سیاسی 06:00 - 27 دی 1403
نماینده مجلس می‌گوید افزایش صددرصدی تعرفه گاز برای مشترکان پرمصرف می‌تواند در کنترل مصرف گروه‌های پرمصرف مؤثر باشد.

لزوم افزایش صددرصدی تعرفه گاز برای مشترکان پرمصرف با هدف کاهش مصرف

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درخصوص اجرای طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی گفت: یکی از چالش‌های اساسی ما در بخش انرژی، ناترازی مصرف و تخصیص غیرعادلانه یارانه پنهان است، چون طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز با هدف کاهش مصرف بی‌رویه و مدیریت منابع انرژی طراحی شده است.

نماینده مردم یزد در مجلس با اشاره به اعلام شرکت ملی گاز درباره افزایش صددرصدی تعرفه گاز برای مشترکان پرمصرف گفت: این اقدام می‌تواند در کنترل مصرف گروه‌های پرمصرف مؤثر باشد به‌ویژه آن دسته از مشترکان که در مناطق خوش‌نشین و خانه‌های ویلایی سکونت دارند و معمولاً از گاز یارانه‌ای برای مصارف غیرضروری استفاده می‌کنند.

جوکار می‌گوید متأسفانه در برخی از این مناطق، خانه‌ها در تمام طول هفته خالی هستند، اما همچنان گاز مصرف می‌شود و در مواردی شاهد هستیم که دمای منازل به حدی افزایش می‌یابد که حتی در زمستان، پنجره‌ها باز می‌مانند تا هوا متعادل شود لذا این نوع مصرف بی‌رویه نه‌تنها به اقتصاد کشور آسیب می‌زند بلکه به سایر شهروندان نیز ظلم می‌کند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی در مدیریت مصرف انرژی بیان کرد: فرهنگ‌سازی یکی از ارکان اصلی در مدیریت مصرف است و مردم باید به این درک برسند که منابع انرژی کشور محدود است و مصرف بی‌رویه، آینده فرزندان ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

نماینده مردم یزد در مجلس اضافه کرد: البته نباید فراموش کنیم که هرگونه افزایش تعرفه گاز باید با نظر کارشناسی و در نظر گرفتن شرایط خاص برخی مشترکان صورت گیرد البته در گذشته مواردی بوده که خانه‌هایی با مصرف بالا به دلایل شرایط خاص، دچار مشکلاتی شده‌اند لذا این مسائل باید به‌دقت بررسی شود تا سیاست‌گذاری‌ها منجر به نارضایتی عمومی نشود.

جوکار در ادامه به اهمیت بهینه‌سازی زیرساخت‌ها و استفاده از فناوری‌های نوین اشاره کرد و گفت: توسعه فناوری‌های کم‌مصرف و ارتقای کارایی سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی می‌تواند تاثیر بسزایی در کاهش مصرف گاز داشته باشد همچنین دولت باید با ارائه تسهیلات به صنایع پرمصرف، آنها را به استفاده از فناوری‌های پیشرفته و کم‌مصرف ترغیب کند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس تاکید کرد: طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز، اگر به‌درستی اجرا شود و با سیاست‌های مکمل مانند فرهنگ‌سازی، بهینه‌سازی زیرساخت‌ها و حمایت از فناوری‌های نوین همراه باشد، می‌تواند تأثیر مثبتی بر مدیریت مصرف انرژی و عدالت در تخصیص یارانه‌ها داشته باشد و این اقدام باید به‌گونه‌ای باشد که همه قشر‌های جامعه بتوانند از منابع انرژی کشور به‌طور عادلانه بهره‌مند شوند.


12141623
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، انتخاب ایران به عنوان عضو شورای اجرایی کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی را گامی معنادار برای همه کسانی توصیف کرد که به جهانی عاری از سلاح‌های شیمیایی باور دارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی در تعبیری ۲۷ کشور و در تعبیر دیگری ۳۳ کشور جهان یعنی همه ناتو به نفع اسرائیل جنایتکار علیه ما آمدند و پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی را علیه ما استفاده کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی به مناسبت آغاز چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر، این رویداد را فرصتی برای گفت‌وگوی میان فرهنگ‌ها دانست و تأکید کرد: ایران با پشتوانه تمدنی خود می‌تواند نقشی مؤثر در تقویت همدلی و گفت‌وگوی جهانی ایفا کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همیشه آماده مذاکره در مورد برنامه هسته‌ای خود است، گفت: مشکل نبود اراده واقعی برای مذاکره در طرف آمریکایی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: کارشکنی‌هایی وجود دارد در غیر این صورت امروز گاز ایران در اختیار پاکستان و تحت مصرف مردم این کشور می‌بود، امیدوارم مسائل پیش روی طرح خط لوله گاز به‌زودی حل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهوری تاکید کرد: رفع فیلترینگ صرفا در اختیار رئیس‌جمهور نیست، اما با قوت در حال پیگیری برای رفع این مشکل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای اطلاع‌رسانی دولت با صدور بیانیه‌ای سالگرد تشکیل بسیج مستضعفین و روز بسیج را تبریک گفت و از این نهاد انقلابی در همراهی با دولت قدردانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید براینکه دولت آمادگی دارد در کارگروه مصوبه بنزین در صورت نیاز اصلاحات لازم را انجام دهد، گفت: عواید حاصله از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به صورت منظم ارائه می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه کشور‌های غربی باید به علت تامین سلاح‌های شیمیایی برای رژیم صدام پاسخگو باشند؛ گفت: پیگیر حقوق قربانیان سلاح‌های شیمیایی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بهروزآذر در خصوص امکان بازگشت به‌کار برخی هنرمندان زن در داخل و بازگشت هنرمندان زن خارج از کشور گفت: پیگیری برای فعالیت دوباره هنرمندان زن درحال انجام است و در مورد هنرمندان زن خارج از کشور هم منعی برای این موضوع وجود ندارد و می‌توانند به ک...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است