اجتماعی 12:21 - 03 دی 1404
شهردار منطقه ۱۲ تهران، با تأکید بر ضرورت صیانت از بافت‌های فرسوده و میراث تاریخی پایتخت، از توقف فوری عملیات تخریب خانه قاجاری «امین‌لشکر» خبر داد.

تخریب خانه امین‌لشکر متوقف شد

باشگاه خبرنگاران جوان - شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اهمیت حفظ هویت تاریخی و فرهنگی تهران گفت: بافت‌های فرسوده و بناهای تاریخی نه تنها بخشی از گذشته این شهر هستند، بلکه سرمایه‌ای ارزشمند برای آینده محسوب می‌شوند و توجه به این بافت‌ها و صیانت از آن‌ها وظیفه‌ای مشترک میان مدیریت شهری، دستگاه‌های مسئول و مردم است. اگرچه بسیاری از این بناها در گذر زمان دچار فرسودگی شده‌اند، اما ارزش تاریخی و فرهنگی آن‌ها ایجاب می‌کند که با نگاه مسئولانه و برنامه‌ریزی دقیق، از تخریب و نابودی آن‌ها جلوگیری شود. 

وی افزود: به محض اطلاع از اقدام به تخریب خانه تاریخی امین‌لشکر، عوامل شهرداری منطقه ۱۲ با هماهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی استان تهران به محل اعزام شدند که حضور به‌موقع نیروهای شهرداری و میراث فرهنگی موجب توقف عملیات تخریب شد.

آیینی خاطرنشان کرد: این بنا در برنامه مرمت شهرداری از طریق شرکت توسعه و تجهیز فضاهای فرهنگی قرار داشت و قرار بود به‌زودی عملیات مرمت آن آغاز شود. توقف تخریب و آغاز روند قانونی، فرصتی خواهد بود تا این بنا با مرمت اصولی دوباره به حیات فرهنگی و تاریخی خود بازگردد. 

شهردار منطقه ۱۲ در ادامه با اشاره به اینکه ابعاد این موضوع در دست بررسی است و از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد شد؛ گفت:  شهرداری منطقه ۱۲ با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط تمامی اقدامات قانونی لازم را برای بازگرداندن بنا به وضع سابق و جلوگیری از تکرار چنین رخدادهایی انجام خواهد داد زیرا  معتقدیم که برخورد قانونی و قاطع با متخلفان، تنها راه جلوگیری از تکرار چنین حوادثی است.

وی تأکید کرد: نتایج بررسی‌ها و اقدامات انجام‌شده از طریق جراید رسمی کشور به اطلاع عموم مردم و دوستداران تاریخ خواهد رسید. 

به گزارش شهر خانه امین‌لشکر یکی از بناهای ارزشمند دوره قاجار در محله عودلاجان تهران است. این خانه در تاریخ ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ با شماره ۳۴۰۰۰ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد. بنا متعلق به میرزا قهرمان قمشه‌ای اصفهانی، معروف به «امین‌لشکر»، از رجال برجسته دوره قاجار بود. او از شخصیت‌های تأثیرگذار در عرصه نظامی و اجتماعی آن دوران به شمار می‌رفت.

منبع: شهر


12252003
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان بمباران زمین فوتبال چوار در استان ایلام امروز با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت نوشت؛ بخشی از پرونده‌های اجتماعی و جنایی که امروز در پلیس آگاهی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، ریشه در اعتماد ناآگاهانه در فضای مجازی دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران، با تأکید بر ضرورت صیانت از بافت‌های فرسوده و میراث تاریخی پایتخت، از توقف فوری عملیات تخریب خانه قاجاری «امین‌لشکر» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری فردی خبر داد که متهم به آزار و اذیت یک دختر ۱۷ ساله است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قرارگاه اجتماعی شهرداری منطقه ۱۴ با تمرکز بر ساماندهی، پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی و در راستای اولویت‌های اصلی مدیریت شهری منطقه ۱۴ برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران از بزرگترین تصفیه خانه شهرداری در جنوب غرب پایتخت بازدید و اقدامات تکمیلی به منظور توسعه ظرفیت آن را تسهیل کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سومین کلانتری منطقه ۸ تهران همزمان با یکصد و نود و ششمین پویش امید و افتخار افتتاح شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت‌های مؤثر بنیاد علوی در ساخت و نوسازی مدارس، در آیین پویش ملی «به‌سازِ مدرسه | بساز مدرسه» مورد تقدیر قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زارعی گفت: تصمیم مهاجرت فقط اقتصادی نیست و ریشه‌های روانی گسترده‌ای دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور اجتماعی با تأکید بر لزوم یکپارچه‌سازی و استانداردسازی داده‌های اجتماعی گفت: ارائه آمارهای متناقض از سوی مراجع مختلف، موجب خطا در سیاست‌گذاری و کاهش اعتماد افکار عمومی شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است