فرهنگی‌هنری 12:31 - 10 اردیبهشت 1404
برنامه «هنرستان» با پوشش جدیدترین آثار هنری در نگارخانه‌ها، تماشاخانه‌ها و نمایشگاه‌ها به معرفی و بررسی هنرهای معاصر ایران می‌پردازد.

برنامه «هنرستان» میزبان هنرهای معاصر در قاب شبکه چهار

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور - حسین‌پور صلعی نائینی کارگردان و تهیه‌کننده برنامه هنرستان که از شبکه چهار سیما پخش می‌شود گفت: هنرستان یک برنامه مجله فرهنگی هنری است که در تایم ۱۵ دقیقه یک روز در میان در روزهای فرد مهمان مخاطبان شبکه چهار هستیم.

وی در پاسخ به اینکه در مجله فرهنگی هنرستان چه میگذرد؟ بیان کرد:  ما در این‌مجله فرهنگی هر آنچه که نگارستان‌ها، تماشاخانه‌ها و کارهای هنری که توسط گروه های تجمعی در این تماشاخانه ها عرضه می‌شود را ارائه می دهیم. آخرین کاری که رفتیم موزه ملک بود که روز گذشته پخش شد، آثار نقاشی خط و هنرمندان فاخر است که تقدیم مخاطبان می‌شود.

وی ادامه داد: الزاما ما فقط به نمایشگاه در مجله‌های هنری نمی‌پردازیم و گریزی به هنر هفتم زدیم. تئاترهایی که روی صحنه هستند و از طریق شبکه اعلام می‌شوند را هم بررسی می‌کنیم. در شبکه ۴ سیما اتاق فکری داریم که برنامه‌ها انتخاب و نیم تولید برنامه به محل تولید برنامه برای پوشش خبری می‌رود‌.

کارگردان برنامه هنرستان مطرح کرد: اتفاقی که در برنامه هنرستان می‌افتد شاید عزیزانی که در تهران نیستند نتوانند به آن موزه خاص بروند. لذا مصاحبه با هنرمندان خبر برای مخاطبین است و علاقه‌مندان می‌توانند در این مکان‌ها حضور پیدا کنند.

وی در پایان صحبت‌هایش گفت: هفته گذشته به مناسبت روز بزرگداشت عطار نیشابوری در دانشگاه پیام نور برنتمه‌ای بود که تیم ما آن‌را پوشش داد‌. لذا چون سمینار بود ما مجبور به مستند سازی بودیم.


12185101
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام ابراهیم حیدری قائم‌مقام و سخنگوی سی‌وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مجموع فروش حضوری و مجازی این رویداد تا روز هشتم از مرز ۳۵۰ میلیارد تومان عبور کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در غرفه شهید آیت‌الله رئیسی در نمایشگاه امسال، از سالنامه‌ای با عنوان «شهید جمهور» رونمایی شد که به‌مناسبت سالگرد شهادت رئیس‌جمهور شهید، آیت‌الله رئیسی، تدوین شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی گفت: در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قوانین خاصی برای حفاظت از آثار فرهنگی و تاریخی، از جمله کتابخانه‌های قدیمی، وجود دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» امام رضا (ع) در هر نقطه‌ای از این آب و خاک حضور دارد، به شرطی که دل به ایشان داده شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه سالگرد شهادت شهید جمهور و شهدای خدمت، رسانه ملی با مجموعه‌ای از ویژه برنامه‌های مستند، ترکیبی و زنده، به پاسداشت مقام شهدای خدمت می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه سالگرد شهادت شهید جمهور و شهدای خدمت، رسانه ملی با مجموعه‌ای از ویژه برنامه‌های مستند، ترکیبی و زنده، به پاسداشت مقام شهدای خدمت می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت سالگرد شهادت سید ابراهیم رئیسی ویژه‌برنامه تلویزیونی «مردم‌دار» روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هر اشتباهی می‌تواند تاوانی داشته باشد و اعمال روحی و اخلاقی هم به همین شکل است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک طراح صحنه و لباس از پر حسرت‌ترین ایام زندگی‌اش سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «دیدی نو» از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ساعت ۱۹ از شبکه نسیم پخش می‌شود. این برنامه تلاش دارد نگاهی تازه به فضای کتاب‌خوانی داشته باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است