا. در چنین شرایطی لیگ ما بیش از آنکه به دنبال ارتقای خود باشد شاهد دعوا بر سر رنگ لباس مربیان، زمین‌های کم کیفیت، درگیری با داور و بازیکنان رقیب و استخدام مربیان دادزن است!   

این در حالی است که بسیاری از کارشناسان فوتبال در مورد لزوم توجه به زیرساخت‌ها و تربیت بازیکنان جدید هشدار می‌دهند. ناصر ابراهیمی پیش از این به تسنیم گفته بود:«کفگیر فوتبال ایران به ته دیگ خورده است.»

فرقی میان هیچ تیم و رنگی نیست، اگر می‌خواهیم قضیه چوب، پیاز و پول برای فوتبال ما تکرار مکررات نباشد، باید نگاه‌مان را تغییر دهیم. دربی، سپاهان- گل‌گهر، مس - پرسپولیس، تراکتور- استقلال، کتک خوردن داورها در دسته‌های پایین‌تر و درگیری اعضای خانواده‌ها و بستگان بازیکنان روی سکوها در همین سطوح و ...

انتهای پیام/


12064822
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حسن یزدانی در دور نخست رقابت‌های کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی به میزبانی کرواسی موفق شد با اقتدار حریف گرجستانی اش را شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون فوتبال اعلام کرد: شایعه درخواست جدید برای صدور روادید کاروان کشورمان در جام جهانی ۲۰۲۶ صحت ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال ایران با پیروزی برابر عراق به فینال رقابت‌های جام ملت‌های آسیا راه یافت تا در آستانه کسب چهاردهمین قهرمانی خود در تاریخ این رقابت‌ها قرار بگیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته وضعیت بازیکنان آرای خود را درباره پرونده‌های مطروحه صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه چادرملو اردکان برای تغییر زمان بازی با استقلال چراغ سبز نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش گفت: اگر از صد نفر، ۹۵ نفر برای عضویت دختر ایرانی در کمیته بین‌المللی المپیک رای قاطع دادند به برکت تلاش‌هایی بوده که بعد از انقلاب در حوزه ورزش صورت گرفته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی منچستر سیتی قبل از دیدار برابر آرسنال در فینال جام اتحادیه به ستایش از توپچی‌ها پرداخت و آنها را بهترین تیم حال حاضر فوتبال جهان دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هموطنان مسی تلاش می‌کنند تا این اسطوره فوتبال کشورشان دوباره به لیگ آرژانیتن و زادگاهش بپیوندد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هموطنان مسی تلاش می‌کنند تا این اسطوره فوتبال کشورشان دوباره به لیگ آرژانتین و زادگاهش بپیوندد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال الطلبه عراق امشب در حالی به مصاف حریفش می‌رود که از بازیکن ایرانی سود خواهد بُرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است