ورزشی 21:11 - 12 آذر 1403
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما تا لحظه آخر جنگیدیم و برد برابر الشرطه برای ما بی‌نهایت مهم بودکه این اتفاق افتاد.

گاریدو: برد مهمی برابر الشرطه کسب کردیم/ از عدم میزبانی در آسیا ناراضی هستم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - خوان کارلوس گاریدو  سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از پیروزی تیمش  مقابل  تیم الشرطه عراق اظهار کرد: خوشحالیم از اینکه بازی را بردیم و ناراحتیم از اینکه بازی‌های قبل را نبردیم، چون در بازی‌های قبل استحقاقش را داشتیم و بدشانس بودیم. این نتیجه تلاش و آنالیز ما بود. بازی پر از اتفاقات بود. ما تا لحظه آخر جنگیدیم و برد این بازی برای ما بی‌نهایت مهم بود و پیروزی در این بازی مهمترین چیز. وقتی پنالتی شد، گندوز و بازیکنان ما بر این باور بودند که پنالتی گل نخواهد شد. بعد از آن حمله کردیم و گل زدیم. نتیجه این بود که تا لحظه آخر جنگیدیم و خوشحالیم. برای این آمده بودیم اینجا و با تلاشی که کردیم توانستیم برنده بازی باشیم.

او درباره اینکه به نظرش اگر این بازی در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شد و یک میزبانی واقعی داشتیم، چه نتیجه‌ای رقم می‌خورد، گفت:  من آدمی نیستم که شکایت کنم. بهانه نمی‌آورم، چون ما ما بازی را بردیم. من به‌عنوان مربی راضی نیستم. این تیم پرسپولیس است و یکی از بزرگترین تیم‌های آسیا. این تیم نباید جلوی یک هزار نفر بازی کند. پرسپولیس باید در خانه بازی کند و ۶۰ هزار تماشاگر به ورزشگاه بیایند. من اکنون شش ماه است با پرسپولیس کار می‌کنم، اما یک بازی در استادیوم آزادی نبودیم. این داستان باید متوقف و بازی‌ها باید در خانه ما برگزار شود. ما همیشه باید بیرون از خانه بازی کنیم. اینکه در خانه بازی کنیم، یک مزیت بسیار بزرگ است.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطر نشان کرد: می‌خواهم در مورد بازی صحبت کنم. سروش رفیعی به‌عنوان یک کاپیتان به زمین آمد و تیم را رهبری کرد. آل‌کثیر توانست اثرگذار باشد. دروازه‌بان ما هم توانست پنالتی را بگیرد و همین طور می‌خواهم از کنعانی‌زادگان بگویم. او یک اشتباه کرد و توپ گل شد، اما از او تشکر می‌کنم، چون فوتبال است و این اتفاقات می‌افتد. از ایوب العملود هم تشکر می‌کنم. ما خوشحالیم که توانستیم تلاش کنیم و نتیجه را به نفع خودمان رقم بزنیم. همینطور ارونوف که امروز نشان داد بیشترین تلاش خودش را می‌کند. در لحظه خیلی مهمی دوباره به تیم پیوست. خیلی سخت بود که کامبک بزنیم و به بازی برگردیم. من به تیم و بازیکنان تبریک می‌گویم به خاطر روحیه جنگنده‌ای که دارند. از این پیروزی مهمی که به دست آوردند، لذت ببرند و کیف کنند.


12122878
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» درخشش بازیکن تیم ملی فوتبال الجزایز تاثیر بسزایی در پیروزی امشب این تیم مقابل سودان داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل باشگاه تراکتور گفت: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رأی سنگین و یکطرفه‌ای برای بازی با پرسپولیس داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم منطقه آزاد قشم به مقام قهرمانی تور ملی والیبال ساحلی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هشتم لیگ برتر والیبال با پیروزی فولاد سیرجان مقابل پیکان و تدوام صدرنشینی‌اش پیگیری شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روند تداوم پیروزی‌های گیتی‌پسند و مس سونگون در لیگ برتر فوتسال همچنان ادامه دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه مهمی بین مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و سرمربی این تیم برای تقویت سرخپوشان در نیم فصل دوم در هتل المپیک برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال ایران و المحرق بحرین امشب به مصاف هم رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال ایران و المحرق بحرین امشب به مصاف هم رفتند و آبی‌های ایران موفق شدند با شکست حریفشان، به مرحله حذفی آسیا صعود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کادر فنی تیم ملی پاراوزنه‌برداری ۱۲ ورزشکار را به اردو دعوت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین نشست کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک با حضور رئیس، نایب رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک ظهر امروز در محل کمیته برگزارشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است