فرهنگی‌هنری 14:40 - 20 شهریور 1403
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: شاهنامه مسائل معنوی، حماسی و اخلاقی را به زبان فارسی در قالب شعر بیان می‌کند.

حداد عادل: شاهنامه مسائل معنوی و اخلاقی را بیان می‌کند

غلامعلی حداد عادل روز سه شنبه در پیام ویدئویی در آیین پایانی ششمین جشنواره ملی فردوسی خطاب به دانش‌آموزان اظهار داشت: زبان فارسی را نباید در عرض بقیه درس‌ها و شبیه و همتراز بقیه درس‌ها بدانید. زبان فارسی بالاتر و برتر از سایر دروس است. شما هر شغلی در آینده داشته باشید به زبان فارسی احتیاج دارید.

وی افزود: زبان فارسی یک مهارت مهم است که هم شما را با مردم همزمان خود و هم با نیاکان خودتان و همه فارسی‌زبانان دنیا پیوند می‌زند، زبان فارسی رشته پیوند شما با چنین جهانی است.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ادامه داد: شما باید با شاهکار‌های ادبی فارسی آشنا شوید. در گذشته تاکید بر شاهنامه بود و هنوز هم چنین است. شاهنامه یکی از کتاب‌های مهم حماسی جهان است، باعث افتخار ماست که ما زبانی داریم که بیش از ۱۰۰۰ سال پیش یک حکیم به زیبایی توانسته است مسائل معنوی و حماسی و اخلاقی را به این زبان در قالب شعر بیان کند و همچنان نیز حفظ شده است.

حداد عادل خاطرنشان کرد: در این دوره علاوه بر شاهنامه، کتاب گلستان نیز در مدارس مورد توجه قرار گرفته و از دانش‌آموزان خواسته شده که گلستان‌خوانی کنند. این تصمیم درستی است. همه استادان فارسی زبان در طول چند قرن گذشته سر سفر سعدی نشسته بودند و تصور من از گلستان سعدی این است که به منزله شیر مادر برای کودکان است. کسی که می‌خواهد استخوان‌بندی زبان فارسی در ذهن او محکم شود، حتما باید گلستان خوانده باشد. از خواندن گلستان غافل نشوید. گلستان سبک زندگی است.

منبع: ایرنا


12091346
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کتاب «باران ظهر جمعه» روایتِ زندگیِ شهید «مکرمه حسینی» از شهدای انفجار گلزار شهدای کرمان در چهارمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «بازی، حالِ خوش زندگی» از ۱۰ تا ۲۷ دی ۱۴۰۴ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط‌عمومی رسانه ملی در دیداری صمیمانه، میزبان مسعود روشن‌پژوه، مجری نام‌آشنا، خاطره‌ساز و محبوب تلویزیون شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه نهم دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، شبکه‌های سیما با پخش ویژه‌برنامه‌هایی متنوع به بازخوانی حماسه تاریخی و ماندگار مردم ایران می‌پردازند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از مستند «عمق میدان» به همراه تقدیر از عوامل آن با حضور امیر دریادار بمانی؛ جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش، صادق یزدانی؛ مدیر شبکه افق و جمعی از چهره‌های نظامی برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با فرارسیدن نهم دی‌ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت و در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، مجموعه فیلم‌های کوتاه داستانی «مدار» روانه آنتن شبکه دو سیما شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما اعلام کرد که بنا به اعلام طرح و برنامه سازمان صداوسیما، برنامه‌های بدون مخاطب باید از کنداکتور حذف و برنامه‌های دیگر جایگزین آن شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سینمایی «بزن قدش» با گویندگی ۱۲ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «تکاب» به کارگردانی سمیرا نویدی و تهیه‌کنندگی مهرشاد کارخانی در جشنواره فیلم‌های فولکلور هند به نمایش در می‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در مستندی که اخیراً از ترانه علیدوستی در رسانه بی‌بی‌سی منتشر شده، تأکید او بر «فمینیست بودن» خودش یک سؤال مهم را در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است