ورزشی 07:22 - 26 خرداد 1403
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مطمئن باشید مربی بهتر از اوسمار هدایت سرخپوشان را برعهده می‌گیرد.

شاه محمدی: مطمئن باشید مربی بهتر از اوسمار به پرسپولیس می‌آید

جمشید  شاه محمدی پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان  درباره جدایی اوسمار از سرخپوشان اظهار کرد: مربی حرفه‌ای همین است و هر جایی که به او پول بیشتری بدهند می‌رود. خارجی‌ها مثل ایرانی‌ها نیستند که تعصب به پیراهن و تیم داشته باشند. من فکر می‌کنم هر کسی می‌خواهد برود و بیاید و پرسپولیس سرجایش هست. مطمئن باشید  مربی بهتر از اوسمار به پرسپولیس می‌آید.

او افزود: من بیشتر نظرم این است که یک مربی درجه یک خارجی بیاورند. مربیان داخلی در حد و اندازه‌های خارجی‌ها نیستند. شاید مهدی تارتار یک مقدار بتواند تیم را جمع کند. گل محمدی هم نمی‌تواند مربیگری کند. مربی باید به پرسپولیس بیاید که چیزی به ما یاد بدهد. اگر قرار باشد ما به مربی خارجی یاد بدهیم به درد نمی‌خورد.  

شاه محمدی درباره اینکه گفته می‌شود اسکوچیچ رقم قراردادش بالا است و حضورش منتفی شده است، گفت: من مخالف مربیان کروات هستم و آنها به هیچ عنوان به درد فوتبال ما نمی‌خورند، چون همه کروات‌ها بدنساز هستند. اگر پرسپولیسی‌ها می‌خواهند پول زیادی برای جذب سرمربی تخصیص بدهند بهتر است یک مربی برزیلی، فرانسه و ایتالیایی بیاورند تا چیزی به ما یاد بدهند. مربیان کروات فقط از لحاظ فیزیکی و بدنی خوب هستند. زمان استانکو هم به این صورت بود که فنی اش خوب بود، اما بدنساز بود. او در طول ۹۰ دقیقه فقط ما را وادار می‌کرد که بدویم. فوتبال ما باید پیشرفت کند و مربیانی به پرسپولیس بیاورند که فوتبال بلد باشند.

او درباره اینکه شایعاتی مبنی بر حضور کی روش در ایران هم می‌شود، گفت:نه، کی روش سنش بالاتر رفته و دیگر به درد فوتبال ما  نمی‌خورد. یک نفر باید به پرسپولیس بیاید که انگیزه کار کردن داشته باشد. من می‌گویم مربیانی به ایران بیایند که فوتبال ما را تغییر بدهند و پول الکی به آنها ندهیم. ما فقط مربیان خارجی می‌آوریم و می‌گوییم خوب هستند و پول به آنها می‌دهیم و دستاوردی ندارند.

پیشکسوت پرسپولیس درباره اینکه سرخپوشان باید در چه پست‌هایی تقویت شوند، گفت: تیم پرسپولیس باید یک خانه تکانی اساسی انجام بدهد و در همه پست‌ها باید تقویت شود حتی در درون دروازه، دفاع، هافبک و حمله باید بازیکن بگیرند.

شاه محمدی درباره اینکه سرخپوشان در نقل و انتقالات از کورس رقابت با مدعیان عقب می‌ماند، گفت: صددرصد، چون اول باید سرمربی را انتخاب کنند و او باید نظر بدهد که چه بازیکنی را جذب کنند. موقعی که تیم پرسپولیس سرمربی ندارد به چه صورت می‌خواهند بازیکن بگیرند. درویش و مدیران باشگاه باید سریعتر اقدام کنند و کسی که می‌خواهند بیاورند را بگویند.

خبرنگار: مریم طایفه 


12063449
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتسال دانش‌آموزی دختران ایران موفق به ثبت اولین پیروزی خود در رقابت‌های فوتسال دانش‌آموزان جهان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش موی‌تای ایران مدال نقره ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی را از آن خود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمپ تمرینی رولرفری استایل (اگرسیو) با حضور ورزشکاران در اسکیت پارک لیو شعبه آب و آتش برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با پایان مسابقات دستجات آزاد کشوری اینلاین اسلالوم (آلپاین) در اصفهان نفرات برتر معرفی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران به مدال نقره موی تای ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی قناعت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان به عنوان قهرمانی مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی جوانان کشور دست یافتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته بین‌المللی پارالمپیک (IPC) اسامی برندگان جوایز ورزش پارالمپیک ۲۰۲۵ را اعلام کرد؛ جوایزی که به منظور قدردانی از دستاورد‌های برجسته و نقش‌آفرینی تأثیرگذار افراد در توسعه جنبش پارالمپیک اعطا می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برخی از ورزش‌های نوظهور با تناقض‌های جالبی همراه هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های کاسپین، قهوه باتسام مشهد و آکادمی سحر دیدار‌های خود در هفته چهارم لیگ بسکتبال بانوان را با پیروزی تمام کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» به دلیل حضور تیم ملی در فینال تورنمنت امارات (۲۷ آبان)، تراکتور به دلیل حضور بازیکنانش در اردو و فاصله سه‌روزه تا بازی جام حذفی با پرسپولیس (۳۰ آبان)، درخواست تعویق این دیدار را داده است. پیش از این هم تراکتور درخواست برگزاری این بازی با تم...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است