ورزشی 07:16 - 21 مهر 1403
دبیر سابق تنیس روی میز درباره عملکرد تیم ملی در مسابقات قهرمانی آسیا در آلماتی قزاقستان توضیحاتی را بیان کرد.

نظری: پیروزی ارزشمند فرجی واقعیت تنیس روی میز را نمی پوشاند

محمود نظری دبیر سابق فدراسیون تنیس روی میز  و کارشناس این رشته ورزشی  درباره عملکرد بنیامین فرجی و تیم ملی تنیس روی میز  در مسابقات قهرمانی آسیا در آلماتی قزاقستان اظهار کرد: پیروزی ارزشمند بنیامین، واقعیت‌های تنیس روی میز را نمی‌پوشاند. مردان و زنان هند باز هم در بین چهار تیم برتر آسیا قرار گرفتند. در همین قهرمانی تنیس روی میز بزرگسالان آسیا ببینید چه اتفاقاتی افتاده است. تیم ملی هند به طور مستمر  می‌تواند به موفقیت دست یابد، اما  ما نمی‌توانیم. این همه نوسان جایگاه و عدم ارتقای پایدار، محصول چه عواملی است؟ آیا وقت آن نرسیده سرمربیان را بعد از ۹ سال جابجا کنیم؟



او افزود:  آیا وقت آن نرسیده فدراسیونی انتخابی با هیئت رئیسه‌ای متفاوت بر سر کار بیاید؟ آیا وقت آن نرسیده منابع به شکل بهتری هزینه شود؟  آیا وقت آن نرسیده اولویت از بیزینس به سمت نخبه پروری شیفت کند؟



نظری گفت:  تیم مردان به جایگاه ۷ یا ۸ آسیا (با توجه به سابقه مدال برنز بازی‌های آسیایی و چندین مقام‌پنجمی در سال‌های اخیر) تنزل پیدا کرد. همچنین  تیم بانوان به جایگاه ۱۳ آسیا (با توجه به سابقه کسب مقام نهم، دهم و یازدهم در گذشته) تنزل یافت.  بپذیریم که این‌همه نوسان و عدم ارتقای واقعی، فقط نشان از عدم مدیریت صحیح، بی برنامگی، غیر سیستماتیک بودن نخبه پروری و تکیه بر تک‌ستاره‌ها و جرقه‌های گاه و بیگاه ورزشکاران خود ساخته و عدم‌توجه به جوانان با انگیزه دارد؟!

دبیر اسبق تنیس روی میز گفت:  نمونه‌های ملموس شامل این موارد می‌شوند. سه دوره یعنی ۱۲ سال است در المپیک‌ها هیچ کار مثبتی نکرده ایم که هیچ، بلکه در بعضی ادوار تنزل تعداد سهمیه انفرادی داشته ایم و کسب سهمیه تیمی هم برایمان شده آرزو و با تنزل تعداد برد انفرادی نسبت به المپیک ۲۰۱۲ لندن نیز مواجه بوده ایم؟! چرا مدال برنز تیمی جوانان آسیا دیگر تکرار نشد؟ چرا مدال برنز انفرادی نوشاد در بازی‌های آسیایی دیگر تکرار نشد؟  واقعیت این است که معلوم‌نیست بعد از رفتن بنیامین به رده جوانان، مدال تیمی نوجوانان قابل تکرار باشد؟!



او در پایان گفت: گول درخشش بنیامین و نوشاد را در این سال‌ها نخورید، آن‌ها اصلا و ابدا محصول برنامه‌های فنی و حمایتی میز فروشان و توپ فروشان نیستند، این را همه اهالی فهیم تنیس روی میز می‌دانند؟!  اول اینکه هر ۲ محصول پدرانشان و یکی محصول حضور چند ساله در فرانسه و آن یکی محصول جیب مبارک پدر، حمایت باشگاه فراسنج و هیئت  تهران با امکان حضور مستمر در میادین بین المللی است.


12103380
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پاریسی‌ها با غلبه بر فلامینگو در ضربات پنالتی، فاتح جام بین قاره‌ای شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی اسکیت رولبال بانوان مقام سومی جام جهانی را از آن خود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که سعی می‌کنیم با بردن تراکتور هدیه خوبی به هواداران بدهیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هفتم لیگ برتر والیبال با شکست شهداب یزد مقابل سپاهان و پیروزی فولاد سیرجان مقابل سایپا به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه سایپا با انتشار اطلاعیه خبر انحلال رشته‌های ورزشی خود را تکذیب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام سخنگوی فدراسیون فدراسیون فوتبال ناظر ویژه انضباطی برای دیدار تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شورای فدراسیون بین المللی فوتبال، میزان پاداش پرداختی به تیم‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار ذوب آهن و شمس آذر در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با مسائل مختلف این رشته ورزشی صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون در حاشیه جلسه کمیته مسابقات فیفا با رئیس و دبیرکل این نهاد دیدار و گفت و گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است