اجتماعی 16:47 - 22 مرداد 1403
رییس اداره اطلاع رسانی پلیس راهور تهران گفت: بزرگراه آزادگان و یادگار امام به عنوان پرخطرترین نقاط حادثه‌خیز برای عابران پیاده در پایتخت محسوب می‌شوند.

جان عابران پیاده در کدام بزرگراه‌های پایتخت در خطر است؟

سرهنگ علی‌اصغر شریفی‌اظهار کرد: در این دو بزرگراه اتفاقاتی برای عابران پیاده به ویژه در شب رخ داده که همین موضوع نشان می‌دهد که این بزرگراه‌ها در ساعات پُر تصادف در چهار ماهه سال ۱۴۰۳ جان تعدادی از هموطنان تهرانی را گرفته است.

وی ادامه داد: در هیچ بزرگراهی عابر پیاده نباید عبور و مرور داشته باشند، البته لزوم تردد در این مسیرهای بزرگراهی استفاده از پل عابر پیاده است که بسیاری از آنان این مسایل را رعایت نمی‌کنند.

۱۹ درصد تصادفات منجر به مرگ از هشت شب تا چهار صبح است

رییس اداره اطلاع رسانی پلیس راهور تهران افزود: شب هنگام تصادفات از ساعت هشت شب تا چهار بامداد بیشترین موارد تصادفات برای عابران پیاده رخ می‌دهد به طوری که براساس آمار‌های موجود ۱۹ درصد تصادف منجر به مرگ در این مدت مرتبط با عابران پیاده است.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه بیشترین اتفاقات برای عابران پیاده به ویژه در بزرگراه‌های پایتخت در هنگام شب رخ می‌دهد، بنابراین عابران باید حداقل در هنگام عبور از بزرگراه‌ها از لباس‌های روشن استفاده کنند، زیرا پوشش تیره عابر پیاده به عنوان مانعی برای دید بهتر رانندگان در شب است.

سرهنگ شریفی ادامه داد: براساس داده‌های موجود بیشترین تصادفات در این مدت مربوط به بزرگراه آزادگان تهران است، زیرا یک بزرگراه بسیار عریض است که صنایع، کارخانه‌ها و منازل مسکونی فراوانی اطراف این بزرگراه قرار دارند.

رییس اداره اطلاع رسانی پلیس راهور تهران در ادامه بیشترین علت وقوع تصادف با عابران پیاده را عدم توجه به جلو و توانایی نداشتن در کنترل وسیله نقلیه عنوان کرد.


12082206
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری آغاز مرحله پنجم کالابرگ از شنبه ۱۵ آذر برای سه دهک اول خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دشتی با هشدار نسبت به کاهش سرعت روند طرد اتباع بیگانه غیرمجاز گفت: پلیس مهاجرت و گذرنامه باید کلونی‌های تجمع اتباع غیرمجاز در نقاط مختلف تهران را شناسایی و نسبت به اجرای قانون قاطعانه عمل کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ تهران درباره پروژه تعریض خیابان زندیه در محله یافت‌آباد، اظهار داشت: این خیابان که از تقاطع چهارراه شهدای یافت‌آباد آغاز می‌شد، بیش از ۵۰ سال گرفتار ترافیک و صعوبت در تردد شهروندان بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مخابرات ایران بر آمادگی کامل این شرکت برای پشتیبانی ارتباطی انتخابات شورا‌ها تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت با هدف پاسخ‌گویی منسجم به متقاضیان مقیم خارج کشور، برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات یکپارچه حج تمتع ۱۴۰۵ را در دستور کار قرار داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه پنجم پلیس آگاهی فاتب از کشف سریع پرونده سرقت سنگین طلاجات به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال در محدوده اکباتان و دستگیری عامل اصلی این سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران اعلام کرد: روز شنبه طی مراسمی با حضور شهردار تهران شاهد حضور ۲ رام قطار ملی جدید در تهران خواهیم بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران در روز پنج شنبه سیزدهم آذر ماه ۱۴۰۴، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۳۸۵ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور خدمات روانی، اجتماعی و حقوقی رایگان به افراد آسیب‌دیده ارائه می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است