اجتماعی 16:09 - 14 آذر 1400

اقدام شهرداری برای جانمایی ۵ هزار نفر از معتادان متجاهر

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد امین توکلی زاده معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران امروز در نشست بررسی آسیب های اجتماعی تهران با محوریت جمع آوری معتادان متجاهر که با حضور دیگر دستگاه های دارای مسئولیت در این بخش برگزار شد، در تشریح گزارش اقدام های انجام شده از جلسه پیش این ستاد تا به امروز گفت: اقدام های خوبی در حوزه معتادان متجاهر انجام شده است و قرار بر این شد جانمایی ۵ هزار نفری سهم شهرداری تهران در جمع آوری معتادان متجاهر را پیش ببریم که در این زمینه از مرکز اخوان نیز بازدید هایی داشتیم.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران افزود: در ادامه اقدام های انجام شده جلسه مفصلی با قرارگاه ثارالله برگزار کردیم و در ادامه نیز تعدادی مرکز جدید نیز در شهرداری تهران جانمایی شد تا از ظرفیت شهرداری تهران در زمینه جمع آوری معتادان متجاهر استفاده شود.

توکلی زاده ادامه داد: درخواست من پیرامون خانه های پلاک قرمز که فهرست آن‌ها احصاء شده، است و می خواهیم زودتر در اختیار شهرداری قرار داده شود. کاربری جدیدی که در منطقه ۱۲ برای خانه های پلاک قرمز تعریف شده است در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: با برودت دما و بارش باران در چند روز گذشته هدایت افراد بی خانمان به مراکز گرم تشدید شده است.

معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که باید در بحث جمع آوری معتادان متجاهر به آن اشاره شود، موضوع پذیرش نشدن معتادان متجاهر دارای زخم باز در مراکز درمانی و بیمارستان ها است که ما در مدیریت شهری توانستیم تنها در یک بیمارستان کار پذیرش معتادان متجاهر را انجام دهیم.


11351597
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس تهران فردا دوشنبه به دلیل کاهش آلودگی هوا دایر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور کشور آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌ها را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: حقوق پرستاران در مراکز دولتی در سال ۱۴۰۴ بین ۱۲ تا ۱۸ میلیون تومان است، در حالی که هزینه ماهانه زندگی برای یک خانوار شهری به بیش از ۳۵ میلیون تومان رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده محاکمه آمران و عاملان ترور سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مومنی گفت: استانداری‌ها محور توسعه اقتصادی هستند و سرمایه‌گذاری برای تولید اولویت دولت است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور گفت: اصلاح شبکه توزیع و کاهش واسطه‌های غیرضروری، مهم‌ترین ظرفیت موجود برای کنترل قیمت‌ها و رساندن کالا با قیمت مناسب‌تر به مردم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا گفت: کاربران با نصب برنامه‌های مخرب، دسترسی کامل به گوشی و اپلیکیشن‌های مالی خود را به مجرمان می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» علوی گفت: خانه‌های تاریخی و میراثی شهر تهران نیازمند مدیریت، برنامه‌ریزی و بهره‌برداری هدفمند هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز اجرای نخستین دوربرگردان غیرهمسطح این شهر خبر داد و گفت: این پروژه با رویکردی ملی و با هدف کاهش ترافیک خروجی شرقی پاکدشت، تسهیل تردد شهروندان و روان‌سازی عبور و مرور در مسیر ترانزیتی شرق به غرب کشور در حال اجراست و طی ۱...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح فرهنگی تربیتی «شهید آرمان» با هدف پیوند عمیق میان نهاد‌های تربیتی محله، در راستای راهبرد قرارگاه تعلیم و تربیت مدیریت شهری در منطقه ۱۴ به مرحله تثبیت رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است