اجتماعی 17:41 - 29 بهمن 1403
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بخش قابل توجهی از پسماند به‌صورت غیر اصولی دفع می‌شود و ۱۰۷ همت خسارت در سطح شهری و روستایی ایجاد شده است.

۱۰۷ همت خسارت ناشی از مدیریت غیراصولی پسماند شهری و روستایی

شینا انصاری امروز (۲۹ بهمن‌ماه) در اولین جلسه کارگروه ملی پسماند در دولت چهاردهم که با حضور محمد جعفر قائم‌پناه - معاون اجرایی رییس جمهوری - و اعضای کارگروه در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، افزود: در زمینه مدیریت پسماند با مشکلات عدیده‌ای رو‌به‌رو هستیم. با وجود تصویب قانون مدیریت پسماند در سال ۱۳۸۳ و تدوین قوانین اجرایی، مشکلات پسماند در بعضی مناطق بحرانی است.

او ضمن برشمردن بعضی از اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست به تشکیل دفتر مدیریت پسماند از سال ۱۳۹۸، معرفی شرکت‌های بازیافتی و… اشاره کرد و گفت: با این وجود مدیریت پسماند همچنان قابل قبول نیست و غیر اصولی است. بخش قابل توجهی از پسماند به‌صورت غیر اصولی دفع می‌شود و مشکلاتی را برای سلامت و بهداشت عمومی ایجاد می‌کند و ۱۰۷ همت خسارت در سطح شهری و روستایی ایجاد شده است.

به گفته انصاری وضعیت دفن پسماند به‌نحوی است که بعضی آبخوان‌ها را آلوده کرده و رشد هزینه‌های بهداشتی را نیز به همراه داشته است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه بر لزوم افزایش ظرفیت بازیافت و تشویق به سرمایه‌گذاری در این امر، شفاف‌سازی دستگاه‌های اجرایی و ایجاد ابزار‌های قانونی لازم برای ثبت ترک فعل دستگاه‌ها و اجرای طرح‌های متفاوت برای نواحی کشور تاکید کرد.

انصاری ادامه داد: تامین شهرداری‌ها و قرارگیری مدیریت پسماند در اولویت بودجه‌ریزی سالانه شهرداری‌ها نیز مد نظر است.

او اضافه کرد: اصلاح قانون مدیریت پسماند نیز در دستور کار قرار دارد و تدوین برنامه ملی راهبردی مدیریت پسماند را نیز بر اساس برنامه هفتم توسعه در دستور کار داریم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: از طریق تدوین قوانین شفاف، استفاده از فناوری‌های نو و فرهنگسازی باید برای مدیریت پسماند گام برداریم.

منبع: مهر


12156998
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان حمل و نقل وترافیک شهر تهران گفت: فردا چهارشنبه طرح ترافیک در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: از منظر دستگاه قضایی، اعتراضات معیشتی مسالمت‌آمیز بخشی از واقعیت‌های اجتماعی و قابل درک بوده و باید از مسیر قانونی خود مورد توجه و پاسخ قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهادت کاظم مصدق و محمود شهمرادی، ۲ محیط‌بان حادثه‌دیده پارک ملی گلستان، به‌طور رسمی تأیید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد علوی، شرکت صنایع مس شهید باهنر و اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمان همکاری سه‌جانبه‌ای را برای توسعه آموزش‌های مهارتی و حمایت از کارآفرینی در مناطق کمتر توسعه‌یافته آغاز کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مددکاری اجتماعی باید محور همه خدمات سازمان قرار گیرد؛ زیرا سرمایه اجتماعی بنیان توسعه پایدار و ارتقای کیفیت زندگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی گفت: در ماه‌های اخیر چهار جلسه مشترک با اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی برگزار شد که هدف آن شنیدن دغدغه‌های صنوف و تبدیل این نشست‌ها به خروجی‌های عملیاتی برای ساماندهی فعالیت‌های صنفی در پایتخت است. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بازدید از مجموعه فرهنگی و گردشگری برج میلاد تهران همزمان با میلاد فرخنده امام علی (ع) با تخفیف‌های ویژه برای شهروندان و گردشگران فراهم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی فعالیت سامانه‌های بارشی و وقوع سیلاب و برف و کولاک در ۲۵ استان کشور، امدادگران در ۷۲ ساعت گذشته به بیش از ۱۷ هزار نفر خدمات امدادی و حمایتی ارائه کردند. این حوادث تاکنون ۹ فوتی، ۱۵ مصدوم و ۲ مفقودی بر جای گذاشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد‌های برف‌روبی و نواحی ده‌گانه شهرداری منطقه یک با تشدید برودت هوا، وزش باد و بارش برف، با استقرار ۳۰۰ دستگاه ماشین‌آلات و تجهیزات تخصصی برف‌روبی در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند و عملیات برف‌روبی به‌صورت همزمان به خصوص در نواحی برف گی...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه 13 گفت: روند اجرای پروژه‌های مشارکتی در منطقه در حال پیگیری است و یکی از این طرح‌ها، مجموعه «شیان سرخه‌حصار» است که در محدوده درب چهارم خیابان بلوط در حال تکمیل است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است