اقتصادی 19:52 - 15 بهمن 1401
وزارت کشاورزی روسیه گزارش داد، باوجود مشکلات ناشی از تحریم‌های غرب، صادرات مواد غذایی این کشور در سال گذشته 12 درصد افزایش یافته و به بیش از 70 میلیون تن رسیده است.

روسیه با وجود تحریم‌های غرب به 150 کشور مواد غذایی صادر کرد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از راشاتودی، وزارت کشاورزی روسیه گزارش داد، باوجود مشکلات ناشی از تحریم‌های غرب، صادرات مواد غذایی این کشور در سال گذشته 12 درصد افزایش یافته و به بیش از 70 میلیون تن رسیده است.

این وزارتخانه تاکید کرد، محصولات کشاورزی این کشور به 150 کشور عرضه شده و مشارکت روسیه در تامین امنیت غذایی جهان در حال افزایش است.

بر اساس جدیترین گزارش منتشره، صادرات روغن و محصولات این ماده غذایی 26 درصد، گوشت و لبنیات 16 درصد و صادرات غلات 14 درصد افزایش یافته است.

این وزارتخانه با اشاره به فعالیت در به راه افتادن مجدد صادرات، ایجاد زنجیره های لجستیکی جدید و تراکنش های مالی و همچنین تسهیل شرایط برای ارائه حمایت های دولتی اعلام کرد، این اقدامات به افزایش بیشتر صادرات به بازارهای با اولویت نخست کمک می کند.

تحریم های غرب علیه روسیه، عرضه مواد غذایی این کشور به بازارهای جهانی را مختل کرده است و این امر بحران مواد غذایی در جهان را تشدید می کند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بارها اعلام کرده است که با وجود موانع، مسکو آماده است تا به کشورهای فقیر در مبارزه با گرسنگی کمک کند.

 پایان پیام/


11804989
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۸ آبان ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، میزان و بازپرداخت کارت رفاهی متصل به اوراق گام جهت خرید جهیزیه ایرانی مطابق با وام ازدواج خواهد بود که پیش از این وعده داده شده بود این طرح تا پایان آبان ماه اجرایی می‌شود و حالا روزشماری برای اجرای این طرح آغاز شده است....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۲.۵ درصدی به ۳ میلیون و  ۱۶۸ هزار واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به پایداری شرایط جوی شاهد کاهش کیفیت هوا در کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اطلاعات مکانی (GIS) را عنصری حیاتی برای پایداری شبکه گاز دانست و گفت: لایه‌های اطلاعات مکانی با هرگونه توسعه، اصلاح یا تغییر در شبکه باید به‌روزرسانی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تمامی محور‌های ورودی به تهران شاهد ترافیک سنگین هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اداری و استخدامی کشور از اتصال نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی گفت: با توجه به پیش بینی شرایط بارش در شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان، احتمال حمله ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: حقوق افرادی که به دلیل حقوق پایین در جایگاه‌های سوخت، به مکمل‌فروشی روی آورده‌اند، بررسی می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با استفاده از سامانه خودنویس متقاضیان به ویژه مستأجران شاهد صرفه‌جویی چشم گیر در هزینه و زمان خود هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است