اجتماعی 13:22 - 20 تیر 1403
گود رهاشده و پرخطر با عمق‌های ۴ تا ١٢ متر طی پیگیری مستمر در نواحی هفتگانه منطقه ١۵، تعیین تکلیف شد.

تعیین تکلیف ۴ گود پرخطر در منطقه ۱۵

محمد شیری شهردار منطقه ۱۵ با اشاره به اینکه تمهیدات ویژه ایی برای ایمن‌سازی و رفع خطر از گود‌های پرخطر در این منطقه اندیشیده شده است، گفت: در راستای سیاست‌های مدیریت شهری مبنی بر اهتمام جدی نسبت به ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی گود‌های پرخطر، شناسایی و رفع خطر این گود‌ها به‌صورت جدی در دستور کار قرار‌گرفته است.

وی با بیان اینکه ۴ گود رها شده و پرخطر از ابتدای سال تاکنون ایمن‌سازی شدگفت: با پیگیری و مکاتبات انجام شده، ٢ گود پرخطر به عمق‌های ١٢ متر در ناحیه سه، یک گود به عمق ۴ متردر ناحیه پنج ویک گود به عمق ۴ متر در ناحیه یک با اخذ پروانه ساختمانی و خاکریزی رفع خطر و ایمن‌سازی شد.

شیری اضافه کرد: همچنین روند تعیین تکلیف و ایمن‌سازی ۱۱گود پرخطر شناسایی شده در نواحی هفتگانه با صدور اخطار‌های لازم و پیگیری حقوقی و قانونی مستمر در حال انجام است.

شهردار منطقه ۱۵ در پایان افزود: جلسات با مالکین و بازدید‌های متعدد از گود‌های موصوف به‌صورت مستمر انجام می‌شود.


12071961
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گغت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۷ میلیون فقره اعمال قانون در این حوزه ثبت شده است و تنها در نیمه نخست آذرماه نیز بیش از ۶۱۰ هزار فقره تخلف شناسایی و برخورد قانونی صورت گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: ظرفیت‌های قانونی برای تسریع در تعیین تکلیف زندانیان مُعسر و محکومان ناتوان از پرداخت دیون، شناسایی و تجویز‌های قانونی همراه ابتکاراتی در قبال این زندانیان به کار گرفته شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز آموزش محیط زیست و تربیت محیط‌بان از برگزاری نشست هم‌اندیشی بین مدیران مدارس ابتدایی منتخب و کارشناسان سلامت آموزش و پرورش مناطق ۱۹ گانه شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، گفت از ابتدای سال تاکنون بیش از ۷ میلیون فقره اعمال قانون در حوزه تخلفات ساکن ثبت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: بامداد امروز نشت گازوئیل از یک خودروی عبوری موجب لغزندگی مسیر و برخورد حدود ۱۵ تا ۱۶ خودروی سبک و سنگین در بزرگراه امام علی (ع) شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۸ آذر ماه) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران بر ضرورت هماهنگی بین‌دستگاهی، آموزش شهروندان و استفاده گسترده از رسانه‌ها برای کاهش تخلفات و ارتقای امنیت ترافیکی استان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جدید شهرداری تهران با عنوان «خانه ریز» که هدف آن سرمایه‌گذاری سانتی‌متری در مسکن عنوان شده، با واکنش کارشناسان مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال گفت: کیفیت عکس‌های کارت ملی مناسب نیست و اصلاحاتی برای بهبود آن در دفاتر پیشخوان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد که تعداد عمره گزاران اعزامی به سرزمین وحی در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان افزایش یافته و در روز به بیش از ۱۳۰۰ نفر خواهد رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است