اقتصادی 19:52 - 15 بهمن 1401
وزارت کشاورزی روسیه گزارش داد، باوجود مشکلات ناشی از تحریم‌های غرب، صادرات مواد غذایی این کشور در سال گذشته 12 درصد افزایش یافته و به بیش از 70 میلیون تن رسیده است.

روسیه با وجود تحریم‌های غرب به 150 کشور مواد غذایی صادر کرد

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از راشاتودی، وزارت کشاورزی روسیه گزارش داد، باوجود مشکلات ناشی از تحریم‌های غرب، صادرات مواد غذایی این کشور در سال گذشته 12 درصد افزایش یافته و به بیش از 70 میلیون تن رسیده است.

این وزارتخانه تاکید کرد، محصولات کشاورزی این کشور به 150 کشور عرضه شده و مشارکت روسیه در تامین امنیت غذایی جهان در حال افزایش است.

بر اساس جدیترین گزارش منتشره، صادرات روغن و محصولات این ماده غذایی 26 درصد، گوشت و لبنیات 16 درصد و صادرات غلات 14 درصد افزایش یافته است.

این وزارتخانه با اشاره به فعالیت در به راه افتادن مجدد صادرات، ایجاد زنجیره های لجستیکی جدید و تراکنش های مالی و همچنین تسهیل شرایط برای ارائه حمایت های دولتی اعلام کرد، این اقدامات به افزایش بیشتر صادرات به بازارهای با اولویت نخست کمک می کند.

تحریم های غرب علیه روسیه، عرضه مواد غذایی این کشور به بازارهای جهانی را مختل کرده است و این امر بحران مواد غذایی در جهان را تشدید می کند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه بارها اعلام کرده است که با وجود موانع، مسکو آماده است تا به کشورهای فقیر در مبارزه با گرسنگی کمک کند.

 پایان پیام/


11804989
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: درآمد‌های نفتی در بودجه ۱۴۰۵ نسبت به‌سال جاری کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در عرضه یازدهم خودرو‌های وارداتی، بیش از ۱۱۰ هزار نفر با وکالتی‌کردن حساب‌های بانکی خود وارد فرآیند ثبت‌نام شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با صدور اطلاعیه‌ای از آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:شنبه با ورود سامانه بارشی جدید در بخش‌هایی از شمال غرب، غرب، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی، ابرناکی، بارش باران و برف و کاهش دما رخ می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۳ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از افزایش ظرفیت انتقال نفت خام از جنوب به مرکز و شمال کشور با بهره‌برداری از خط لوله جدید انتقال نفت خام سبزآب - تنگ فنی خبر داد و گفت: امروز برای نخستین بار نخستین محموله نفت خام از طریق این خط ل...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از افزایش ظرفیت انتقال نفت خام از جنوب به مرکز و شمال کشور با بهره‌برداری از خط لوله جدید انتقال نفت خام سبزآب - تنگ فنی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز در ۲۴ ساعته گذشته به ۶۵۹ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: وجود همزمان سه شیوه حمل‌ونقل هوایی، ریلی و جاده‌ای در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، این منطقه را به یکی از کم‌نظیرترین ظرفیت‌های لجستیکی کشور تبدیل کرده است که فرصت مناسبی برای استفاده از تجربیات مشترک...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در لایحه بودجه پیشنهادی ۱۴۰۵، مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو، شیر خشک اطفال و ملزومات مصرفی پزشکی (تا نرخ ارز ترجیحی ۲۸۵۰ قران)، ۸۵ میلیارد ریال (۸۵۰۰ میلیارد تومان) پیشنهاد شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است