اجتماعی 16:27 - 01 خرداد 1401

ارائه پیشنهادات ایران در کمیته آسیا و اقیانوسیه شورای صنایع‌دستی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، سومین جلسه کمیته اجرایی منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع‌دستی در سال ۲۰۲۲ همزمان با برگزاری برنامه داوری مهر اصالت با دستور جلسه برنامه‌ریزی فعالیت‌های بخش آسیا و اقیانوسیه این شورا در کشور ازبکستان برگزار شد.‌

در این جلسه نمایندگان کشورهای عضو غرب آسیا، آسیای مرکزی، آسیای شرقی و آسیا و اقیانوسیه حضور داشتند و اداره جلسه نیز برعهده رئیس شورای جهانی صنایع‌دستی بود.

ویدا توحدی مدیرکل دفتر آموزش و ترویج صنایع‌دستی به عنوان نماینده ایران در این نشست حضور داشت. همچنین معاون صنایع‌دستی کشور در این جلسه، به صورت آنلاین از رئیس شورای جهانی صنایع‌دستی برای حضور در فرآیند داوری شهرها و روستاهای جهانی صنایع‌دستی ایران دعوت کرد.

در ادامه این نشست، نماینده ایران طبق دستور جلسه، برنامه‌های مهم حوزه صنایع دستی کشور را در سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ برای اعضا تشریح کرد.

در این نشست دو پیشنهاد معاون صنایع‌دستی کشور شامل برگزاری سی و نهمین مجمع عمومی شورای جهانی صنایع‌دستی در ماه می ۲۰۲۳ مصادف با اردیبهشت ۱۴۰۲ در شهر شیراز به عنوان شهر جهانی صنایع‌دستی و برگزاری جشنواره فجر صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سال ۱۴۰۱ در تهران با حضور نمایندگان کشورهای عضو شورای جهانی صنایع‌دستی به صورت بین‌المللی مطرح و با اکثریت آرا مصوب شد.

همچنین معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در گزارشی از برنامه‌ریزی به منظور استفاده از فضای جام جهانی فوتبال در کشور قطر خبر داد و اظهار کرد: «در حاشیه این رویداد بزرگ ورزشی شاهد برگزاری نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها و برنامه‌های متنوعی به منظور نمایش و عرضه صنایع‌دستی ایران خواهیم بود.»

همچنین مقرر شد برنامه‌های مربوط به معرفی صنایع‌دستی ایران در حاشیه جام جهانی قطر به صورت پیش رویدادها، رویدادها، نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها و… برای اعضای شرکت کننده در جلسه ارسال شود.

در نشست حضوری این رویداد، نمایندگانی از کشورهای جمهوری اسلامی ایران، تایلند، کویت، مالزی، ازبکستان، قرقیزستان، فلسطین، استرالیا، چین و اندونزی حضور داشتند.


11569672
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فراجا جزئیات سانحه تصادف خودروی همسر معاون رئیس جمهور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: دادستان‌ها و ضابطین وظیفه دارند اموال کارگزاران و مرتبطین آنها که از طریق نامشروع تحصیل شده یا ظن به نامشروع‌بودن آن وجود دارد بررسی کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی گفت: مدیریت در حوزه معدن نیازمند دانش و تجربه عمیق است و بدون توجه به شایسته‌سالاری، ارتقای این بخش ممکن نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فروزنده گفت: ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی و همچنین ۱۰ هزار تاکسی برقی وارد پایتخت خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال احمر خدمت بزرگی به مردم و انقلاب کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، از موافقت معتمدیان، مقام عالی دولت در استان با اجرای طرح دورکاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های استان در روز‌های پنج‌شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ زینی‌وند گفت: یک قلاده سگ، عامل تصادف مرگبار و فوت عابر پیاده در بزرگراه لشگری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کالوندی از آغاز اجرای طرحی نوین با عنوان «مردم» برای نخستین‌بار در کشور با هدف رفع مشکلات مناطق کم برخوردار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» داشتن تمرکز می‌تواند به صورت مستقیم کیفیت زندگی انسان را تحت تاثیر قرار دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری از دستور صریح رئیس جمهور برای هزینه‌کرد درآمد‌های ناشی از اصلاح قیمت بنزین کارت‌های اضطراری جایگاه‌ها برای طرح کالابرگ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است