اجتماعی 12:51 - 10 دی 1404
دادستان تهران بر ضرورت شناسایی دقیق نقاط حادثه‌خیز و حل مشکل رسوب خودرو‌های توقیفی تأکید کرد.

تاکید دادستان تهران بر شناسایی نقاط حادثه‌خیز

باشگاه خبرنگاران جوان - علی صالحی در بازدید از مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و امام راحل (ره) و با آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر (عج)، خدمت در مجموعه پلیس را خدمتی ایثارگرانه، خالصانه و جان‌برکفانه توصیف کرد و گفت: کارکنان پلیس راهور در تمام شرایط سخت، چه در گرما و چه در سرما، شب و روز در جاده‌ها و معابر حضور دارند و خدمتی ارائه می‌دهند که اجر واقعی آن نزد خداوند متعال محفوظ است و قطعاً در دنیا و آخرت آثار و برکات آن نصیب این عزیزان خواهد شد.

وی با اشاره به مشاهده میدانی مأموران راهنمایی و رانندگی در محور‌های سردسیر و کم‌برخوردار کشور افزود: این حجم از ایثار و مسئولیت‌پذیری، شایسته قدردانی و حمایت همه‌جانبه است.

تأکید بر توسعه دولت الکترونیک و کاهش مراجعات حضوری

صالحی با قدردانی از گزارش‌های ارائه‌شده در این بازدید، یکی از اقدامات ارزشمند پلیس راهور را گسترش خدمات غیرحضوری و الکترونیک دانست و تصریح کرد: هر اقدامی که منجر به کاهش تماس مستقیم مردم با پلیس و دستگاه‌های اجرایی شود، اقدامی ارزشمند و مؤثر در افزایش رضایتمندی عمومی و اعتماد اجتماعی است.

وی تأکید کرد: حرکت به سمت دولت الکترونیک نه‌تنها باید در پلیس، بلکه در دستگاه قضایی نیز با جدیت دنبال شود و دادستانی تهران آمادگی کامل دارد در این مسیر از اقدامات پلیس راهور حمایت و پشتیبانی کند.

نقش کلیدی تحلیل داده‌ها در کاهش تصادفات

دادستان تهران با اشاره به اهمیت تحلیل داده‌های ترافیکی گفت: با بررسی دقیق داده‌ها می‌توان نقاط ضعف و قوت، الگو‌های پرخطر و عوامل اصلی بروز تصادفات را شناسایی و برای آنها برنامه‌ریزی مؤثر انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: در حوادث رانندگی سه عامل اصلی انسان، خودرو و جاده نقش دارند و پلیس راهور با تحلیل داده‌های موجود می‌تواند ارزیابی دقیقی از سهم هر یک از این عوامل ارائه دهد.

درخواست شناسایی دقیق نقاط حادثه‌خیز

صالحی با اشاره به درخواست خود در جریان ارائه گزارش‌ها افزود: از پلیس راهور خواسته شده است ۱۰ نقطه اصلی و پرحادثه کشور به‌صورت دقیق، شفاف و با ذکر موقعیت مشخص جغرافیایی معرفی شود تا این موارد به دادستان کل کشور ابلاغ و از ظرفیت دادستان‌ها برای پیگیری رفع نواقص، به‌ویژه از طریق دستگاه‌های متولی مانند راهداری، استفاده شود.

وی تأکید کرد: برخی نقاط نیازمند اصلاحات زیرساختی فوری و برخی دیگر نیازمند آشکارسازی، روشنایی و نصب تجهیزات کنترلی هستند.

ضعف نظارت هوشمند و کمبود دوربین‌های ترافیکی

دادستان تهران با اشاره به محدودیت‌های موجود در حوزه نظارت هوشمند گفت: در حال حاضر تعداد دوربین‌های ثبت تخلفات، حتی در کلان‌شهری مانند تهران، پاسخگوی گستردگی معابر و حجم تردد نیست و پلیس نمی‌تواند به‌تنهایی همه نقاط را پوشش دهد.

وی افزود: دادستانی از باب حقوق عامه و پیشگیری از جرم آمادگی دارد هر جا پلیس نیاز به توسعه دوربین‌ها و تجهیزات هوشمند دارد، موضوع را پیگیری و حمایت کند.

حمایت از ورود پلیس به حوزه ایمنی خودرو

صالحی با اشاره به اقدامات پلیس راهور در حوزه ایمنی خودروها، اظهار کرد: بررسی فنی خودروها، از بدنه و ایربگ گرفته تا ترمز، لنت، چراغ‌ها و سایر قطعات ایمنی، اقدامی ضروری است و پلیس در این حوزه ورود خوبی داشته است.

وی تصریح کرد: هرگونه نقص ایمنی در خودرو‌ها که می‌تواند جان مردم را تهدید کند، باید به دادستانی اعلام شود تا از منظر حقوق عامه پیگیری قضایی لازم صورت گیرد.

کاهش تلفات جاده‌ای نتیجه تلاش جمعی

دادستان تهران با اشاره به کاهش آمار جان‌باختگان تصادفات گفت: کاهش آمار جانباختگان نتیجه زحمات پلیس و همکاری سایر دستگاه‌هاست، اما این مسیر باید با مشارکت همه قوا ادامه یابد.

وی افزود:تصادفات فقط یک عدد و آمار نیست؛ پشت هر حادثه خانواده‌هایی داغدار، کودکان بی‌سرپرست و آسیب‌های جبران‌ناپذیر انسانی و اجتماعی وجود دارد.

صالحی در بخش دیگری از سخنان خود به رسوب وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌ها اشاره کرد و گفت: این خودرو‌ها اموال مردم هستند و ماندگاری طولانی‌مدت آنها در پارکینگ‌ها موجب نارضایتی عمومی، افزایش هزینه‌ها و تضییع حقوق شهروندان می‌شود.

وی با اشاره به دستورالعمل ابلاغی رئیس قوه قضاییه تأکید کرد: اجرای کامل و سریع تکالیف پیش‌بینی‌شده برای فراجا، به‌ویژه در حوزه توقیف سیستمی وسایل نقلیه، می‌تواند بخش عمده‌ای از این مشکلات را برطرف کند.

دادستان تهران ضمن قدردانی مجدد از تلاش‌های پلیس راهور، بر حمایت کامل دستگاه قضایی از اقدامات قانونی و پیشگیرانه پلیس تأکید کرد و گفت: هدف مشترک همه ما، امنیت، آرامش و رضایتمندی مردم است و این مهم تنها با همکاری نزدیک همه دستگاه‌ها محقق خواهد شد.

نقش کلیدی دستگاه قضایی در موفقیت مأموریت‌های پلیس راهور

در این بازدید، سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، با تأکید بر نقش کلیدی دستگاه قضایی در موفقیت مأموریت‌های پلیس راهور اظهار کرد: ماموریت‌های پلیس راهور به‌شدت نیازمند حمایت‌های قضایی است و بخش قابل توجهی از وظایف و اقدامات ما، به دلیل ماهیت قانونی و اجرایی آنها، مستلزم هماهنگی و همراهی کامل با مراجع قضایی است.

وی افزود: در این نشست، موضوعات مهمی از جمله ترک فعل و قصور برخی دستگاه‌های مسئول در حوزه ایمنی ترافیک، توسعه سامانه‌های هوشمند، بازنگری در قوانین و مقررات و اثربخش‌تر شدن مجازات‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس پلیس راهور اظهار امیدواری کرد با بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دستگاه قضایی، به‌ویژه دادستانی تهران، بتوانیم گام‌های مؤثرتری در جهت ارتقای ایمنی ترافیک، کاهش تصادفات و اصلاح رفتار‌های پرخطر رانندگی برداریم.

منبع: پلیس راهور


12253649
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، در برنامه شهر امن از اقدامات پلیس راهور در خصوص صنوف مزاحم پایتخت و نحوه تذکر و برخورد پلیس همچنین از اعمال قانون حدود ۲ میلیون وسیله نقلیه به دلیل توقف دوبله در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امر...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از جمع‌آوری ۴۴۰۰ خودرو فرسوده و رها شده از دهم مهر‌ماه ۱۴۰۴ تاکنون در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره رسانه‌ای «وصالِ آرمانی» با هدف شناسایی، حمایت و معرفی قابلیت‌های فعالان حوزه رسانه و تولیدات محتوایی، برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور ضمن اعلام آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌ها، از ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر جنوب به شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، حدود ۴ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به صف‌های طولانی وام ازدواج، از وجود حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت این وام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رستگار گفت: بیشتر مسائل و موانع صنفی با همکاری شهرداری در حال رفع شدن است و این سطح از تعامل تاکنون در تهران سابقه نداشته است. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ برای حدود ۲۰ هزار نفر مستمری‌بگیر سازمان واریز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ برای حدود ۲۰ هزار نفر مستمری‌بگیر سازمان واریز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زندانی محکوم به مرگ که به خاطر یک خواب از مرگ نجات یافته بود، بعد از آزادی همراه مادر مقتول به زیارت بارگاه مقدس امام علی (ع) رفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است