وجود طرح‌های ضد طبیعت در شاهرود/ پول و سرمایه‌ها هدر می‌رود


وجود طرح‌های ضد طبیعت در شاهرود/ پول و سرمایه‌ها هدر می‌رود

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین ولیان غروب پنج‌شنبه در همایش پیاده‌روی به مناسبت هوای پاک در محل جاده سلامتی شاهرود ضمن بیان اینکه شاهرود بهترین آسمان را در کل کشور دارد اما به این معنی نیست که عملکرد ما نسبت به دیگر شهرهای آلوده تفاوتی کند، ابراز داشت: خوشبختانه شاهرود در مسیر معبر هوای جنگل ابر و دامنه شاهوار قرارگرفته است و باید روز هوای پاک به رفتارهای شخصی خودمان تلنگری بزنیم که آیا به خاطر هوای پاک حاضریم قدمی برداریم؟

وی بابیان اینکه از خرید کمتر پوشاک و عایق شدن پنجره‌ها تا استفاده از خودروهای عمومی و غیره به داشتن پاک مربوط می‌شود، افزود: باید با عمل گرایی از همین اقدامات کوچک، اما مؤثر برداشت کار مهم فعالان محیط‌زیست گوشزد کردن و یادآوری همین نکات ضروری به دیگران است.

وجود طرح‌های ضد طبیعت در شاهرود/ پول و سرمایه‌ها هدر می‌رود

این فعال محیط‌زیست با تاکید بر اینکه باید خویشاوند، همکار، دوستان، خانواده و غیره را با دلایل علمی و عقلانی برای تغییر استایل زندگی دعوت کرد تا این گونه به طبیعت بتوان کمک کرد، ابراز داشت: کاهش مصرف سوخت برای داشتن هوای پاک همان چیزی است که ما را به کنترل گرمایش زمین و زیست بهتر و سلامت تر باید برساند.

ولیان با بیان اینکه گفتمان محیط‌زیست نه از نوع انتقادی و یاس آور بلکه از این نقطه نظر اینکه ما چه‌کاری می‌توانیم کنیم را باید به داخل جامعه آورد، تصریح کرد: ما باید نگاهی به طبیعت پیرامون خود داشته باشیم مسیر زیبایی جاده سلامتی یکی از راه‌های ارتباط طبیعت با شهر است و احاطه شدن آن با کوه یکی از موارد مثبت شاهرود به شمار می‌رود.

وی بابیان اینکه طبق شنیده‌ها حدود ۲۵ میلیارد اعتبار صرف پل طبیعت شده تا ارتباط دو کوه را در آبشار به هم وصل کند، افزود: باید پرسید آیا این پول مال تک‌تک ما شهروندان نیست؟ شاهرود هیچ کار مهم‌تر از احداث این پل‌ها نداشت؟ جاده سلامتی واقعاً چیزی به لحاظ زیبایی کم نداشت که بخواهیم چنین سازه‌ای به آن اضافه کنیم.

وجود طرح‌های ضد طبیعت در شاهرود/ پول و سرمایه‌ها هدر می‌رود

دبیر تشکل محیط زیستی استان سمنان بابیان اینکه عاشق شاهوار هستیم اما این پل را به عنوان شاهوار نخواهیم شناخت نهایت اسم آن ضد طبیعت باشد، ابراز داشت: اولاً این پول و سرمایه مردم در حال هدر رفت است و دوم آلایندگی طبیعت را به دنبال دارد چرا باید برای این سازه فولادی و بتنی طبیعت را تخریب کنیم و باید پرسید به چه قیمتی به اینجا رسیده است.

ولیان با بیان اینکه کارخانه فولاد به عنوان پرمصرف‌ترین صنعت آب بر کشور در اصفهان قرارگرفته است، تصریح کرد: ۲۵ درصد آب زاینده‌رود توسط همین بخش از بین می‌رود به این قیمت و با سختی فراوان فولاد را به اینجا آورده و سازه‌ای ضد طبیعت تنها به یک دلیل آن‌هم جویایی اسم و رسم برای مسئول یک شهر بنا می‌شود.

وی بابیان اینکه نگاه شخصی نیست و عملکردها است و سوال ما اینجا که آیا جای بهتری برای هزینه کرد نبود؟ افزود: از شهردار و شورای شهر می‌خواهیم در ساخت این پل‌ها بازنگری و به مردم در مورد ضرورت ساخت آن توضیح دهند برای این دو پروژه بالغ‌بر ۶۰ میلیارد تومان در حال هزینه کرد است. آیا واقعاً ضرورت دارد؟

وجود طرح‌های ضد طبیعت در شاهرود/ پول و سرمایه‌ها هدر می‌رود

کنشگر محیط‌زیست بابیان اینکه بارها صحبت شد که یکی از نیازهای شهر لاین دوچرخه‌سواری امن است، ابراز داشت: این می‌تواند کاهش مصرف سوخت و کاهش استفاده از خودرو شخصی را ایجاد کند که این هزینه چندانی نیز در برنداشت چرا به‌جای این موارد، به کارهای سنگین چشم پر کن بی فایده پرداخته‌شده است.

ولیان با بیان اینکه جاده جنگل ابر یکی از همین داستان‌هایی بود که مردم صادقانه پشت آن ایستاده و اجازه تخریب و دست‌درازی ندادند، تصریح کرد: بارها سوال شد که چرا این جاده لازم است اما هیچ فردی پاسخ درستی به آن نداد شاهرود چهار جاده به سمت شمال دارد چرا باید هزار هکتار جنگل برای احداث جاده پنجم زده شود؟

وی بابیان اینکه برای پروژه‌ها ابتدا لازم بودن طرح و نه توجیه آن باید اثبات شود، افزود: پروژه‌ای که نیازی به آن احساس نمی‌شود و هیچ مطالعاتی هم بر روی آن نشده است نمی‌خواهیم و با رد پروژه جاده جنگل ابر «نه بزرگ» از سوی مردم داده شد.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اعمال قانون ۶۱۴ خودرو و توقیف ساعتی ۵۰۶ خودرو در جریان اجرای طرح برخورد با تخلفات سرعت بحرانی در ۱۱ استان در روز‌های ۲۷ و ۲۸ مهر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد سوخته جوان ۲۱ ساله‌ای خبر می‌دهد که با انگیزه اخاذی ۴۰ میلیارد تومانی ربوده شده بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نقشه‌راه نیمه دوم سال سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تبیین شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اغلب تصادفات منجر به فوت در میان موتورسواران جوان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تخلفات متعلق به موتورسواران بیش از حد انتظار است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر ششم پلیس پیشگیری تهران بزرگ، از دستگیری فردی در پی اخاذی از شهروندان با معرفی خود به‌ عنوان سرهنگ نیروی انتظامی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: کلیه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ آبان ماه ۱۴۰۵ می‌بایست در محل و مراکز مندرج در برگ معرفی نامه مشمولان حضور یابند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون پلیس راهور به آمار تصادفات موتورسیکلت‌سواران از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون اشاره کرد و گفت: در این مدت ۱۷۸ نفر از موتورسواران جان خود را از دست دادند؛
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اعمال قانون ۶۱۴ خودرو و توقیف ساعتی ۵۰۶ خودرو در جریان اجرای طرح برخورد با تخلفات سرعت بحرانی در ۱۱ استان طی روز‌های ۲۷ و ۲۸ مهر خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است