اجتماعی 17:41 - 29 بهمن 1403
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بخش قابل توجهی از پسماند به‌صورت غیر اصولی دفع می‌شود و ۱۰۷ همت خسارت در سطح شهری و روستایی ایجاد شده است.

۱۰۷ همت خسارت ناشی از مدیریت غیراصولی پسماند شهری و روستایی

شینا انصاری امروز (۲۹ بهمن‌ماه) در اولین جلسه کارگروه ملی پسماند در دولت چهاردهم که با حضور محمد جعفر قائم‌پناه - معاون اجرایی رییس جمهوری - و اعضای کارگروه در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، افزود: در زمینه مدیریت پسماند با مشکلات عدیده‌ای رو‌به‌رو هستیم. با وجود تصویب قانون مدیریت پسماند در سال ۱۳۸۳ و تدوین قوانین اجرایی، مشکلات پسماند در بعضی مناطق بحرانی است.

او ضمن برشمردن بعضی از اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست به تشکیل دفتر مدیریت پسماند از سال ۱۳۹۸، معرفی شرکت‌های بازیافتی و… اشاره کرد و گفت: با این وجود مدیریت پسماند همچنان قابل قبول نیست و غیر اصولی است. بخش قابل توجهی از پسماند به‌صورت غیر اصولی دفع می‌شود و مشکلاتی را برای سلامت و بهداشت عمومی ایجاد می‌کند و ۱۰۷ همت خسارت در سطح شهری و روستایی ایجاد شده است.

به گفته انصاری وضعیت دفن پسماند به‌نحوی است که بعضی آبخوان‌ها را آلوده کرده و رشد هزینه‌های بهداشتی را نیز به همراه داشته است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه بر لزوم افزایش ظرفیت بازیافت و تشویق به سرمایه‌گذاری در این امر، شفاف‌سازی دستگاه‌های اجرایی و ایجاد ابزار‌های قانونی لازم برای ثبت ترک فعل دستگاه‌ها و اجرای طرح‌های متفاوت برای نواحی کشور تاکید کرد.

انصاری ادامه داد: تامین شهرداری‌ها و قرارگیری مدیریت پسماند در اولویت بودجه‌ریزی سالانه شهرداری‌ها نیز مد نظر است.

او اضافه کرد: اصلاح قانون مدیریت پسماند نیز در دستور کار قرار دارد و تدوین برنامه ملی راهبردی مدیریت پسماند را نیز بر اساس برنامه هفتم توسعه در دستور کار داریم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: از طریق تدوین قوانین شفاف، استفاده از فناوری‌های نو و فرهنگسازی باید برای مدیریت پسماند گام برداریم.

منبع: مهر


12156998
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: رویکرد جدید مواجهه با معلولیت، عبور از نگاه طردکننده و حرکت به سمت جامعه‌ای فراگیر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از ادامه عملیات پشتیبانی این سازمان در آتش‌سوزی گسترده جنگل توسکستان استان گلستان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در سومین نشست مشترک با اتاق اصناف و اتحادیه‌ها، مطالبات آنان را بررسی و پس از بحث و تبادل نظر دستورات لازم را جهت تسریع در انجام موضوعات مطرح در این جلسه صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران ویژه برنامه‌های شهرداری برای هفته زن با عنوان «زن؛ جریان زندگی» را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۶ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه گروه‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی، اعضای یک باند حرفه‌ای که با شگرد فروش حواله جعلی خودرو، ۳۰ میلیارد تومان از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند را دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف ۱۱ کیلو و ۴۰۰ گرم محلول شیشه، توسط کارکنان فرودگاه بندرعباس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خط ویژه حمل‌ونقل همگانی (H.O.V) در بزرگراه شهید چمران به بهره‌برداری رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمال کشور از فردا تا جمعه خبر داد و از مسافران خواست پیش از سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل همکاری‌های بین‌الملل حقوقی و قضایی اعلام کرد که انتقال ۱۸ شهروند ایرانی زندانی از کویت و گرجستان به کشور نهایی شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است