ورزشی 17:20 - 07 اردیبهشت 1404
تبرئه علیرضا بیرانوند در پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس در مورد استفاده نکردن این گلر از البسه سرخپوشان، تکذیب شد.

تکذیب تبرئه بیرانوند در پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس

باشگاه خبرنگاران جوان - خبر تبرئه شدن علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور در پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس، تکذیب شد.  

باشگاه پرسپولیس شکایتی از علیرضا بیرانوند دروازه‌بان سابق خود کرده است که این شکایت مربوط به دورانی است که بیرانوند گلر پرسپولیس بوده و از برند البسه‌ای که با سرخپوشان قرارداد بسته بود، استفاده نمی‌کرده است و همین موضوع باعث شد که سرخپوشان  این پرونده را در دادگاه مطرح کنند و خواستار دریافت چیزی بیشتر از یک میلیارد و پانصد میلیون تومان از بیرانوند شوند.  

دادگاه شکایت باشگاه پرسپولیس علیه بیرانوند روز شنبه برگزار و اعلام شد که دادگاه حکم به برائت بیرانوند داده و او در این پرونده پیروز شده است، در صورتی که این خبر صحت ندارد.  

عبدالصمد ابراهیمی، وکیل حقوقی ضمن تکذیب این مطلب، گفت:  اینکه موضوع پرونده چه چیزی  بوده را بی اطلاعم، اما استناد به ماده ۴۵۷ آیین دادرسی مدنی نشان دهنده آن است که در موضوع مورد اختلاف، شرط رجوع به داور مرضی الطرفین وجود داشته و باشگاه بدون مراجعه به داور به دادگاه رفته و این ادعا را داشته که طبق ماده ۴۵۷ دعاوی اموال دولتی و عمومی قابلیت داوری ندارند. دادگاه اعلام کرده ماده ۴۵۷ شامل شما به عنوان شرکت نمی‌شود و به داوری مراجعه کنید. هیچ تصمیم ماهیتی دال بر محکومیت یا برائت طرفین در این رای صادر نشده است.  


12184174
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جدیدترین رتبه‌بندی پینگ‌پنگ‌بازان دنیا با سقوط برادران عالمیان و بنیامین فرجی در رنکینگ جهانی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جام جهانی ۲۰۲۶ از حیث اعلام برنامه هم با دیگر جام‌های جهانی متفاوت است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیونل مسی اعجوبه فوتبال جهان برترین گلزن جهان در یک سال در بازه قرن بیست و یکم شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید اعلام کرد دونالد ترامپ در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ حضور خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته دپارتمان داوری می‌گوید که کوپال ناظمی، وحید کاظمی و امیر عرب براقی گزینه‌های قضاوت بازی دربی هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال درباره عملکرد تیم‌های فوتبال در هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر سابق آکادمی باشگاه پیکان درباره علت حذف تیم ملی نوجوانان در مرحله مقدماتی مسابقات جام ملت‌های زیر ۱۷ سال آسیا توضیح داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ایران به مقام اول و دوم مسابقات جهانی کیکوشین ماتسوشیما در ژاپن دست یافتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال بانوان ایران در سومین بازی خود در مسابقات جهانی نتیجه را به سنگال واگذار کرد و راهی پرزیدنت کاپ شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال از تعیین تکلیف حضور نمایندگان ایران در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ تا ساعت ۱۴ فردا (سه‌شنبه ۱۱ آذر) مشخص می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است