ورزشی 16:07 - 04 تیر 1403
رئیس فدراسیون ووشو گفت: به دنبال ایجاد سیستم رنکینگ ورزشکاران ووشو هستیم.

صدیقی: سیستم رنکینگی را در ووشو اجرا می‌کنیم

امیر صدیقی رئیس فدراسیون ووشو درباره برگزاری جلسه کمیته فنی اظهار کرد: کمیته فنی تلاش می‌کند که با استفاده از نظر کارشناسان و همچنین تجربیات موفق در رشته‌های دیگر بتواند سیستم رنکینگ ورزشکاران را برای ووشوکاران کشورمان عملیاتی کند. این سیستم رنکینگ قرار است براساس عملکرد ورزشکاران و قهرمانان در مسابقات داخلی و بین‌المللی، در 2 بخش ساندا و تالو و در 2 رده سنی بزرگسالان و جوانان به صورت مجزا مشخص شود تا ورزشکاران بتوانند با حضور در مسابقات مختلف، امتیازات لازم را کسب کنند و در رنکینگ سالیانه فدراسیون قرار بگیرند.



او با اشاره به گزارش رئیس کمیته فنی فدراسیون به او گفت: در جلسه‌ای که روز گذشته (یکشنبه) تشکیل شد، اعضای کمیته درباره راهکارهای مربوط به جذب ورزشکاران، به‌ویژه در سبک‌های مختلف صحبت کردند. بر همین اساس مقرر شد تسهلاتی فراهم شود تا جذب ورزشکار برای سبک‌های مختلف با سهولت بیشتری به انجام برسد.



صدیقی ادامه داد: نحوه اعطای کمربند قهرمانی موضوع دیگری بود که پیرامون آن در کمیته فنی فدراسیون گفت‌وگو و تبادل نظر شده است. اعطای این کمربند در سال‌های گذشته توسط سبک‌ها در استان‌ها و شهرستان‌های مختلف انجام می‌شد که مقرر شد این اقدام در راستای حفظ شان پیکارها فقط در مسابقات قهرمانی کشور این سبک‌ها صورت بگیرد.



رئیس فدراسیون ووشو عنوان کرد: بررسی نامه‌های دریافت شده از سبک‌ها برای دان کمیته فنی، موضوع دیگری بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفته است.


12066865
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عمل جراحی محمد عمری بازیکن جوان تیم فوتبال پرسپولیس با موفقیت پشت سر گذاشته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کادر فنی تیم ملی فوتسال ۲۰ بازیکن را برای حضور در اردوی تیم‌ملی فوتسال اعزامی رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ دعوت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم جوانان پرسپولیس در چارچوب هفته بیستم لیگ برتر تهران از ساعت ۱۳ امروز سه‌شنبه در ورزشگاه امام رضا (ع) میهمان تیم استقلال بود و با یک گل به برتری رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال درباره سطح لیگ برتر فوتبال و عملکرد تیم‌ها در نیم فصل اول توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه رقابت‌های دور رفت لیگ برتر فوتبال تیم‌های فوتبال تراکتور و ملوان در تبریز به میدان می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای هیئت مدیره باشگاه تراکتور پس از جلسه مدیر عامل این تیم با وزیر ورزش و جوانان بیانیه‌ای صادر کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شورای صدور رای ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران، سه ورزشکار در رشته‌های ترای اتلون، پاورلیفتینگ و بسکتبال را با محرومیت ۶ ماه تا سه سال رو‌به‌رو کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی رای خود را در خصوص دعوی باشگاه سپاهان اصفهان به طرفیت تیم خیبر خرم آباد اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال و سپاهان ایران شاید در مرحله بعدی رقابت‌های آسیا با هم رو‌به‌رو شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با وضعیت تیم فوتبال استقلال توضیحاتی داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است