اجتماعی 12:19 - 22 خرداد 1403
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: هیچ کس نمی‌تواند خودرو‌های گذر موقت را براند مگر فردی که در مجوز ذکر شده است.

با خودوری بدون داشتن پلاک، تردد نکنید

 سرهنگ "فیروز کشیر" با اشاره به تردد و مجوز‌های تردد خودرو‌های گذر موقت، گفت: ماده ۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به این موضوع اشاره دارد که کلیه کارخانجات سازنده و مونتاژ کار‌های خودرو و موتورسیکلت موظند تولیدات خود را قبل از ارائه به مردم و قبل از فروش با دستور العمل و هماهنگی با پلیس راهور فراجا نسبت به شماره گذاری اقدام کنند.

این مقام انتظامی عنوان داشت: پلاک گذر موقت به پلاکی گفته می‌شود که مالک یک خودرو در یک کشور دیگر اقامت داشته و برای تردد، از کشور ایران قصد رفتن به یک کشور دیگر را دارد و یا اینکه می‌خواهد به صورت موقت در کشور ایران بماند، به این خودرو اصطلاحا پلاک گذر موقت داده می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: جدیدا این پلاک‌های گذر موقت برای برخی از افراد دردسر‌هایی را ایجاد کرده است که این افراد بدون مراجعه به متن قانون و عدم مشاوره با وکلا و یا عدم آگاهی، اقدام به خرید و فروش این خودرو‌ها با پلاک گذر موقت می‌کنند که مشکلاتی را هم در پی دارد.

سرهنگ کشیر افزود: پلاک‌های گذر موقت در مقایسه با خودرو‌های داخلی خدمات زیادی دریافت نمی‌کنند و حتی نمی‌توانند کارت سوخت دریافت نمایند و نمی‌توانند این خودرو‌ها را خرید و فروش کرده و حتی نمی‌توانند به افراد غیر واگذار نمایند.

وی تصریح کرد: تنها کسی که مجوز راندن و تردد با این خودرو‌ها را آنهم با مجوز گمرک دارد فقط خود راننده است که در کارت همان خودرو ثبت شده و مجوز آن نیز باید دارای تاریخ و اعتبار قانونی باشد وگرنه هیچ کس دیگر حق راندن خودروی با پلاک گذر موقت را ندارد و در صورت رویت این موضوع توسط پلیس خودرو توقیف و به پارکینگ منتقل و به عنوان کالای قاچاق به مراجع قضایی معرفی می‌شود.


12062148
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از برگزاری سومین مرحله آزمون انتخاب سردفتری ازدواج و طلاق پس از تصویب قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب وکار امروز ۲۰ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با بیان اینکه احزاب قانونی باید میدان‌دار رقابت سالم در انتخابات باشند، گفت: دولت موظف است شرایط حضور و مشارکت حداکثری مردم را فراهم کند و مساجد و محلات نیز برای برگزاری انتخاباتی پرشور و منظم فعال شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه از هدایت یک کشتی خصوصی به سمت ایران با حکم قضایی خبر داد و گفت: این کشتی حامل محموله تجاری ساختمانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با اشاره به تمرکز ویژه رئیس‌جمهور بر ساماندهی حمل‌ونقل حومه‌ای پایتخت، از نهایی‌شدن ساختار شرکت حمل‌ونقل ریلی حومه‌ای پس از سال‌ها بلاتکلیفی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است و باید هرچه بیشتر مورد حمایت و حفاظت قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر گفت: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که آموزش داوطلبان متناسب با شرایط بحرانی نبود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با توجه اعلام کار گروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در پایتخت از امروز پنج شنبه ۲۰ آذر تا اطلاع ثانوی  خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس‌راه راهور فراجا گفت:در مسیر سراوان - خاش در استان سیستان و بلوچستان، واژگونی یک دستگاه سواری پژو منجر به فوت ۵ نفر و مصدومیت ۷ مسافر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه معضل کاربری‌های غیرمجاز به یک موضوع مزمن و خسارت‌بار تبدیل شده است، گفت:یک‌بار برای همیشه باید تکلیف این کارگاه‌های فاقد مجوز روشن شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران و وزیر اقلیم و محیط زیست نروژ، دو طرف بر اهمیت تقویت همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است