ورزشی 00:16 - 04 فروردین 1402

تعجب روس ها از امکانات کم ورزشگاه آزادی/ استقبال گرم تماشاگران

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و روسیه ساعت ۲۰:۳۰ شامگاه امروز در ورزشگاه آزادی با حضور نزدیک به ۲۵ هزار طرفدار برگزار شد.

* حدود ۷۰۰ تماشاگر روس برای دیدار امروز در ورزشگاه حضور داشتند تا تیم میهمان را تشویق کنند. طرفداران زن و مرد روسیه پشت نیمکت تیم ملی این کشور مستقر بودند. طرفداران زن تیم ملی ایران نیز ضلع جنوبی بودند که حدود ۱۵۰۰ نفر بودند.

* سعید الهویی دستیار امیر قلعه نویی گاهی اوقات کنار زمین حاضر می‌شد و نکات فنی را به احسان حاج صفی کاپیتان تیم ملی ایران منتقل می‌کرد.

* مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال همراه با میرشاد ماجدی، احمدرضا براتی و سایر اعضای هیأت رئیسه در جایگاه ویژه حضور داشتند و بازی را تماشا می‌کردند.

* اعضای خارجی کادر فنی پرسپولیس دیگر میهمانان ویژه بازی امروز بودند.

* پرچم بزرگ ایران در طبقه دوم ورزشگاه نصب شده بود.

* تعدادی از خبرنگاران روس که برای پوشش بازی در جایگاه ویژه حضور داشتند از امکانات ورزشگاه آزادی تعجب کردند و آن را بسیار اندک می‌دانستند. آنها همچنین سوالاتی درباره دلایل تخریب بخش‌هایی از صندلی‌های طبقه اول استادیوم آزادی سوال داشتند.

* دبیرکل فدراسیون فوتبال روسیه و برخی اعضای سفارت این کشور نیز به ورزشگاه آمدند.

* علیرضا جهانبخش، به دلیل سرماخوردگی همراه با حسین پورحمیدی، سید مهدی اسلامی و محمد امین حزباوی به دلیل خروج از لیست ۱۸ نفره در جایگاه ویزه تماشاگران حضور داشتند.


11846801
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک باشگاه پرسپولیس با انتشار پستی در فضای مجازی غیر مستقیم ماندن خودش و ۳ بازیکن دیگر را تایید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان گفت: بر این باورم بخشی از خلا‌های فرهنگی ورزش کشور را با تعامل با حوزه هنری انقلاب اسلامی می‌توان برطرف کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی اسپانیایی تیم ملی هندبال ایران در خصوص دیدار تیم‌های فوتبال بارسلونا و رئال مادرید در ال‌کلاسیکو گفت: بارسلونا این دیدار را می‌برد و قهرمان لالیگا خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال در جشن قهرمانی تراکتور تبریز حضور نخواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران باشگاه استقلال تهران قصد دارند تا مطالبات بازیکنان خود را در پایان مسابقات جام حذفی پرداخت کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ستاره مصری لیورپول در بازی پیش رو مقابل آرسنال فرصت دارد تا به رکورد اندی کول و آلن شیرر به عنوان تاثیرگذارترین بازیکن‌های لیگ برتر برسد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اینترمیلان برای بازی مقابل تورینو پوستری با تصویر مهدی طارمی منتشر کرد که این موضوع نشان دهنده حضور او در ترکیب اصلی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع آلانیا اسپور برای پیوستن به پرسپولیس علی رغم اطمینان خاطر اسماعیل کارتال دچار تردید شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک پیشین تیم فوتبال پرسپولیس و الوحده امارات با ۳ پیشنهاد نقل و انتقالاتی رو‌به‌رو شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نوزدهمین دوره رقابت‌های بین المللی کشتی آزاد جوانان جام شهید سید عبدالکریم هاشمی نژاد روز‌های ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ماه در سالن شهید هاشمی نژاد شهرستان بهشهر استان مازندران برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است