اقتصادی 19:52 - 15 بهمن 1401
وزارت کشاورزی روسیه گزارش داد، باوجود مشکلات ناشی از تحریم‌های غرب، صادرات مواد غذایی این کشور در سال گذشته 12 درصد افزایش یافته و به بیش از 70 میلیون تن رسیده است.

روسیه با وجود تحریم‌های غرب به 150 کشور مواد غذایی صادر کرد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از راشاتودی، وزارت کشاورزی روسیه گزارش داد، باوجود مشکلات ناشی از تحریم‌های غرب، صادرات مواد غذایی این کشور در سال گذشته 12 درصد افزایش یافته و به بیش از 70 میلیون تن رسیده است.

این وزارتخانه تاکید کرد، محصولات کشاورزی این کشور به 150 کشور عرضه شده و مشارکت روسیه در تامین امنیت غذایی جهان در حال افزایش است.

بر اساس جدیترین گزارش منتشره، صادرات روغن و محصولات این ماده غذایی 26 درصد، گوشت و لبنیات 16 درصد و صادرات غلات 14 درصد افزایش یافته است.

این وزارتخانه با اشاره به فعالیت در به راه افتادن مجدد صادرات، ایجاد زنجیره های لجستیکی جدید و تراکنش های مالی و همچنین تسهیل شرایط برای ارائه حمایت های دولتی اعلام کرد، این اقدامات به افزایش بیشتر صادرات به بازارهای با اولویت نخست کمک می کند.

تحریم های غرب علیه روسیه، عرضه مواد غذایی این کشور به بازارهای جهانی را مختل کرده است و این امر بحران مواد غذایی در جهان را تشدید می کند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بارها اعلام کرده است که با وجود موانع، مسکو آماده است تا به کشورهای فقیر در مبارزه با گرسنگی کمک کند.

 پایان پیام/


11804989
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده دام و طیور از روند فعلی ثبت سفارش واردات نهاده‌های دامی انتقاد کرد و در این خصوص توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی بازسازی خانه شروع می‌شود، فضای زندگی به‌سرعت تغییر می‌کند. اتاق‌ها از دسترس خارج می‌شوند، گرد و غبار در همه‌جا پخش می‌شود و صدای مداوم ابزار‌های کارگاهی اجازه استراحت نمی‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران و روسیه اعلام کرد با وجود تلاش‌های گسترده سازمان توسعه تجارت و امضای موافقت‌نامه آزاد با اتحادیه اوراسیا، بین نهاد‌های داخلی هماهنگی برای این فرصت اقتصادی وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هنگام بررسی مکمل‌های ورزشی، یکی از دغدغه‌های رایج در میان ورزشکاران، موضوع عوارض جانبی احتمالی آنهاست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» استعفای معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تکذیب شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۲۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با ایجاد زنجیره تولید تا توزیع، قیمت گوشت قرمز با حذف واسطه‌ها ۳۰ درصد کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شورای‌هماهنگی‌بانک‌ها اعلام کرد: حسب اطلاعیه استانداری تهران مبنی بر تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، بانک‌های عضو این شورا در استان تهران، به صورت کشیک فعالیت خواهند داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان ساتبا گفت: امروز ۴۴۵ مگاوات نیروگاه افتتاح خواهد شد و که باتوجه به این افتتاح، ظرفیت نیروگاه‌های انشعابی کشور به ۴۳۰ مگاوات می‌رسد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران، میزان هدررفت واقعی آب در این استان را زیر ۱۰ درصد اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است