فرهنگی‌هنری 12:15 - 20 تیر 1403
مراسم تعزیه‌خوانی عزاداران حسینی از شب نخست ماه محرم آغاز شده و هر شب به یکی از شهدای کربلا می‌پردازد.

برپایی مجلس تعزیه‌خوانی در میدان هفت حوض تا روز عاشورا

مجلس تعزیه‌خوانی و مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان، حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) برای سومین سال پیاپی برگزار می‌شود.

این مجلس تعزیه‌خوانی که در دو سال گذشته نیز با استقبال خوب مردم در میدان هفت حوض برگزار شد، امسال نیز تا روز سه‌شنبه مصادف با عاشورای حسینی میزبان عزاداران خواهد بود. فرهنگسرای گلستان و شهرداری منطقه ۸ در اجرای این ویژه برنامه مشارکت دارند.

مراسم تعزیه‌خوانی عزاداران حسینی از شب نخست ماه محرم آغاز شده و هر شب به یکی از شهدای کربلا می‌پردازد. تعزیه حضرت مسلم، حضرت حر، حضرت قاسم، حضرت علی اکبر، حضرت علی اصغر، حضرت عباس و امام حسین علیهم السلام از جمله مهم‌ترین نمایش‌های آیینی است که در روی صحنه می‌روند.

براساس این گزارش، مجلس تعزیه‌خوانی و مراسم سوگواری امام حسین علیه السلام هر روز تا عاشورای حسینی از ساعت ۱۷ الی ۱۹ در میدان هفت حوض برگزار می‌شود. از عموم مردم دعوت می‌شود در این مراسم معنوی حضور پیدا کنند. 

 


12071925
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «حالت پرواز» با روایت حامد عسگری و تمرکز بر تجربه اعتکاف نوجوانان از شبکه‌های سه و معارف سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با ششمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، فیلم «ترور» شنبه ۱۳ دی ماه از شبکه نمایش سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «دوئل بوکمال» به کارگردانی محمدرضا ابوالحسنی، شنبه ۱۳ دی در برنامه «کافه مستند» روی آنتن شبکه افق می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما، بر اهمیت تقویت همکاری‌های راهبردی میان رسانه ملی و حوزه علمیه قم تأکید کرد و گفت: بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت‌های عظیم معرفتی حوزه، زمینه‌ساز ارتقای روایت‌گری، تقویت هویت اسلامی ـ ایرانی و پاسخ‌گویی مؤثر به نیاز‌های ف...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» طبق گزارش تحلیل و اثرسنجی معاونت فضای مجازی رسانه ملی، ویژه‌برنامه‌های شب یلدای رسانه ملی با حضور چهار برنامه شاخص، در مجموع بیش از ۲۵ هزار محتوای تقطیع‌شده را در شبکه‌های اجتماعی رقم زدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما ضمن ترسیم رویکردی راهبردی نسبت به مهدویت و فرهنگ انتظار، بر ضرورت نهادینه‌سازی این گفتمان در سپهر برنامه‌سازی صداوسیما تأکید کرد و آن را از مأموریت‌های اولویت‌دار رسانه ملی برشمرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیت‌الله‌ نوری همدانی، حمله رژیم صهیونیستی را به سازمان صدا و سیما نشانه اثرگذاری رسانی ملی دانست و گفت: صداوسیما وظیفه دارد صدای مردم باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با آغاز اجرای یادواره نمایش‌های خیابانی «امتداد مقاومت» ویژه پاسداشت شهید حاج قاسم سلیمانی جدول این رویداد منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با تأکید بر حرکت هدفمند رسانه ملی در مسیر تحول، گفت: تقویت هویت دینی، ترویج معارف قرآن و اهل‌بیت (ع) و پاسداشت اصالت‌های انقلاب اسلامی از محور‌های اساسی تولیدات رسانه‌ای در دوره جدید به‌شمار می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما گفت: رسانه ملی با تمرکز بر روایت قدرت و بازخوانی هویت دینی و فرهنگی، پیروزی در جنگ ۱۲ روزه و مسیر تکامل انقلاب اسلامی را در تولیدات خود دنبال می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است