فرهنگی‌هنری 23:14 - 12 آبان 1403
بازیگر سریال «هشت پا» گفت: وقتی در برنامه «شام ایرانی» شروع به خواندن کردم، مردم استقبال کردند و حالا می‌خواهم خوانندگی را تجربه کنم.

سپند امیرسلیمانی خواننده می‌شود

سپند امیرسلیمانی، بازیگر تلویزیون در برنامه «استودیو هشت» رادیو نمایش درباره فعالیت‌های اخیر خود گفت: برنامه «هشت پا» که روز جمعه تمام شد. خداروشکر مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. در یکی از پلتفرم‌ها در «لالایی» با حضور داریوش فرضیایی حضور دارم، که آن سریال هم دیده شده است. من بجز اینکه در کودکی کار کودک کرده بودم، در بزرگسالی قبل از «کلبه عمو پورنگ» کار کودک انجام نداده بودم. این نوع کار کردن دریچه‌ای تازه‌ای از سوی مخاطب به رویم گشود. چون برایم لذت‌بخش بود.

امیرسلیمانی خاطره‌ای از تجربه کار با کودک تعریف کرد و افزود: ما در دوران کرونا یک رفت و برگشتی به آن دنیا داشتیم! بعد من یک ماهی در بیمارستان بستری بودم. یک دختربچه سه ساله‌ای با صدای قشنگش یک ویس در صفحه شخصی‌ام گذاشت و گفته بود: اسم من فاطمه است و سه سالم است. از پارسال از فرشته مهربان لباس عروس خواستم. اما الان یک هفته است، که می‌گویم لباس نمی‌خواهم و فقط می‌خواهم حال شما خوب شود. متاسفانه نمی‌دانم چرا بعضی از همکارانم می‌گویند ما کار کودک بازی نمی‌کنیم! بنظرم آنها دریچه مهمی را به رویشان بستند. شما نگاه کنید از دهه ۱۹۶۰ که «تام و جری» ساخته شده و هنوز بچه‌ها آن را تماشا می‌کنند. 

این بازیگر تلویزیون در پاسخ به این سوال که گویا بدت نمی‌آید در حوزه اجرا فعالیت کنی؟ افزود: چرا، من امسال سال تحویل را در شبکه تهران اجرا کردم. البته خیلی نمی‌خواهم در طول سال درگیر کار اجرا باشم. چون من بازیگر هستم. انگار آدم بلاتکلیف بنظر می‌آید. مگر اینکه آن برنامه برنامه خودت باشد. الان کار مربوط به موسیقی را جدی گرفتم. من همیشه کار موسیقی می‌کردم، اما در برنامه‌های اخیر نظیر «شام ایرانی» که شروع به خواندن کردم، مردم استقبال کردند. حالا می‌خواهم این عرصه را تجربه کنم. فکر کنم در آستانه پنجاه سالگی تغییری هم بدهیم بد نباشد. با یک گروه حرفه‌ای هم کار را آغاز کردیم. 

خبرنگار: نفیسه خلیلی


12111832
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سعید ارغوانی، نویسنده و کارگردان نمایش «تکان دهنده» اضافه شدن بخش دیگرگونه‌های اجرایی به جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان را رویکردی معاصر به شکل اجرا دانست که نفسی تازه به این جشنواره می دهد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور استان‌های رسانه ملی گفت: تمام استان‌ها به نسبت شخصیت‌های تاریخی‌ که دارند، طرح‌هایی ارائه داده‌اند و عزم جدی برای پرداختن به شخصیت‌های ملی وجود دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه دو سیما در شب های طولانی زمستان مجموعه «بهار شیراز» محصول گروه نمایشی مرکز سیمرغ را روانه آنتن می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون گردشگری کشور به نقش همکاری‌های مرزی در رشد اقتصادی اشاره و اظهار کرد: رفع موانع مرزی تنها یک اقدام لجستیکی نیست، بلکه شرط لازم برای جهش گردشگری است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما فردا، سه‌شنبه، ١٨ آذرماه با حضور در دانشگاه شهید بهشتی، در جمع دانشجویان و استادان این دانشگاه سخنرانی می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل فرهنگی شهرداری تهران با «کد ۷۰۰»، تازه‌ترین اثر مستند تولیدی خود امسال در جشنواره سینما حقیقت حاضر شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل صداوسیما گلستان گفت: ما در استان گلستان ظرفیت قابل توجهی برای تولید فیلم، سریال و تله فیلم داریم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در حرکتی تحولی و با هدف بازگشت به مأموریت اصلی، شبکه رادیو قرآن با جداسازی کامل محتوای
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چاپ دوم کتاب «نود و نهمین نفر» نوشته محمد حکم‌آبادی با پژوهش نیلوفر نصیری‌فر و با محوریت روایت مستند زندگی شهید مدافع حرم مهدی موحدنیا، از سوی انتشارات راه‌یار روانه بازار نشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ارکستر سمفونیک موسیقی فیلم تهران قصد دارد گزیده‌ای از ماندگارترین موسیقی‌های تاریخ سینما را در برج میلاد تهران اجرا کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است