اجتماعی 00:39 - 30 آبان 1402
رئیس سازمان اطلاعات پلیس تهران از اجرای طرح‌های اقتدار در راستای برخورد با اراذل و اوباش و کاهش ۱۸ درصدی شرارت و خشونت در ۷ ماهه سال‌جاری خبر داد.

کاهش ۱۸ درصدی شرارت در پایتخت؛ اراذل زیر ذره‌بین پلیس

سرهنگ پیام کاویانی رئیس سازمان اطلاعات پلیس تهران در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس از اجرای طرح‌های اقتدار پلیس در برخورد با اراذل و اوباش و مبارزه با ناهنجاری‌های اجتماعی خبر داد.

وی با بیان اینکه پلیس با هرگونه بی‌نظمی و نقض قانون و حقوق شهروندی برابر قانون برخورد خواهد کرد، تصریح کرد: در طرح جدید، پلیس به سراغ اوباش می‌رود قبل از اینکه آنها برنامه‌های اوباشگرانه خود را به مرحله اجرا بگذارند.

رئیس سازمان اطلاعات پلیس تهران از کاهش ۱۸ درصدی اقدامات خشن و شرارت در هفت ماهه سال جاری خبر داد و گفت: نزاع و درگیری با ماهیت شرارت گونه نیز کاهش ۱۱ درصدی داشته است.

وی با تاکید دوباره برای اینکه پلیس در راستای دغدغه‌های مردمی طرح‌های اقتدار را به مرحله اجرا می‌گذارد خاطرنشان کرد: بخشی از اشراف اطلاعاتی پلیس متکی بر کمک‌های مردمی بوده که توانسته‌ایم تعداد قابل توجهی از برنامه‌های اوباش را قبل از اجرا در سطح جامعه در نطفه خفه کرده و با پیش دستی مانع از وقوع آنها شویم.

گفتنی‌ است مخاطبان خبرگزاری فارس با درج پویش‌های متعدد برخورد با اراذل و اوباش و مزاحمین نوامیس را از مسؤولان خواستار شده بودند.

پایان پیام/


12008932
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حقوقی شهرداری تهران از صدور رای قطعی دیوان عالی کشور در تثبیت نهایی مالکیت شهرداری بر املاکی در محدوده منطقه ۱۰ به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت کالابرگ دهک ۴ تا ۷ در تاریخ ۲۹ آذرماه خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هلال احمر با اشاره به اینکه در ۴۸ ساعت گذشته ۱۴ استان تحت تأثیر مخاطرات جوی قرار داشتند، اعلام کرد: بیش از ۵۷۰۰ نفر از خدمات هلال احمر بهره‌مند شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت امور بین الملل قوه قضائیه از شناسایی پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل همکاری‌های بین المللی حقوقی و قضایی اعلام کرد: پیکر یک شهروند زن ایرانی در بوسنی و هرزگوین با همکاری قضایی بین المللی شناسایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست شهرداری تهران گفت: ۵۰ درصد آلودگی هوای تهران ناشی از فرسودگی وسایل نقلیه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تعامل و همدلی با فرزندان می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان انتظامی مترو از کشف ۳۰ قطعه عتیقه‌جات در یکی از ایستگاه‌های متروی تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شهرداری منطقه ۹ تهران گفت: ساخت وساز در فرودگاه مهرآباد فعلاً متوقف است و پیگیر وصول عوارض شهرداری تهران از شهر فرودگاهی مهرآباد هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره مرکز نیکوکاری شهید انتظامی، شهید محمد دشت آبادی گفت: همزمان با شب یلدا هفتادوهشتمین مرحله رزمایش مومنانه توسط این مرکز با اهدای ۳۸۸ بسته حمایتی به افراد نیازمند، به یاد شهدای انتظامی برگزار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است