اجتماعی 17:14 - 01 بهمن 1403
فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۸۳ بسته مواد مخدر بلعیده شده از نوع هروئین از یک مسافر قطار خبر داد.

کشف ۸۳ بسته هروئین بلعیده شده از مسافر قطار

سردار رضا بنی‌اسدی‌فر، فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا گفت: در راستای اجرای طرح مبارزه با مواد مخدر و تشدید اقدامات کنترلی، مأمورین این پلیس مستقر در ایستگاه راه‌آهن محمدیه، حین کنترل مسافرین قطار زاهدان-تهران، به یک نفر از مسافران مرد مشکوک می‌شوند.

وی ادامه داد: در بررسی‌های به‌عمل‌آمده ظن بلع و انباری مواد مخدر در این مسافر برای مأموران محرز شده و با هماهنگی‌های لازم، تحت‌نظر قرار می‌گیرد.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: در نهایت تعداد ۸۳ بسته آب‌بندی شده به وزن ۹۷۴ گرم مواد مخدر از نوع هروئین از این متهم کشف و ضبط شد.

سردار بنی‌اسدی‌فر اظهار داشت: دراین‌خصوص پرونده تشکیل شده و موضوع تحت رسیدگی است.

منبع: پلیس


12143701
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی تهران ضمن هشدار به معدود همراهان فراخوان‌های ضد ایرانی از تشکیل پرونده قضایی برای چند برند، فروشگاه و معدودی از چهره‌های معروف فضای مجازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف ۱۶ کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک که به شکل ماهرانه جاسازی شده بود، توسط نیرو‌های هوشیار پلیس فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از استرداد فردی به اتهام کلاهبرداری به کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: در روز نخست عرضه کالابرگ الکترونیکی یک میلیون خانوار خرید خود را انجام دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرایند دریافت روادید الکترونیکی حج تمتع ۱۴۰۵ از عصر چهارشنبه به‌صورت رسمی آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آگهی‌های منتشر شده در فضای مجازی حاکی از فروش اعتبار کالابرگ توسط برخی شهروندان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت آنی هوا امروز پنجشنبه با قرار گرفتن روی عدد ۱۶۰ در وضعیت قرمز قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد: امروز طرح زوج وفرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۳:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از شهادت یکی از کارکنان انتظامی شهرستان ملارد توسط اغتشاشگران در مارلیک ملارد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۸ تهران گفت: این منطقه طی سه سال متوالی موفق به کسب رتبه برتر شهر تهران در اجرای آرای ماده ۱۰۰ شده است؛ دستاوردی که حاصل پیگیری مستمر و عملکرد منسجم حوزه شهرسازی و اجرای احکام است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است