اجتماعی 11:14 - 24 مرداد 1403
مدیرباغ وحش ارم از راه اندازی باغ وحش جدید در نزدیکی باغ وحش ارم انتقاد کرد.

ساخت باغ وحش جدید در نزدیکترین نقطه به باغ وحش ارم؛ ماجرا چیست؟

قاسم محمدی مدیر باغ وحش ارم گفت: متأسفانه با وجود تمام تلاش‌های باغ وحش ارم در راستای رسالت و اهداف آن مدتی است برخی سازمان‌های مرتبط در حال صدور مجوز برای یک مجموعه نگهداری از حیوانات در نزدیکی مجموعه ارم هستند و با توجه به احتمال انتقال بیماری‌های مشترک بین مراکز نگهداری از حیوانات این موضوع صرف نظر نکرده و در حال تلاش برای رفع موانع هستند.

وی گفت: با توجه به عضویت بین المللی باغ وحش ارم الزامات قانونی حد فاصل مجاز بین باغ وحش‌ها حداقل ۲۵ مایل معادل ۴۰ کیلومتر است اما در خصوص باغ وحش جدید به این موضوع هم توجه نشده و امید است سازمان‌های مرتبط با صرف نظر از این موضوع و لغو صدور مجوز باغ وحش جدید، به توسعه اهداف آموزشی، حفاظتی و پژوهشی در باغ ارم توجه کنند.

همچنین پیمان محمدزاده دامپزشک باغ وحش ارم با اشاره به تبعات ایجاد مرکز حیات وحش در نزدیکی باغ وحش ارم گفت: این کار می‌تواند احتمال انتقال بیماری بین نشخوارکنندگان را افزایش دهد و مدیریت کنترل بیماری‌ها را هنگام پاندمی سخت‌تر و علاوه بر این زمینه انتقال بیماری‌های مشترک را فراهم کند. اهداف حفاظتی آموزشی و پژوهشی را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

به گفته دامپزشک باغ وحش ارم ایجاد یک مرکز نگهداری از حیات وحش در پارک چیتگر حتی می‌تواند به منابع طبیعی آسیب برساند چرا که این کار نیازمند انجام ساخت و ساز‌هایی است.


12082793
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت، اکنون (۱۱دی ماه) در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در معابر حال حاضر شهر تهران در روز پنج شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه کشور اعلام کرد: امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه دارای ترافیک سنگین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از تمهیدات حمل و نقلی ویژه این شرکت برای مراسم بزرگداشت ششمین سالگرد شهادت سردار دل‌ها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، در برنامه شهر امن از اقدامات پلیس راهور در خصوص صنوف مزاحم پایتخت و نحوه تذکر و برخورد پلیس همچنین از اعمال قانون حدود ۲ میلیون وسیله نقلیه به دلیل توقف دوبله در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امر...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از جمع‌آوری ۴۴۰۰ خودرو فرسوده و رها شده از دهم مهر‌ماه ۱۴۰۴ تاکنون در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره رسانه‌ای «وصالِ آرمانی» با هدف شناسایی، حمایت و معرفی قابلیت‌های فعالان حوزه رسانه و تولیدات محتوایی، برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور ضمن اعلام آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌ها، از ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر جنوب به شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، حدود ۴ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به صف‌های طولانی وام ازدواج، از وجود حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت این وام خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است