ورزشی 20:44 - 14 آذر 1403
مدافع مسلمان منچستر یونایتد از پوشیدن لباسی با آرم رنگین‌کمانی (نماد همجنس گرایان) در بازی‌های لیگ برتر خودداری کرد.

دست رد مدافع مسلمان منچستر به تبلیغ همجنس‌گرایی

نصیر مزراوی، بازیکن مراکشی و مسلمان منچستر یونایتد به هم‌تیمی‌های خود اعلام کرده که حاضر نیست به دلیل اعتقادات یک مسلمان که آرم رنگین‌کمانی لیگ برتر را به پیراهن خود نصب کند. 

تیم هم به دلیل این تصمیم اعتقادی مزراوی تصمیم گرفته هیچ بازیکن از این آرم استفاده نکند تا مشکلی برای مزراوی به وجود نیاید.

منبع: فارس


12123781
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال آرسنال در هفته هجدهم لیگ برتر انگلیس برابر برایتون به پیروزی رسید تا دوباره به صدر جدول برگردد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع راست پای استقلال به خط خوردن از فهرست بازیکنان برای بازی مقابل گل گهر سیرجان از سوی ساپینتو واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان طی حکمی، محمد اسد مسجدی را به عنوان سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان بر انجام وظایف حاکمیتی این وزارتخانه در پیگیری حواشی اخیر فوتبال باشگاهی کشور تأکید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سپاهان با پیروزی مقابل چادرملو در هفته پانزدهم با یک بازی کمتر قهرمان نیم فصل لیگ برتر فوتبال شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزش بانوان در روز‌های اخیر با اخبار و حواشی گوناگونی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته هفدهم لیگ آزادگان امروز با سه دیدار پیگیری شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پیکان و خیبر در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی با تصمیم ریکاردو ساپینتو از فهرست استقلال برای دیدار مقابل گل گهر سیرجان کنار گذاشته شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه الطلبه عراق، فرشید باقری هافبک سابق استقلال را به خدمت گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است