اجتماعی 10:49 - 25 اردیبهشت 1404
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا گفت: تاکنون با اجرای طرح آرامش در شهر سه هزار و ۴۶۳ قاچاقچی مواد مخدر در کشور شناسایی و دستگیر شده‌اند.

طرح «آرامش در شهر» و دستگیری ۳ هزار و ۴۶۳ قاچاقچی موادمخدر

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار ایرج کاکاوند، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا امروز -پنجشنبه- با اشاره به هفدهمین مرحله از اجرای طرح آرامش در شهر توسط رده‌های پلیس مبارزه با مواد مخدر، گفت: تاکنون با اجرای این طرح سه هزار و ۴۶۳ قاچاقچی مواد مخدر در کشور شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: در هفدهمین مرحله از اجرای طرح آرامش در شهر نیز ۲۴۸ قاچاقچی دستگیر شدند.

وی خاطر نشان کرد: طرح آرامش در شهر با هدف ارتقای احساس امنیت شهروندان، پاکسازی و کنترل محسوس و نامحسوس نقاط آلوده شهری و نیز دستگیری خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر با استفاده از تمام ظرفیت‌های درون و برون سازمانی در استان‌های مختلف کشور اجرا می‌شود.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در ادامه به تشریح جزییات اجرای مرحله هفدهمین طرح آرامش در شهر پرداخت و تصریح کرد: از آنجایی که برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر همواره یکی از اولویت‌های ماموریتی پلیس مبارزه با مواد مخدر است، مرحله هفدهم طرح آرامش در شهر با هدف پاکسازی چهره شهر‌ها از وجود خرده فروشان و معتادان متجاهر به مدت سه روز در اردیبهشت ماه امسال توسط رده‌های تخصصی پلیس در سراسر کشور، اجرا شد.

سردار ایرج کاکاوند

این مقام ارشد انتظامی به بیان نتایج حاصل از اجرای طرح پرداخت و افزود: در این طرح، بیش از ۹ هزار و ۸۲۴ معتاد متجاهر جمع آوری، ۴ هزار و ۹۴۵ خرده فروش، ۲۴۸ قاچاقچی و بیش از سه هزار و ۴۰۰ نفر از مرتبطان (نگهدارنده، حمل کننده و...) مواد مخدر دستگیر شدند.

وی افزود: همچنین در اجرای طرح مذکور ۶ هزار و ۲۷۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ۳۹ باب از اماکن پلاک قرمز (مغازه، منزل و پاتوق) پلمب یا تخریب شد.

سردار کاکاوند تشدید برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر را تاکید فرمانده کل انتظامی کشور و مطالبه به حق شهروندان دانست و اظهار کرد: بررسی و ارزیابی عملکرد استان ها، جمع آوری روزانه و مستمر معتادان متجاهر با تاکید بر نشانگاه‌های آلوده به توزیع و مصرف مواد مخدر، مطالبه و پیگیری ایجاد و افزایش ظرفیت‌های نگهداری معتادان متجاهر در مراکز ماده ۱۵، ۱۶ و نیز مرکز ۴۲ قانون مبارزه با مواد مخدر (کار در شرایط سخت) از دستگاه‌های متولی، هم افزایی به دستگاه قضا با هدف برخورد قاطعانه با خرده فروشان مواد مخدر و معتادان متجاهر از جمله اقداماتی است که در اجرای طرح آرامش در شهر پیگیری می‌شود.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا با اشاره به اینکه مبارزه با اعتیاد نیازمند عزم همگانی و مشارکت اجتماعی شهروندان است، اظهارکرد: از شهروندان تقاضا داریم همچون گذشته با پلیس همکاری کرده و هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.

منبع: فراجا


12189552
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کاهش جمعیت می‌تواند کشور را با مشکلاتی جدی روبه‌رو کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال‌احمر ضمن تاکید بر لزوم شفافیت مالی و مبارزه با فساد، تاکید کرد که اجازه نمی‌دهیم هیچ لکه‌ای بر پیراهن سفید هلال‌احمر باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) گفت: شهید رئیسی شاگرد ممتاز مکتب امام راحل بود که الگویی از مدیریت تراز را در تاریخ کشور به ثبت رساند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه پنج تهران از آغاز طرح‌های جدید توسعه گردشگری و فضای سبز در این منطقه خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی برای ایجاد چهار مسیر گردشگری جدید و احداث نخستین بوستان ویژه بانوان در این منطقه انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که پدیده گردوخاک از امروز پنجشنبه تا دوشنبه هفته آینده برای این استان ماندگار است، همچنین دمای هوا تا حدودی گرم‌تر خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: برای مقابله اثر گذار با جرایم و مفاسد اقتصادی نیازمند راهبردی هدفمند و منسجم هستیم که همه باید با عزمی جمعی در این مهم نقش آفرین باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار بهارستان گفت:با توجه به تراکم بالای دانش آموزی و کمبود سرانه‌های آموزشی در این شهرستان، ۱۲۰ مدرسه در بازه زمانی سه ساله ساخته می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نوجوانان به صورت غریزی به سمت مخالفت با نظرات والدین خود حرکت می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قهر کردن می‌تواند در افراد نوعی اختلال روانی باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های جمعیت هلال احمر به دنبال اعلام مرکز فرماندهی و کنترل مدیریت بحران کشور مبنی بر وزش باد شدید در استان‌های تهران، قم، البرز و نیمه شمالی مرکزی، به حالت آماده باش درآمدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است