اجتماعی 16:26 - 29 بهمن 1403
سخنگوی آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از وقوع یک مورد حادثه آتش‌سوزی مغازه‌ای در خیابان جمهوری خبر داد.

حادثه آتش‌سوزی مغازه‌ای در خیابان جمهوری و نجات ۱۵ نفر 

سید جلال ملکی، سخنگوی آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران در تشریح حادثه آتش‌سوزی مغازه‌ای در خیابان جمهوری  بیان کرد: ساعت ۱۲:۴۲ ظهر امروز یک مورد حادثه آتش‌سوزی در یک مغازه به آدرس خیابان جمهوری تقاطع خیابان رازی به سامانه ۱۲۵ اعلام می‌شود و بلافاصله سه ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام می‌شود.

وی افزود: عوامل آتش‌نشانی در محل مشاهده می‌کنند که در طبقه دوم یک ساختمان سه طبقه یک مغازه حدوداً ۱۰۰ متری وجود داشته که محل فروش و نگهداری لوازم و دوربین‌های مداربسته بوده است. این مغازه دچار آتش‌سوزی شده که کاملا شعله‌ور و دود ساختمان را فرا گرفته بود. 

سخنگوی آتش‌نشانی تصریح کرد: اطلاعات اولیه حاکی از آن بود که افرادی در داخل محبوس شده‌اند. آتش‌نشانان از طریق نرده‌بان دستی از بیرون ساختمان و هم از طریق نفوذ به داخل ساختمان علیرغم وجود شعله و حرارت موفق شدند خود را به کانون اصلی آتش برسانند. چهار نفر در داخل همان مغازه که دچار آتش سوزی شده بود، حضور داشتند و در وضعیت بدی گرفتار بودند.

ملکی در پایان، گفت: ۱۵ نفر در ساختمان به کمک آتش‌نشانان خارج شدند. در این حادثه یک نفر از ناحیه صورت دچار سوختگی شده بود که توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شد. بقیه نفرات در سلامت بودند. پس از اطفای حریق، محل ایمنی سازی شد.

منبع: ایسنا


12156970
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت: بر اساس مصوبه اخیر کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری، شرایط و امکان انتقال ۳۸۰ نفر از محکومین افغانستانی به کشورشان مهیا شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی برای توسعه حمل‌ونقل عمومی، بر همکاری نزدیک مدیریت شهری و صنعت خودروسازی برای نوسازی ناوگان و کاهش آلودگی هوا تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: آنچه در قانون اساسی تحت عنوان مدیریت یکپارچه شهری پیش بینی شده؛ هنوز به مرحله اجرا در نیامده و امیدواریم با اصلاحات مجلس، همراه با قانون شورا‌ها شاهد انجام آنها باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت با حضور در عرفات، مزدلفه و منا، بر ضرورت اصلاح فرآیند‌های اجرایی و بهبود مشکلات گذشته و رفع نواقص پیش از موسم حج تمتع ۱۴۰۵ تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: رویکرد ما در استان تهران، تحولی و مبتنی بر کار جهادی و شبانه‌روزی خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه تهران بزرگ با اشاره به وقوع بارش‌های پیش‌رو، از رانندگان خواست با سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب و احتیاط کامل حرکت کنند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی فرمانداری تهران از اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع پیکر‌های مطهر ۳۰۰ شهید گمنام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران از آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا، از ۲۴ تا ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد و تأکید کرد: تمام مدیران مشمول ماده ۴۱ باید حداقل سه ماه پیش از ثبت‌نام استعفا دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کلنگ تغییر حریم تئاتر شهر دی‌ماه سال ۱۴۰۲ زده شد اما پس از گذشت ۲۰ ماه هنوز تکمیل نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است