ورزشی 07:22 - 26 خرداد 1403
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مطمئن باشید مربی بهتر از اوسمار هدایت سرخپوشان را برعهده می‌گیرد.

شاه محمدی: مطمئن باشید مربی بهتر از اوسمار به پرسپولیس می‌آید

جمشید  شاه محمدی پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان  درباره جدایی اوسمار از سرخپوشان اظهار کرد: مربی حرفه‌ای همین است و هر جایی که به او پول بیشتری بدهند می‌رود. خارجی‌ها مثل ایرانی‌ها نیستند که تعصب به پیراهن و تیم داشته باشند. من فکر می‌کنم هر کسی می‌خواهد برود و بیاید و پرسپولیس سرجایش هست. مطمئن باشید  مربی بهتر از اوسمار به پرسپولیس می‌آید.

او افزود: من بیشتر نظرم این است که یک مربی درجه یک خارجی بیاورند. مربیان داخلی در حد و اندازه‌های خارجی‌ها نیستند. شاید مهدی تارتار یک مقدار بتواند تیم را جمع کند. گل محمدی هم نمی‌تواند مربیگری کند. مربی باید به پرسپولیس بیاید که چیزی به ما یاد بدهد. اگر قرار باشد ما به مربی خارجی یاد بدهیم به درد نمی‌خورد.  

شاه محمدی درباره اینکه گفته می‌شود اسکوچیچ رقم قراردادش بالا است و حضورش منتفی شده است، گفت: من مخالف مربیان کروات هستم و آنها به هیچ عنوان به درد فوتبال ما نمی‌خورند، چون همه کروات‌ها بدنساز هستند. اگر پرسپولیسی‌ها می‌خواهند پول زیادی برای جذب سرمربی تخصیص بدهند بهتر است یک مربی برزیلی، فرانسه و ایتالیایی بیاورند تا چیزی به ما یاد بدهند. مربیان کروات فقط از لحاظ فیزیکی و بدنی خوب هستند. زمان استانکو هم به این صورت بود که فنی اش خوب بود، اما بدنساز بود. او در طول ۹۰ دقیقه فقط ما را وادار می‌کرد که بدویم. فوتبال ما باید پیشرفت کند و مربیانی به پرسپولیس بیاورند که فوتبال بلد باشند.

او درباره اینکه شایعاتی مبنی بر حضور کی روش در ایران هم می‌شود، گفت:نه، کی روش سنش بالاتر رفته و دیگر به درد فوتبال ما  نمی‌خورد. یک نفر باید به پرسپولیس بیاید که انگیزه کار کردن داشته باشد. من می‌گویم مربیانی به ایران بیایند که فوتبال ما را تغییر بدهند و پول الکی به آنها ندهیم. ما فقط مربیان خارجی می‌آوریم و می‌گوییم خوب هستند و پول به آنها می‌دهیم و دستاوردی ندارند.

پیشکسوت پرسپولیس درباره اینکه سرخپوشان باید در چه پست‌هایی تقویت شوند، گفت: تیم پرسپولیس باید یک خانه تکانی اساسی انجام بدهد و در همه پست‌ها باید تقویت شود حتی در درون دروازه، دفاع، هافبک و حمله باید بازیکن بگیرند.

شاه محمدی درباره اینکه سرخپوشان در نقل و انتقالات از کورس رقابت با مدعیان عقب می‌ماند، گفت: صددرصد، چون اول باید سرمربی را انتخاب کنند و او باید نظر بدهد که چه بازیکنی را جذب کنند. موقعی که تیم پرسپولیس سرمربی ندارد به چه صورت می‌خواهند بازیکن بگیرند. درویش و مدیران باشگاه باید سریعتر اقدام کنند و کسی که می‌خواهند بیاورند را بگویند.

خبرنگار: مریم طایفه 


12063449
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس، در دومین بازی تدارکاتی خود در جریان اردوی ارزروم، حریفی از سوپر لیگ ترکیه را پیش رو خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خیبر خرم آباد در ادامه فعالیت‌های نقل و انتقالاتی خود یک بازیکن لیگ یکی گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش گلف ایران با اشاره به اهمیت حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا، تأکید کرد برای رسیدن به سطح بین‌المللی باید کیفیت گلف ایران ارتقا پیدا کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کسری طاهری یکی دیگر از گزینه‌های پرسپولیس به صورت رسمی به نساجی اضافه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه گل گهر درخصوص بیانیه فدراسیون فوتبال جوابیه ای را منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نادر محمدی مدافع فصل گذشته ذوب آهن به تیم اسپارتاک کوستروما روسیه پیوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم میکس تپانچه بادی ایران موفق به کسب مدال طلا مسابقات شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از آیتم‌های مردان آهنین چالش سنگینی را برای ورزشکاران ایجاد کرده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های پنج وزن نخست کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان امروز در شهر باکو به پایان رسید و نمایندگان ایران به یک مدال طلا و یک مدال برنز رسیدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال ایران در روز‌های اخیر با حواشی گوناگونی همراه بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است