اجتماعی 21:37 - 02 اسفند 1402
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران از شناسایی و دستگیری ۲ نفر از اراذل و اوباش که اقدام به رعب و وحشت با سلاح سرد در غرب تهران کرده بودند، خبر داد.

اراذل و اوباش منطقه صادقیه تهران دستگیر شدند

سرگرد محمد زیدی گفت: روز گذشته ماموران پایگاه دوم سازمان اطلاعات پلیس تهران خبری را در خصوص دستگیری اراذل و اوباش که با سلاح سرد اقدام به تخریب و رعب و وحشت محله صادقیه کرده بودند، دریافت که بلافاصله پیگیری موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی مشخص شد عاملان این تخریب از اراذل و اوباش‌های منطقه بوده که اقدام به تخریب ۲ خودرو پارک شده کرده اند. 

زیدی خاطر نشان کرد: ماموران پلیس اطلاعات پس از دریافت گزارش موصوف، به صورت ویژه پیگیر اراذل و اوباش شدند و پس از اخذ دستور قضائی و بازبینی دوربین‌های مداربسته محل و شناسایی افراد در یک عملیات اطلاعاتی اقدام به دستگیری آنان در مخفیگاهشان کردند. 

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس اطلاعات تهران با اشاره به اینکه پس از دستگیری اراذل و اوباش از آنان تعدادی سلاح سرد کشف شد تصریح کرد: خسارات وارده به خودرو‌ها حدود ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده و همچنین متهمان دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.

سرگرد زیدی در پایان خاطرنشان کرد: پلیس در مسیر تحقق این مهم با قاطعیت و جدیت کامل با اراذل و اوباش و افرادی که قصد بر هم زدن نظم و امنیت عمومی و آسایش و امنیت شهروندان را داشته باشند برخورد جدی خواهد کرد. 


12032752
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر از رسیدن ۷ طرح تحولی از جمله مراکز امید و زندگی به مرحله بلوغ و آماده‌سازی برای اجرا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در حال حاضر بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در سراسر کشور از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک جوان ۱۸ ساله در میدان گل‌ها مارلیک حین سنگ‌پرانی به سمت خودروی پلیس شناسایی و توسط مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان ملارد دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در هشت‌ماهه نخست امسال ۶۰۲ نفر جان خود را در سوانح رانندگی از دست داده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: متروباس تفاوت چندانی با تراموا ندارد و مخالفت با واردات آن به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت سیاسی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ از یک میلیون و ۶۰۰ هزار اعمال قانون از ابتدای امسال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا همزمان با اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیک و واریز اعتبار ۴ میلیونی، از افزایش پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرد شیادی که به بهانه پیش‌فروش آپارتمان ۵۵۰ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از انسداد مقطعی آزادراه تهران–کرج به‌دلیل نصب پل عابر پیاده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اقتصادی استانداری تهران گفت: هر گونه افزایش قیمت از سوی واحد‌های تولیدی لبنی تخلف است؛ با این حال با توجه به بیماری آنفلوآنزا حدود ۳۰ درصد از تولید شیر استان تهران کاهش پیدا کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است