اقتصادی 19:52 - 15 بهمن 1401
وزارت کشاورزی روسیه گزارش داد، باوجود مشکلات ناشی از تحریم‌های غرب، صادرات مواد غذایی این کشور در سال گذشته 12 درصد افزایش یافته و به بیش از 70 میلیون تن رسیده است.

روسیه با وجود تحریم‌های غرب به 150 کشور مواد غذایی صادر کرد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از راشاتودی، وزارت کشاورزی روسیه گزارش داد، باوجود مشکلات ناشی از تحریم‌های غرب، صادرات مواد غذایی این کشور در سال گذشته 12 درصد افزایش یافته و به بیش از 70 میلیون تن رسیده است.

این وزارتخانه تاکید کرد، محصولات کشاورزی این کشور به 150 کشور عرضه شده و مشارکت روسیه در تامین امنیت غذایی جهان در حال افزایش است.

بر اساس جدیترین گزارش منتشره، صادرات روغن و محصولات این ماده غذایی 26 درصد، گوشت و لبنیات 16 درصد و صادرات غلات 14 درصد افزایش یافته است.

این وزارتخانه با اشاره به فعالیت در به راه افتادن مجدد صادرات، ایجاد زنجیره های لجستیکی جدید و تراکنش های مالی و همچنین تسهیل شرایط برای ارائه حمایت های دولتی اعلام کرد، این اقدامات به افزایش بیشتر صادرات به بازارهای با اولویت نخست کمک می کند.

تحریم های غرب علیه روسیه، عرضه مواد غذایی این کشور به بازارهای جهانی را مختل کرده است و این امر بحران مواد غذایی در جهان را تشدید می کند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بارها اعلام کرده است که با وجود موانع، مسکو آماده است تا به کشورهای فقیر در مبارزه با گرسنگی کمک کند.

 پایان پیام/


11804989
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و‌کار گفت: در بحث مجوز‌ها دو فاز داشتیم یکی فاز شناسایی مجوز‌ها بود که عمده مجوز‌ها شناسایی شدند اکنون چیزی حدود ۱۳ مجوز باقیمانده است و عمده دستگاه‌ها همکار هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مدیرعامل بانک مسکن در امور مالی مسیر تحقق افزایش سرمایه ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی این بانک از طریق صندوق املاک و مستغلات را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از برنامه‌ریزی برای تکمیل ۳۱۸ طرح اولویت‌دار آبرسانی و فاضلاب با پیش‌بینی اعتباری بالغ بر ۵۷۵ هزار میلیارد تومان خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن از خرید حمایتی 6 هزارتن تخم مرغ توسط اتحادیه طی ماه های فروردین و اردیبهشت در راستای حمایت از مرغداران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اجرای قانون برنامه هفتم در خصوص تخصصی شدن بانک‌ها می‌تواند موجب تمرکز بانک‌ها بر حوزه‌های خاص و تأمین مالی پروژه‌های مرتبط با آن حوزه‌ها شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: در حال حاضر خرید حمایتی مرغ از مرغداران در حال انجام است، درحالیکه اگر این امر صورت نمی‌گرفت قیمت مرغ به کمتر از ۶۰ هزارتومان رسیده بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: پایش و مبارزه با آفات و بیماری غلات همچون شته مومی کلزا و سن گندم در مزارع در دستور کار قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از تغییر رویکرد اطلاع‌رسانی این وزارتخانه با هدف آگاهی‌بخشی و تقویت سرمایه اجتماعی خبر داد و بر شفافیت در اقدامات و پاسخگویی مدیران تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید با اشاره به آغاز عملیات اجرایی شهرک اعتمادیه و مسیر دسترسی جدید شهر اندیشه به مترو گفت: احداث این پروژه می‌تواند سهولت دسترسی مردم اندیشه به مترو و آزادراه تهران- کرج را فراهم کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری از موافقت با تصویب طرح جامع پردیس و تبدیل بخشی از اراضی پادگان دوشان تپه به پارک بزرگ شهری و سایت دائمی مدیریت بحران شهر تهران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است